Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » ASEA vízzel kapcsolatban van-e tapasztalat?(fogyasztás, gyógyulás, hálózatépítés) fórum

ASEA vízzel kapcsolatban van-e tapasztalat?(fogyasztás, gyógyulás, hálózatépítés) (tudásbázis kérdés)


23. agnesss0129 (válaszként erre: 22. - Agnesss0129)
okt. 19. 13:01
megtaláltam,köszi!:)
22. agnesss0129 (válaszként erre: 21. - Jennyvagyok)
okt. 19. 12:58
szia!:)..és őt hol találom,esetleg facee vagy máshol?
21. jennyvagyok (válaszként erre: 20. - Agnesss0129)
okt. 19. 12:11

A terméket nem ismerem, de Dr Csomai Zitát ajánlom.

Ő foglalkozik daganatos betegségek természetes gyógyításával.

okt. 19. 11:28

Esetleg valaki használja-használta?Tapasztalatok nagyon érdekelnének,akár pozítiv vagy negativ.

Meg kerestek ezzel a termékkel és nem tudom mitévő legyek,Páromnak sajnos prosztata és tüdődaganata van áttéttel amit pár hónapja tudtunk meg müteni nem lehet....Mindenbe"kapaszkodnék"ami kicsit is segítene...

19. Alex67 (válaszként erre: 18. - Ariana)
2022. szept. 13. 20:42
Szia kerlek irj ram Nekem van nagyon pozitiv tapasztalatom az ASEArol
18. ariana
2020. okt. 20. 20:03
Eltelt 7 év.Azóta meggyógyult valaki az ASEA víztől?
2013. máj. 9. 13:32
Van valakinek még tapasztalata, észrevétele az ASEA-val kapcsolatban? Érdemes inni ezt a vízet? Ki milyen változást érez amióta issza?...
2012. nov. 24. 13:42
Köszönöm nektek a tapasztalatok és vélemények leírását,majd még gondolkodom a dolgon:)
15. Mari20
2012. nov. 23. 15:02

Talán nem sértelek meg vele, ha ajánlok neked valamit, ha elfogadod hálás leszel érte, ha nem fogadod, akkor még nem érett meg életed a változásra


kitartás kell hozzá legalább fél év

de több is lehet,

youtobe-n Balogh Béla tudatalatti 10 parancsolatát érdemes letölteni a saját gépedre, és minden nap , amikor csak be van kapcsolva a számitógép zene helyett ezt inditsd el, ha van társad a 6 ne erőltesd, ha nincs társad akkor mind a 10 "meditációt" hagyd meg.


mi otthon este lefekvéskor bekapcsoljuk és egész éjjel Béla szól halkan , és már tudom, hogy csodákat tesz.


a legnagyobb csoda, ha egy ember sajt magát megszeliditi...

legyen szép napod és jó kedved

mennyi a korod?

én 52

14. Mari20
2012. nov. 23. 14:58

drága

ez ettől bonyolultabb kérdés, a beteg gyereknek is van karmája, hogy mit követett el előző életében, és miért kapta... ezekre a kérdésekre választ kaphat, aki fejleszti önmagát, és kiváncsi a miértekre,


Balogh Béla spirituális tanitó előadásaiban közérthető nyelven fejleszti az embereket,


ugy érzem a hangodból ( nyugodtan tegezhetsz) hogy hordozol néhány "tüskét" ami természetes mindenkinek van, még nekem is, de én amikor felfedezek egy egy "tüskét" keresem, hogy mit akar velem ez a helyzet megtanitani, kivánok neked gyors válaszokat a kérdéseidre

és hogy tisztán lásd a miérteket


ha kitartasz sikerülni fog....

13. 9d7907a17a (válaszként erre: 12. - Mari20)
2012. nov. 23. 14:42

"Aki érett rá, aki tudatossan él, és megérdemli

ahhoz el fog jutni a hire." - idézet tőled/öntől.


Tehát az a rákos gyermek akihez nem ér el az ASEA, az azért hal meg, mert nem érdemli meg a gyógyulást. És még Te/Ön emlegeti a karmát.

12. Mari20
2012. nov. 23. 14:15

drága

pont az elejétől kéne kezdeni ha a facebbok /Krekó MAri oldalamra felmész ott még láthatod fr Kulin SÁndor 05.23-i előadását, amit orvosoknak tartott.... ezt az Orvosok kérésére már nem lehet a youtobe-n megnézni, de te láthatod, azért a dr Kulin.... mert 12 éve foglalkozik vele, és ha azt az előadást megnézed, jöhet a 06 13-i amit már a youtobe-n is meg lehet nézni másfél másfél órás, de megéri megnézni, én azt mondom, csak a "pénzért" ne akard forgalmazni, ez attól sokkal több, ezt szivvel lélekkel érdemes terjeszteni, és ha valaki ebből akar megélni, nagyon csalódott lesz, épp az akinek a legnagyobb szüksége van rá, (EGO-s Emberek) hallani se akarnak róla, és mintha "fertőző" lenne menekülnek még a hirétől is , sokat gondolkodtam róla, mi is lehet az oka? Az EGO ( akit az EGO-ja irányitja) hibás tudáson alapszik az élete... egy két előadást Géczi Gábortól , Balogh Bélától, vagy dr Bakanek Györgytől a youtobe-n megnézhetne, talán leesne a tantusz, hogy mit és miért csinál / vagy nem csinál.


Tudod az a szép az életben, hogy mindenki saját életének sikerének kovácsa, mindenkit hagyni kell a saját életét élni.


szóval azASEA világ újdonság 13 országban már hozzá juthat, akinek fontos az egészsége, senkire nem kell rábeszélni , a termék el fogja adni magát.


Akit a Teremtő meg akar menteni a szenvedéstől.... ahoz eljuttatja , aki meg csak haragudni, gyülőlni tud és a utál mindenkit... azon egyenlőre nem lehet segiteni.


Az ASEA önmagában kevés, az emberi elme, pozitiv gondolkodása is szükséges hozzá, mert ha valaki csak szenvedni "akar" és nem érzi a felelőségét az életéért, azon segit, de újból elő hozza a "fájdalom" a negativitás a problémáit.


Aki érett rá, aki tudatossan él, és megérdemli

ahhoz el fog jutni a hire.


Én hallotam már olyan ASEA értékesitő csoportrólSzekszárd környékén, hogy ingyen a saját pénzükből beteg rákos gyerekeknek adnak, de a jó hirekről a büdös életbe se fogsz hireket hallani, mert az emberek félelemben tartása manipulálhatósága a célja és feladata a MÉDIÁ-nak, a TV nek és a sajtónak.


csak figyelj, olvass, és informálódj

de mond véleményt senkiről


veszélyes, mert a KARMA törvénye szerint.....

mindent visszakapsz amit más ellen elkövetsz

akkor amikor nem számítasz rá.


úgy hogy én azt javaslom neked, Bizzál az úrban és tégy jót.


legyen szép napod MAri

11. 9d7907a17a (válaszként erre: 9. - Mari20)
2012. nov. 23. 13:34

Senki nem beszélt augusztusban külföldi beszerzésről és arról sem, hogy euróban kellene fizetni, sőt forintos ár volt meghatározva. Arra hivatkoztak, hogy attól függően, hogy magam rendelem-e meg (azaz beszállok) vagy valakin keresztül szerzem-e be 9-14 eft-ba kerül. Tehát ez jól bizonyítja, hogy keresni biztosan remekül lehet vele.


Nem csak a gyógyszerekben hiszek, sőt orvoshoz sem sűrűn járok. Tanulni is tanultam természetgyógyászatról, hagyományos kínai orvoslásról, ajurvédáról, stb. hiszek is ezekben a dolgokban, de ettől még nem gondolom, hogy nekem kellene ezt alkalmaznom bárkin.


Sajnos a természetgyógyász- és gyógytermékek értékesítése terén is ugyan olyan fejetlenség uralkodik Magyarországon mint pl. a pénzügyi termékek területén. Adott egy cég (teljesen mindegy, hogy minek nevezem), aki embereket toboroz és ilyen olyan kiselőadásokon bizonyos technikák segítségével meggyőzi az erre alkalmas alanyt, hogy szuper értékesítője lesz annak a hiper szuper terméknek, amit a cég éppen értékesíteni kíván.


Ne vedd magadra és tisztelet a további kivételeknek is, de nagyon kevesen tudják, hogy mit is értékesítenek valójában és ez nem csak az ASEA esetén van így.


Ennek a terméknek az általam ismert értékesítői között nincs természetgyógyász, prevencióval foglalkozó szakember, de még csak herbária sem. Viszont vannak egyébként is jól kereső orvosok, akik magán praxisukban reklámozzák és kereskednek vele. Dr. Kulin Sándor is orvos, ha jól emlékszem nőgyógyász, tehát nem tudom, hogy a sejt kutatással kapcsolatosan milyen tapasztalatai vannak és orvosok által végzett teszteken kívül, milyen egyéb információkra alapozta azt a döntését, hogy ennek a terméknek a szószólója lesz.


És számomra ez a legnagyobb ellentmondás az egész történetben. Azaz ha egy természetes dolgról beszélünk, ami mentes minden gyógyszergyári és orvosi manipulációtól, akkor miért is az orvosok körében örvend a legnagyobb népszerűségnek és miért nem az eddig is a természetes gyógymódokat preferáló szakembereknél?

10. Mari20
2012. nov. 23. 12:57

Ahol én hallottam róla, senki nem kivánt senkit beszervezni, meggyőzni se kényszeriteni fogyasztásra


Én május óta figyelem a termékről megjelenő ORVOSI tapasztalatokat, és engem nem kellett meggyőzni


kinek ajánlott: BETEG, 50 feletti, sportoló, és Egészségtudatos embereknek.


Akinek szüksége lesz rá, rá fog találni.


Mivel minden ember két részből áll össze egyik az EGO/ másik a tudatos én az első soha semmit nem próbál ki, csak az orvos és a gyógyszer -ben hisz , a másik fele ember csoport már rájött, hogy mindenki MAGA teremti gondolatai álltal a saját életét, és amit idáig nem tudott, azt hogyan lehet helyrehozni, ( ezek az Egészségtudatos ) emberek, őket nem kell meggyözni...most mennem kell üdv MARI

2012. nov. 23. 12:52

Európában május óta volt kapható, és többen vettek is

Magyarországon október 30-óta van engedélyezve


teljesen legálisan jutottak hozzá

euróért, Te is vásárolhatsz bárhol, kifizeted az adott ország eladási árát, és valami fovarszolgálat haza hozza....

ha kell vámot fizetsz...


ebben nincs ellentmondás

8. 9d7907a17a (válaszként erre: 6. - Mari20)
2012. nov. 23. 10:29

Újabb ellentmondást fedeztem fel, neked köszönhetően. Augusztusban már azt a tájékoztatást kaptam, hogy hivatalos engedéllyel rendelkezik a termék a magyarországi forgalomba hozatalra. Ráadásul akkor már többen fogyasztották is, azok közül akik nekem is ajánlották, illetve a végzettségem miatt kérték, hogy szálljak be az értékesítésbe. Ha nem volt hivatalosan forgalomba hozható, akkor ezek az emberek nem legálisan értékesítették és vásárolták a terméket?


Egyébként nem azt írtam, hogy 15 perc alatt állt fel a tolószékből, hanem kb. az üzletről szóló tájékoztatás 15. percénél már bedobták, hogy kezelhető vele az SM.


Rosszat nem állítottam a termékről és nem is fogok róla rosszat mondani, mert nem áll szándékomban kipróbálni sem. Annyit állítok, hogy nem tudtak még arról sem meggyőzni, hogy fogyasszam, nem hogy arról, hogy több tízezer forint beinvesztálásával üzletet építsek. Pedig nem olyan embertől hallottam róla, aki minden hasonló értékesítésbe belefog és mindig a legutolsó a legtutibb, ezáltal számomra hiteltelen, hanem általam megbízhatónak tartott embertől.

7. Jázmyn (válaszként erre: 5. - Mari20)
2012. nov. 22. 15:38

Kedves Mari!Ha válszoltál nekem,akkor feltételezem,hogy segítőkészen.

Nagyon köszönöm,amit írsz,de továbbra is várom,ha tudsz segíteni a kezdőnek:)

2012. nov. 22. 15:13

Azt tanácsolják, hogy a Te tapasztalatod legyen az ajánlat.

Amiről meggyöződtél, kipróbáltad, azt ajáld másnak.


Csak az üzletért, ne kezd bele.

HIT kell a jó üzlethez.


Tájékozódj, nem maradsz le semmiről valóban újdonság okt.30-óta van hivatalos engedélye a terméknek Magyarországi forgalmazásra


de már 13 országban gyógyulnak akik felfedezték

és a 3 hónapos ajánlott kúrát végig csinálták.


Te döntesz. Hiszel valamiben és azért csinálod

vagy csak pénzt akarsz vele keresni

2012. nov. 22. 15:09

Édeske Én -MI most kezdtük el pár napja, de már érzem a hatását....

a youtobe-n nézd meg dr Kulin Sándor Sejtdoktor c előadását másfél óra, ott többet megtudsz a termékről, ha még szeretnél több infót a facebook /Krekó MAri oldalamon számtalan előadás látható a május 23-i a lényeg


és ne gunyolodj, mert nincs tapasztalatod.

Beszélj megfontoltan , és ne kelts senki rossz hirét, mert a karma törványe szerint, minden amit adunk azt kapjuk vissza.


15 perc alatt senki nem fog a tolószékből felálni

ha csak nem játszott.


komoly gyógyuláshoz legalább fél évig rendszeresen ajánlott fogyasztani.


Én már láttam gyógyult embert az ASEA-tól

4. Jázmyn (válaszként erre: 3. - 9d7907a17a)
2012. nov. 22. 15:06
Szia!Engem épp atolókocsis történet fogott meg,de hitetlen vagyok,amíg nem próbáltam.És nem fogom próbálni a vizet,amíg nem győznek meg róla,hogy hatásos.Főleg nem terjeszteni,ha hitetlen vagyok!Győzzetek meg,hogy jó!!Tapasztalatok??
2012. nov. 22. 14:43
Az értékesítésébe próbáltak beszervezni. De onnantól teljesen hiteltelennek tűntek a szememben, amikor azt próbálták beadni (kb. 15 perc elteltével), hogy évekkel ezelőtt tolókocsiba kényszerült SM beteg újra jár.
2012. nov. 22. 14:42
Szeretnék tanácsot kérni.Nem próbáltam,tapasztalatom nincs,de forgalmazni szeretném.
2012. nov. 22. 14:40
ASEA vízzel kapcsolatban van-e tapasztalat?(fogyasztás, gyógyulás, hálózatépítés)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook