Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek? (beszélgetés)
Az anyósod vagy a pasid anyja? Nem mindegy.
Egyébként meg ne foglalkozz vele és kész.
Ne viccelj, hát csak észrevette, milyen a család veled...
Amúgy ha nekem vmi nem tetszik a férjem családjával, megmondom neki otthon. Különben van amit nem hall, hogy miket mondanak, mert pont nincs ott, hát tudjon róla..És igenis van, hogy a párom eligazítja az anyósom...Abból aztán nagy sértődés van, de őszintén szólva 1 fokkal már jobb a helyzet, s figyel is az anyós alkalmanként azokra a dolgokra, amiket a férjem közölt vele...
Nem kell hozzájuk menned, s jópofizni. Már rákérdeztél mi a bajuk veled? Vagy a párod? Igazából a párodnak kellene helyreigazítani a családját.
Miért vennél nekik ajándékot, ha még köszönni sem akarnak? De most komolyan?
Gyerkőc van? Mert arra kíváncsi lennék, a gyerekekkel hogy viselkednek...
Őszinte leszek: örülj neki! Bárcsak az enyém is így venne engem, de komolyan...
Ha úgyis "levegő" vagy számára, legalább nem kell hozzá menned;) 1 gonddal kevesebb...
Járhatnál sokkal rosszabbul is, mikor okoskodik, mindenbe beleszól, s piszkál az anyós. Na, az az elviselhetetlen...
Engem is, de a baj az, hogy az unokáit is, ami jobban fáj.
Sőt a fiát is leszarja, csak a lánya érdekli, és annak a két gyereke. Én már nem foglalkozok vele, így számítson majd Ő is rám.
Változz szén-monoxiddá!
(bocs)
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Miért néz levegőnek, ha előtte való nap elmondta, hogy érzései vannak?
- Van olyan ember az életetekben, akit teljesen levegőnek néztek?
- Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta?
- Mi bosszantja jobban az embereket, ha levegőnek nézik őket mások vagy ha bámulják őket?
- Miért zavarja, hogy levegőnek nézem, ha egyszer ő szakított meg minden kapcsolatot?