Avon vagy Oriflame? (beszélgetés)
Mindkettőt próbáltam, de az avon az árához képest nagyon gyér minőséget produkál szerintem. Ugyan sokat ebből nem vásároltam, mert amit próbáltam, mind silány volt az Oriflame-hoz képest, úgyhogy nem próbálkoztam aztán tovább.
Igaz úgymond Oriflame tanácsadó vagyok (vagymi), bár nem terjesztem, csak saját célra vásároljuk.
Mondjuk még mindig olcsóbb, mintha bemegy az ember akármelyik illatszer üzletbe és ott vesz valami hasonló terméket. Úgyhogy marad az Oriflame.
Az ékszerek tényleg nem olyan szépek ráadásul ahhoz képest nagyon drága.
Amikor én Avonoztam elég jól kerestem vele pedig nem vagyok egy rábeszélő tipus,de viszont akkor még jóval kevesebben csinálták.Most már egy utcában vagy munkahelyen legalább öten próbálkoznak vele.
Én csak az avonból szoktam rendelni!most lettem tanácsadónő 1 hete!:)
Remélem be fog jönni!
A tanácsadónők mennyit keresnek átlagban?
Szia Tilva!
Avonból nekem is van ami viaszketést okoz pl:Naturals termékek!A parfűmökkel semmi bajom!Nekem is van FAR AWAY parfűmöm,de ez csak egy a sok kötül!Szinte csak Avonos parfümjeim vannak!Én már nagyon rég óta kb 10 éve ismerem a termékeket!Nekem nagyon tetszik,bár tényleg van ami viszketést okoz!Azt kihagyom!!
Maya értem
Nem indultam én még el semerre a katalógussal.nekem csak mindig az adott havi van.eddig ismerőseim rendeltek tőlem meg arról az oldalról ahol csevegek.ahogy hallottam sokan üzletekbe ilyen helyekre mennek be akatalógust mutogatni.
Szia gabiavon
Nemtudom hogy az avonban mik játékszabályok,de az eladás biztosan úgy müködik mint nálunk az Oriflameban.
Az egész lényege hogy te magad hozz egy döntést,
-AVON vagy ORIFLAME-.Adj magadnak időt, mondjuk egy évet,tedd probára az elkötelezettségedet.
A célkitűzés,a névlista,és a kitartás ami sikeressé tesz.A szponzorod (akihez bekapcsolódtál) mindenben a segitségedre fog lenni.
Az MLM a másolódás üzlete tedd azt amit a spnzorod tesz,(ha ő sikeres ,ha nem ,keresd meg a csoportban azt akitud segiteni.)
Sokan ott hibáznak ,nem is próbálják ki a termékeket,nincs tapasztalatuk ,nem tudják nyugodtt lélekkel ajánlani .
Különben hogy csinálod ,viszed mindkét katalógust,
-Vegyél ebből,-ha itt nemtalálsz megfelelőt-Vegyél a másikból-
ne csodálkozz ha nem tudsz sikeres lenni
H Maya szia
Olvastam hogy te is tanácsadő vagy.Én is most lettem az és szeretnélek téged kérdezni hogy merre hogyan induljak el hogy nekem is legyeken vásárlóim mert nincs olyan nagy ismerettségem.Illetve van de ők nem nagyon szoktak rendelni.Tudsz nekem segíteni hogy mit csináljak?
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretik az Avont meg Oriflamet ide
- Melyik cégnél érdemes elkezdeni a netes "értékesítést", Avon vagy Oriflame?
- Tudtok ajánlani hálózat építő céget? Az AVON-on és az Oriflamen kívül!
- Mit lehet még árulni, ami olyasmi, mint az Avon, vagy Oriflame?... stb.
- Avon és Oriflame tanácsadóknak kell adózni?
- Tud valaki az Avon, Oriflame kívül olyan céget, ahol érdemes tanácsadónőként dolgozni?