Augusztus 24-től 90 napos diéta (beszélgetés)
Nekem nem akar megindulni. Már két hete ekörül mozgok, +-0,5 kg.
Én tegnap sajtos-sonkás csirketekercset ettem, nagyon finom volt. Ma sárgaborsó volt az ebéd + sütőtököt sütöttem desszertnek. Azt imádom.
A holnapi kaját még nem tudom. Van valami ötletetek?
Szia. Én sajtkrémes csirkét ettem tegnap fehérje napon! Nagyon finicsi volt!!
Ma meg keményítő napon borsófőzeléket, persze tejtermék nélkül :-)
Nálatok mizu?
Sziasztok!
Hogy álltok? Tegnap mit ettetek fehérje napon? Még nem bírtam kitalálni mi legyen ma a menü. :)
Na nálam most jött el az a bizonyos pont,amikor stagnálok. Már 4-5 napja egy dekát se mozdul semerre. Igaz, hogy az elmúlt héten volt egy-két aprócska kilengésem, úgyhogy lehet,hogy örülhetek, hogy visszafelé nem indult el.
Sziasztok!
Na én ma vagyok gyümölcsnapos. Hát nem sok kedvem van egész nap gyümölcsöt enni, de muszáj. Ráadásul még rosszul is érzem magamat. Azt hiszem megfáztam, mert fáj a torkom, meg az orrom sem szuperál igazán. :( Hát ma azt hiszem ha lehet ha nem, mézes teát fogok inni.
Sziasztok!
Végre fehérje nap!!!!!!!!! :-D
Már alig vártam!! Nagyon éhes vagyok!
KItartást neked is!!!!
Lassan túl leszünk ezen a fránya napon is!!!!! Holnap meg ismét fehérje! Az a legkirályabb nap!!!!
sziasztok!
Ma nekem is gyümölcsnapom van!Igaz még csak 4 napja kezdtem.Ez a nap elég kemény,már nagyon várom én is a holnapi menüt!:)Sajttal-sonkával rakott csirkemellfilét fogok készíteni.Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok!!!
Sziasztok!
Én pont ma egy hónapja kezdtem el a diétát. Eddig kb 4 kg ment le. Lassan mennek a dekák.
Ma nekem is gyümi nap. Nagyon nehezen bírom! Nem is éhes vagyok ,hanem inkább a szemem és az ízlelőbimbóim kívánják az ennivalót. :-)
De kitartás!! A holnapi nap lebegjen a szem előtt! Én is így élem túl a mai napot. :-D
Szia!
Üdv köztünk!
100%-os gyümölcslevet gyümölcsnapon lehet inni. Meg gondolom minden nap délelőtt, amíg a gyümit is eszed.
sziasztok!
3 napja kezdtem a 90 napos diétát.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy 100%-os gyümölcslevet lehet végig inni a diéta folyamán?
Én is paradicsomos tésztát ettem.
A fogyásom továbbra is nem akar 65kg alá menni (-3kg). Lehet rákéne vmivel még segítenem. Mindennap kéne legmagiceznem meg ilyenek.
Sziasztok!
Én ma keményítő napos vagyok. Én rizst eszem zöldségekkel.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- 90 napos diéta 01.07-től
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Diéta és torna 2011. augusztus 1-től
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!