Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Atkins receptek fórum

Atkins receptek (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
321. EriAnyó (válaszként erre: 318. - 497f15547f)
2005. okt. 9. 19:22

Emlékszem, hogy az én háziorvosom is mennyire csodálkozott a javult eredményeim miatt. Az elején kb. 2 héttel a diéta elkezdése után mentem el labnorvizsgálatra, és a keton mennyiség hatalmas volt a vizeletben. Tisztára bepánikolt a doki, nekem kellett megnyugtatnom, hogy ez volt a cél.


A legjobb az volt, ahogy a nőgyógyászom megdicsért idén áprilisban, hogy mennyit fogytam! Ekkor tartottam -21 kilónál.

Bezzeg a héten azt kérdezte, m ennyit is híztam a 11 hét alatt? :( Hát, eddig 2-2,5 kiló jött fel.

320. 7e433abb8e (válaszként erre: 319. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 9. 18:47

:))


2005. okt. 9. 17:54

Khm...

Hogyan pucoljunk avokádót...

Veszünk egy olyan A-t, hogy már meg lehet nyomni, de nem tök puha (az már rossz), a kőkemény meg éretlen.

A héját, ha érett, akkor egy helyen megkezdve szépen le lehet szedni kézzel, kés nélkül (így is illik..)

Ezekután hosszában körbe, és át vágjuk, úgy hogy érezzük , ahogy a kés hegye karistolja a magot, majd a késpengét a keskenyebbik részen a mag fölött átnyomjuk a vágásban, és egy enyhe feszítő mozdulatot teszünk, és megvárjuk míg két félre esik szét magától ( a késsel közben finoman feszítjük). A magot kipiszkáljuk, majd tölthető, vagy szeletelhető. (hosszában!)


318. 497f15547f (válaszként erre: 317. - EriAnyó)
2005. okt. 8. 19:03

Hát, én nem tudom. Én valamikor az atkins után 1-2 hónappal mentem orvoshoz.Szerintem én sem ettem több húsikát. A végén már ott tartottam,hogy reggelire megettem 5 dkg-ot :P

Ebédre mondjuk egy csirkecombot. Mi is a baromfit kedveljük inkább.

De nekem volt előtte ezzel a térdemmel 1-2 sérülésem.

Szóval nem véletlenül mondja Atkins-papa,hogy az étrend előtt menjünk el orovshoz, vizsgáltassuk ,ki magunkat és beszéljük meg a dokival,hogy hogyan tovább.

De egyébként szándékomban áll elmenni egy újabb vér és vizeletvizsgálatra.Kiváncsi lennék az eredményekre.

Arról nem is beszélve,hogy a dokim el volt ájulva vérzsír szinttől.Azt mondta,hogy ezt nem hitte el, hogy ennyi "zsíros" kajától ilyen alacsony marad.

317. EriAnyó (válaszként erre: 310. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 7. 18:53
Tényleg mennyire egyéntől függő az Atkins hatása! Én anno azért kezdtem el a diétát, mert fájtak a térdeim guggolásnál. Az első, a diéta kezdetén megkapott laboreredményem magas húgysav szintet mutatott. Ahogy fogytam elmúlt a térdfájás és a fél évvel későbbi labor már teljesen jó húgysavszintet mutatott. Bár, szerintem, én nem eszem több húst, mint a déita előtt. Szinte kizárólag baromfit eszünk, lehet, hogy ez is az oka? Bár azt hallottam, hogy a csirkehús túlzott fogyasztása is megemelheti a hsav szintet.
316. 0b099f6590 (válaszként erre: 315. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 7. 18:09

Húúúúúú ez nagyon jó! Ez lesz a vasárnapi ebédem!

Köszike!

315. dc0fa14c7a (válaszként erre: 314. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 7. 12:38

sülés....

baz..

sütés

314. dc0fa14c7a (válaszként erre: 312. - 0b099f6590)
2005. okt. 7. 12:37

Akkor mit szólnál egy olyanhoz, hogy fele-fel karikázott répa és karfiol egy jénai aljában, kb egy kiló, tetejére bőrős csirkecomb befűszerezve, lényyeg, hogy sülés közben lét eresszen, rá a jénai teteje, majd jól megsütni, párolni.

Amikor minden puha, és a hús is megsült, zsíros lé nagy részét leöntöd a zöldségről, majd villával, meg főzőtejszínnel darabos péppé nyomkodod, és ez lesz aköret.

313. 497f15547f (válaszként erre: 310. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 7. 08:41

Jól vetted észre :((

Én ezért is hagytam abba, mert nekem szinte görcsölt a fájdalomtól.

És sajna kimutatták,hogy a húgysav magas...

2005. okt. 6. 18:02

Hát ezzel csak az a baj, hogy nem kedvelem a padlizsánt ;(


311. 7e433abb8e (válaszként erre: 310. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 6. 16:37

:)))

vannak más pózok is.

csak vicceltem :D


310. dc0fa14c7a (válaszként erre: 309. - 7e433abb8e)
2005. okt. 6. 16:28

Igyekszem minnél jobban csökkenteni a bevitt hús mennyiségét ilyen alacsony GI zöldség köretekkel, meg zöldség ételekkel..

Azt vettem észre, hogy fájnak a térdeim gugolásnál, és ezt okozhatja a túl sok hús.

309. 7e433abb8e (válaszként erre: 308. - Dc0fa14c7a)
2005. okt. 6. 15:59

Ez tök jónak tűnik.

A pasik szeretek a zöldségeket? Én mindig azt gondolom, hogy kevesen esznek ilyet...általában húsevőkkel találkoztam.

De ez a padlizsán jónak tűnik.

Valami szuperreceptet nyomathattok még :))))

ő izé :D

308. dc0fa14c7a (válaszként erre: 307. - 0b099f6590)
2005. okt. 6. 15:55
Padlizsán hosszában 1 cm vastagra, megsütni kicsit sütőben teflonon, majd frissen melegen tubusos füstölt sajttal bekenni, és feltekerni, és rögtön fogyasztani.Héját húzdd le sütés után.
2005. okt. 6. 15:44

Sziasztok!


Nem adna valaki, valami jó kis tuti, kipróbált receptet a hétvégére?

306. zazuka (válaszként erre: 304. - Angela)
2005. szept. 29. 13:50

Egyszerűen használd liszt helyett, bármihez.

Főzeléket sűríteni, rántást csinálni, panírozni a lisztet helyettesítve.

305. dc0fa14c7a (válaszként erre: 304. - Angela)
2005. szept. 29. 13:02

Én a múltkor tojás-keverék verzóval paníroztam, de lehet sikér-tojás-keverék verzióval is szvsz.

A sikér elvileg 13 g CH-ás, ha valaki pontosabban tudja, írja már be.

304. Angela (válaszként erre: 303. - Dc0fa14c7a)
2005. szept. 29. 10:28
Köszi az ötletet. Az ilyen kis riadt szemű felsőágyas kezdőknek, mint amilyen én is vagyok azért elmondhatnád kicsit részletesebben, hogy panírozzak ezzel? Tojás keverék és sütés? Vagy keverék tojás, keverék sütés? Köszi.
303. dc0fa14c7a (válaszként erre: 302. - Angela)
2005. szept. 29. 08:29
Használhatod pl fasírtba kötőanyagnak, vagy keverd össze 1:1:1 arányban sikérrel, és reszelt parmezánnal, és máris csinálhatsz rántott csirkét, csak arra figyelj, hogy lassabban kell sütni, alacsonyabb hőfokon, mert a parmezán megéghet.
302. Angela
2005. szept. 29. 07:29

Sziasztok!


Tegnap végre sikerült nagy nehezen szójatejporhoz jutnom. Ugyan az eladó azt mondta, hogy egy ideje nem lehet a tasakra írni, hogy tejpor, ezért szójaitalpor néven forgalmazzák. De attól ez ugyan az, ugye? 100 gr-ban 10 gr ch van. Van ötletetek mire használható az édességek elkészítésén kívük?


Köszi, A.

301. Tacsi (válaszként erre: 294. - Hoxa)
2004. jún. 10. 17:13

Szia HOXA!

Jobb a karob a kakaónál? Én speckó jobban szeretem!

T.

300. Shephard (válaszként erre: 299. - Hoxa)
2004. jún. 10. 13:55

Szia Hoxa!


Ha minden igaz, akkor elindultak a receptek és hamarosan landolnak nálad :-)))))



Napsütéses szép napot!

299. Hoxa (válaszként erre: 298. - Shephard)
2004. jún. 10. 12:40

Foglalják aranyba a kacsóidat :))

Emailben át tudod küldeni? hoxa@freemail.hu

298. Shephard (válaszként erre: 297. - Hoxa)
2004. jún. 10. 11:21

Szia Hoxa!


Készen vannak az édesség receptek :-)))

Mi legyen velük?

297. Hoxa
2004. jún. 9. 13:22
Örök hála és köszönet :)
296. Hedith
2004. jún. 9. 12:58
Ok, akkor én a többi kaját.
295. Shephard (válaszként erre: 294. - Hoxa)
2004. jún. 9. 11:19
Rendben, akkor én elkezdem az édesség recepteket :-))) Úgyis imádom őket!!!
294. Hoxa
2004. jún. 9. 11:17

Esetleg egyikőtök a sim kajákat, a másik pedig az édességeket csinálhatná :)))))))))))

Olyan hálás leszek, hogy amint lesz lowcarb "csoki" szeletem, meg fogom osztani veletek! :)

293. Shephard (válaszként erre: 291. - Hoxa)
2004. jún. 8. 13:43

Én is fel akartam ajánlani a segítségemet, de látom elkéstem! Én ezen a héten meg tudtam volna csinálni, csak előtte le kellett csekkolni az időbeosztásom, hogy belefér-e, ezért nem jelentkeztem előbb!


Azzal, aki ilyen gyors nem lehet versenyezni :-)))

292. Hedith (válaszként erre: 291. - Hoxa)
2004. jún. 8. 12:37
Ha ráér a jövő héten, akkor én szívesen megcsinálom.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook