Au pair munka? (beszélgetés)
Szia! Én is nyártól leszek au pair Németországban Pforzheim szélén. Az közel van Karlsruhe-hoz.
Melyik hónaptól mész ki?
Sziasztok!
Úgy tűnik összejött a nyárra az au pairkedés Németországban. :))) Valaki esetleg Straubenhardt, Karlsruhe, Baden Baden környékén?
Illetve, ha valaki tudna extra infókkal szolgálni bármilyen témában a német életről :D, valamint, hogy a biztosításos dolgot hogy is kell intézni itthon és ott a család részéről, azt megköszönném! :)
Szia
Én ma probáltam belépni a profilomba és ezt irja ki:
Your profile cannot be accepted
Possibly your profile does not meet our requirements or the content of your profile is not in line with our Terms of Service.
Therefore, you may not use Aupair World for your search.
Please understand that we cannot communicate our criteria for selection and verification to the public. This helps us prevent manipulation at registration and ensure the security of all our users.
Eddig semmi baj nem volt.Tegnap este is használtam és most meg nem enged belépni és fogalmam sincs hogy miért-.-
Szia!
Szerintem, ha UK-ba szeretnél menni, akkor nem kell közvetítő feltétlenül. Én anélkül szerveztem meg a dolgokat és sikerült egy nagyon jó családot kifognom. Persze ebben az esetben legyél körültekintő, amennyire csak lehet. Ha mégsem jön össze innen még könnyen haza juthatsz. Csak akkor válaszd az ügynökséget, ha nagyobb távolságra mész pl.: Ausztrália, USA vagy Kanada.
Sziasztok!
Van valaki Kassel környékéről?
Szia!
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást! Ahonnan jobb ajánlatot kapsz odamenj :-)
Brick au pair-t nézd meg még esetleg.
Én most külföldi kozvetitoket is meg fogok nézni, egyet ajánlott egy spanyol lány csak elfelejtettem :-) amint meg lesz a címe, tovabbítom neked is :-)
Szia!
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást!
Brick au pairt nézd meg még esetleg :-)
Lányok, lenne egy kérdésem azokhoz, akik az aupair-world.net oldalon keresztül próbálkoztak.
Beregisztráltam, rendesen kitöltöttem az adatlapot, már javában kontaktban voltam pár családdal mikor is az e-mail címem és a jelszavam beütése után ez az üzenet fogadott:
"For the time being, you cannot use your profile
Your profile has been selected by our system for a random check.
Thousands of au pairs and host families are registered on Aupair World and use our services for their search. Having this large number of users makes it difficult for us to get to know each user personally.
Reliability and security are important issues for Aupair World. Therefore, we have some rules that need to be followed. We do our best to check if our users adhere to them. For this purpose, we do random checks to review the information provided in profiles.
Our system has selected your profile for such a random check. Thus you cannot use your profile for the time being. Please send us a copy of your passport, ID-card or driving licence as well as a copy of a recent utility bill to our postal address:
Aupair World
Wolfsschlucht 27
D-34117 Kassel
Germany
or fax: + 49 561 310561 39
or e-mail: documents@aupair-world.net
After checking your data, we will inform you about the current state of your profile. Should you be a Premium Member, we will naturally extend your Membership accordingly.
We appreciate your comprehension. Please contact us if you have any further questions.
Your Aupair World Team"
Ez van a főoldalon és nem enged sem a profilomhoz lépni, sem a keresőhöz, sem az üzenetekhez, sehová, szóval teljesen le vagyok korlátozva..
Ez normális? Volt már valakinek ilyen? Csak mert eddig mindenhol azt olvastam hogy ilyen útleveles, személyi igazolványos dolgot ne adjunk ki semmiféleképp, ők meg ráadásul még közüzemi számla másolatát is kérik.. Be merjem scannelni?
Sziasztok!
Igaz én még nem vagyok au pair, de tervben van, remélem tudtok kicsit segíteni. :)
Egyesült Királyságba szeretnék menni (azon belül bárhová:) és a legfőbb dilemmám az, hogy ügynökségen keresztül menjek-e vagy csak úgy magamtól, nézelődjek a neten? Ti hogyna mentetek? Rendben volt minden? Ha esetleg ügynökségen keresztül, akkor tudnátok ajánlani egy konkrétat?
Én igazából csak az Aupair Hungary-t találtam, ami a honlapja alapján szimpatikus lehet, de egyes fórumokon azt olvastam, hogy 50 ezer forintos regisztrációs díjat kell fizetni az au pair-eknek is. Annyit azért meg nem szívesen adnék ki csak a közvetítésért..
Sziasztok!
1 honapja vagyok Londonban au pair. Hetvegeken unatkozom. :)
Laleham, Staines-Upon Thames kornyeken van valaki?
meetup.com, facebook csoportok, aupairinuk.com, könyvtárban helyi klubok, YMCA stb.
merre vagy?
A mai vilagban ez nem nehez :) Mikor en au pair voltam, bem volt szamitogepem sem ( a csakadnak 1 volt, de nem hasznalhattam) , igy heti ketszer a konyvtarbol tudtam netezni.
Facebook, iwiw, forumok.
Eloben meg nyelviskola a legjobb.
Sziasztok!
Másnak is volt ilyen,h este 10 után nem szabad wc-re menni, mert felébred a gyerek?
Sziasztok!
Van valaki Ashfordban (Anglia Kent megye)? En egy hete erkeztem, au pair vagyok egy kedves csaladnal, rengeteg szabadidovel. :)
Sziasztok!
Aki mostanában volt fent Aupair World-ön, az be tudott lépni mindenféle adatelkérés nélkül? Most nekem elkérik azokat az adatokat, amiket már a regisztrációnál megadtam, de küldtek vissza mailt, hogy nem helyesek vagy nem töltöttem ki, magyarul deaktiváltak. Ez miért van?
Sajnos nem tehetsz semmit. Még ha szerződésed van az sem garancia, hiszen kinek van kedve pénzt és időt nem kímélve bíróságra járni... Én úgy tudtam "kicsalni" belőlük a pénzt, hogy azt mondtam, hogy szeretnék elmenni moziba és adják oda a fizetésemet (persze ezt is egy héttel a mozi előtt elkezdtem nekik mondogatni).
A jövedelem adómentes, ha jól tudom, akkor 8.105 fontig.