Avon vagy Oriflame? (beszélgetés)
Sziasztok!
Hálás lennék, ha az alábbi kérdőív kitöltésével segítenétek szakdolgozati munkámat!
Előre is köszönöm!
Üdv Éva
Kérdőív AVON tanácsadóknak:
www.cappucci.5mp.eu
Bocs hiba!!!
A lányom AVON-t.forgalmazó, én Oriflame.
Ki kell szürni melyikben mi a jobb.. Mindekettőben vannak jó és árkimélő termékek.. A lányom AVON-t.forgalmazó, és Oriflame.
Nem mondom, hogy mindenben tökéletes, de ha akciós minőséget tudok megszerezni, többet is veszek egyszerre!!
Sziasztok!
Hálás lennék, ha az alábbi kérdőív kitöltésével segítenétek szakdolgozati munkámat!
Előre is köszönöm!
Kérdőív AVON tanácsadóknak:
www.cappucci.5mp.eu
Sziasztok!
Bocsi, tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, de fontos volna, hogy én is választ kapjak a kérdéseimre.
Avon tanácsadóktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a mostani rendszerrel, miszerint 3 hetente jön új katalógus?
Az összmegrendelésbe nem számít bele a "készlet erejéig" termékek, a szórólapos termékek?
A százalékos árengedménysávok megváltozása.
És, hogy a 2. rendelésnél, ha 3000 Ft alatt rendelnek, akkor kezelési költséget kell fizetni?
Válaszotokat köszönöm.
Ide is írhattok, vagy az e-mail címemre: cappucci@freemail.hu
Én személy szerint az Oriflame-t mert sok benne a természetes kozmetikum és olcsó is.
Sajna az Avon cuccoktól némelyiktől viszket a bőröm.
Nektek melyik jön be és miért?
Oriflame :)
10% kedvezménnyel vásárolhattok tőlem természetes alapanyagú Oriflame termékeket.Akit érdekel irjon...
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretik az Avont meg Oriflamet ide
- Melyik cégnél érdemes elkezdeni a netes "értékesítést", Avon vagy Oriflame?
- Tudtok ajánlani hálózat építő céget? Az AVON-on és az Oriflamen kívül!
- Mit lehet még árulni, ami olyasmi, mint az Avon, vagy Oriflame?... stb.
- Avon és Oriflame tanácsadóknak kell adózni?
- Tud valaki az Avon, Oriflame kívül olyan céget, ahol érdemes tanácsadónőként dolgozni?