Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
most fejeztem be a Tatarek Rezső féle tornát:)
KB. a felét tudtam csinálni, remeg mindenem, de kibírtam:) Nagyon örülök, azt hittem ma már nem lesz torna:)
Max. 1 v. 2 alkalommal egy nap (inkább egy) akkor is max. 200-250 kalória per alkalom mennyiségben. 200 kalóriányi gyümölcsben már közel 50g cukor van.
Legjobb reggelire enni a gyümölcsöt, mert az éjszaka folyamán kiürült glikogén raktárakat könnyen visszatölti vele az ember. (a szervezet persze az összetett szénhidrátot is át tudja alakítani cukorrá, hogy ezt pótolja így nem esszenciális:)) A mennyiségre muszáj figyelni, hisz a gyümölcs energiatartalma gyakorlatilag cukorból származik, amire nincs kimondottan szüksége a szervezetnek :)
Az ideális diétában legyen napi egyszer, ha lehet reggelire. Az se baj, ha kerül mellé egy kis zabpehely vagy valami hasonló, hogy ne csak egyszerű szénhidrátok jussanak a szervezetbe.
juhúú :) megbeszéltük :)
láttam tettél fel végre Te is képet. szupii :)
Én is ma kb. annyit Rékáztam mert a 30 perc hasizomból egy olyan 20 perc hasbourning lett... érzem is :)
Jaja, anyukám is kalciumot mondott.
Én is Rékáztam ma, 45 percet, nem tudom, ma nem vtam a toppon...de mentségemre legyen mondva, utána még egy órát takarítottam is:)
Na jó, akkor holnap gyümölcsnap:D
Jajj Te szegény. igyál Ca-pezsgőtablettát olyan ezreset. Na jól van, ha megbeszéljük akkor tartom magam hozzá. Gyümölcsnap! Úgyis rodkadozik a fa a baracktól :)))) Én benne vagyok.
No, lenyomtam a Réka 30p. felsőtes eddzését....hűűha :)
most nekiugrok a 30p. hasizomnak...
A kávé narancsbőröt csinál?? A narancsbőr elleni kencékben pont koffein van, ami nagyon hasznos az eltűntetésében...persze én ehhez nem értek, csak így nem olyan logikus:) Mondjuk az tény, h. a diéta alatt inkább a tej nélküli kávét vagy ami még jobb, a teát javasolják. Én egyiket sem szoktam, vagyis most egy ideje zölteázok, ami egész jó. Viszont hasmenésre buzdító teákat nem akarok inni, mert állítólag a hasmenés befolyásolhatja a fogamzásgátlást, mert kijön belőled a tabletta, stb. Meg végbélrákkal meg hasonlókkal ijesztgetnek, úgyhogy inkább egyáltalán nem próbálom ki.
Holnap egy közös gyüminap? Háát....ha mgfogadjuk, akkor ok:) Egyedül lehet, h. nem menne, de így okés:) Holnap este úgyis dupla tornára megyünk bnőmmel, és remélem h. holnap este nem lesz ivóbuli, mert a bor nem fér bele a gyüminapba...bááár:) Az is csak szőlőből van:P
Amúgy nem tudom, én nem iszom olyan gyakran bort, hetente vagy kéthetente egyszer (vagy az gyakori?:), ha buli van, de úgy vok vele, h. erről nem mondok le:) Max. nem édeset iszok, hanem félédeset vagy szárazat. Mondjuk azt hagyjuk, h. néha milyen mennyiségben...:) De mostanában tényleg csak néha, de múltkor pl. úúúgy de úúúúgy becsíptem, h. ihaj, de olyan jó volt:) Másnap már nem annyira:P
Az naggggyon rossz! :-)
De amikor először megittam belőle egy üveggel, aznap 5x(!!!) voltam WC-n. hasfájás nélkül.
Utána már hiába ittam, semmit nem használt. Bár kevésbé fájdalmas, mint a mályvatea. Próbálta azt már valaki?
n alányok!Ez szerintem diéta függő is, mit mikor ajánlatosd enni!Én norbizom, tehát ha vki ilyen irányban kétr tanácsot, akkor megpróbálok segíteni.Persze nem biztos, hog ytudok is, mert a drága fitnes guri, évente váltogatja a kódjait, lehetetlen követni.Én az eredeti legelső kódrendszerhez tartom magam, na és az ésszerűség határaihoz.Ezek azt diktlálják alma, dinnye, barack, málna, eper, ribizli, egress, és még sorolhatnám mind ehető este is!
A dietetikusok azt mondják gyümölcsöt csak délelőtt.Teháát a franc se tudja mikor teszünk jót!!
Na én kávét tejjel iszom, mikor megkívánom!De rám biztos hogy hatással van acs szempontból is, tehát én kitartok mellette!!
hát nem, az nem gyüminap :(
ezt felfoghatjuk az első aprócska botlásomnak :)
Lehet egy zöldségnappal jobban ellennék. Holnap együtt egy gyüminap? Betartom ígérem, ha ketten csináljuk :)
jah, és a másik kérdés. naagy szerelmem a kv. erről mit gondoltok? van aki azt mondja jó mert picit pörgeti az acs-t is, mások szerinte szép narancsbőrt csinál. és a tej???? naah, erről kimitgondol? jahh meg az alkohol... tegnap este borozgattam (no nem egyedül:) ) de száraz fehérbort ittam, amúgy sose tennék ilyet, csakis az édes vagy max. félédes. DE finom volt... fogyott is belőle :))))))))))
:) No igen, ha mindenki mást mond, úgy tényleg nehéz, de ez azért van, mert mindenki más, mindenkinek másként reagál a szervezete bizonyos dolgokra.
Hm, rizs meg fasírt?:) Akkor az mégsem egészen gyümölcsnap...:)
Mellesleg én is gondolkodom egy gyüminapon, csak még nem vitt rá a lélek. Pedig utána olyan jó érzés. Meg a gyümiket is szeretem. Na, majd meglátom.
igazából lövésem sincsen melyik update hanyas? :)
azt tudom ezekben viszonylag kevés a cukor. egyébként nem rosszindulatból mondtam hogy egymásnak ellentmondunk, mert meg lesz majd hamarosan a konklúzió :)
csak Én mindenkinek hiszek és mindenki által javasoltat ki is akarom próbálni, de nem megy mivel néha ellentmondásokba ütközöm... én mondjuk a cukkora nagyon érzékeny vagyok, mert könnyen ingadozik a vércukrom. általában leesik könnyen. így ha már gyümölcsnapot tartok, akkor azért ma sárgadinnye + őszibarack... mindkettő édes, nem is kicsit. meg legalább érzek egy kis édes ízt is a számban :)
bár meg kell mondjam, ebédre ettem rizst+két fasírtot. megint valszeg leesett a cukrom, kezem lábam remegett ilyenkor fel tudnék falni bármit. de mérlegeletem (volt grízes tészta is a hűtőben) és ezt ettem de csak pici rizst. monjuk én a napi 1 óra tornáról nem akarok lemndani, de ahhoz meg kell némi kalória.
Egyél nyugodtan szerintem is, inkább azt egyél, mint nutellás kenyeret, vagy banánt:)
Nyaralás? Az meg MI?:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!