Az anyósom levegőnek néz, mit tehetek? (beszélgetés)
Azért tisztázzunk gyorsan dolgokat:
Tavaly április óta férjhez mentél?
Mert ha nem, akkor az illető nem az anyósod, hanem a pasid anyja, akitől kérdezd meg, hogy miért néz levegőnek!
Amúgy ez melyik pasid?
1.) Az 5 éves, amelyik tavaly szakított veled, mert másokat is szeretett volna megdugni?
2.) Az osztálytársad, aki nem akart észrevenni ?
3.) Az akivel akkoriban randizgattál?
Esetleg egy negyedik, vagy többedik?
A párod barátnője az nem te vagy?
Ha jól értem, itt nem valódi anyósról van szó, max. anyósjelöltről. Ha a barátodat zavarja, hogy nem vagytok jóban, tud beszélni vele is, veled is. Ha meg nem zavarja, akkor azt az évi pár alkalmat kibírod fapofával, viszel neki karácsonykor bonbont, és le van tudva.
honnan tudod hogy nem tud?
de lehet éppen elég, ha azt látja a fián hogy boldogtalan miattad.. a fiú meg emiatt van rossz passzban... minden összefügg... amúgy 5 hónap az nem réges rég..
már hogyne függene össze?
Tegyük fel van egy fiad, akinek van barátnője..
megtudod, meglátod, mittudoménhogyan kiderül. Te kedvelnéd ezek után a leányzót?
Nem biztos hogy oda áll elé és megmondja, ezért nem szívlellek... egyszerűen csak nem vesz róla tudomást.. vagy tesz ellene... akár hogy de szerintem amennyiben ez van a háttérben, akár összefüggés lehet...
nem ezért???
. blackwidow 2011-05-25 11:45
Nemrég megismertem egy srácot, aki nagyon kedves és figyelmes és jó pasi is, randizgatunk, de még nem jöttünk össze. De van egy másik srác, a volt sulimból ismerem, életemben nem beszéltem vele, de ha egymásra nézünk készen vagyok, igaz nagyon ritkán futunk össze, csak egy közösségi oldalon vagyunk fent ismerősökként. Sokkal jobban beindít a volt suli társam, mint akivel randizom.
Nagyon gáz lenne ha lépnék a volt sulis társam felé, vagy hogyan kezdeményezzek nála? Persze azt is tudom, h a másik sráccal szemben ez elég nagy szemétség. . .
Segítsetek. . . .
Jelképes ajándék, és próbálj felülemelkedni a viselkedésükön! A legfontosabb, hogy a párodnak ne "szidd" őket - csúnyán visszaüthet a dolog!
Kitartás! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Miért néz levegőnek, ha előtte való nap elmondta, hogy érzései vannak?
- Van olyan ember az életetekben, akit teljesen levegőnek néztek?
- Melyik a rosszabb? Kimutatni a haragot, vagy levegőnek nézni, átnézni rajta?
- Mi bosszantja jobban az embereket, ha levegőnek nézik őket mások vagy ha bámulják őket?
- Miért zavarja, hogy levegőnek nézem, ha egyszer ő szakított meg minden kapcsolatot?