Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mert ne lesz dagadva a szeme és nem fog látni semmit
haha, Kolbi valasza abszolut ironikus volt :))))
ebbe ne menjetek bele :)
Bocs ezt nem értem, ha oda tudsz vezetni, akkor vissza miért nem?
Bocs ezt nem értem, ha oda tudsz vezetni, akkor vissza miért nem?
Köszönöm a válaszod. Akkor már inkább villamos oda is, hiszen nem akarom az autót otthagyni.
Odáig vezethetsz, de vissza villamossal gyere!
Kolbi
Szőcs Hajnal nagyon kedves doktornő, de kb egy hónapig (se) tartott a hatása a töltésnek, amit az arcomon csinált.
Köszi a tippet!
Sziasztok. Hétfőn volt arcplasztikám, felső szemhéj varrással. Tegnap már hazaengedtek. Pénteken kell visszamennem. Az normális, hogy a doki azt mondta, nyugodtan vezethetek odáig? Köszönöm.
SZia:) sztem Pónyai Katinka nagyon szépen tölt. Szőcs Hajnalt miért nem szereted?
Jaj .kedvenc írás. Sok minden van benne...
Sziasztok!
A szem alatti karikákat szeretném eltüntetni.Illetve a szarkalábakat.Kit tudnátok ajánlani?A Botoxclinic-nél járt már valaki?
ok :) 18-án megyek, fotózunk
Köszi megtaláltam. Nagyon érdekelne a véleményed.Ezek szerint még nem voltál feltöltésen.
rögtön az 1. oldalon van, ha jól láttam. én holnap megyek Bajuszhoz konzira, eddig jókat hallottam, de majd személyesen kiderül.:)
ha ízlésesen van töltve, márpedig 0,5 ml nem sok, nagyon meg tudja dobni pozitív irányba az arcot...
alig várom újra töltethessek, de sajna az még bő 1 hónap mire kontrollra megyek...
pár napig érzékeny lesz és ödémás, de 1 hét múlva imádni fogod!!! majd mutasd meg feltétlen!!! ;)
De jó, köszönöm szépen, így már meg merem próbálni :)
Szombaton fókusz-plusz: legújabb szépségipari kezelésekről lesz szó, ismétlésben is vissza lehet nézni rtl most-on :)
nekem van kint fotó, 0,5 ml nem sok, főleg amikor lement a duzzanat
sziasztok, van valakinek előtte utána szájfeltöltésről, ahol csak fél ampullát töltöttek? Annyira kiváncsi vagyok, de félek is. Szép formájú a szám, de kezd ráncos lenni.
Köszi! Már nem találtam meg ,igaz csak 2 hónapot néztem vissza,lehet hogy törölték.Én sem voltam vele elégedett.
Köszönöm a válaszod úgy emlékszem ,hogy Te voltál januárban,elárulnád ,hogy ki csinálta és meg voltál -e elégedve az orvosoddal. A műtétet altatásban végezték? Nagyon köszönöm.
Már voltam korábban Szegeden Bajusz Hubánál , de Ő csak altatásban csinálja.Már 69 éves vagyok és nem szívesen vállalom az altatást.
szia! ez változó, nem is mindenki csinál csak ezt vagy azt (csak teljes arcot v középarcot). Egy teljes arc olyan 300-400e körül mozog szerintem, szem alatti árkot talán ilyen 80-100e körül már csinálhatnak és lehet,h kell majd ismételni.
Sziasztok! Teljes arc zsír feltöltésre készülök,nagyon örülnék,ha megosztanátok velem ,hogy mennyire voltatok megelégedve az eredménnyel.Köszönöm.
Sziasztok! Akinek volt Vivace mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelése és van tapasztalata jó, rossz !, hálás lennék ha megosztaná, mert jövőhétre kaptam időpontot, és szeretném tudni, hogy van- e hatása, valóban segít az arcfiatalitásban, Előre is köszönöm, ha leírjátok a tapasztalataitokat
Általában Dysporttal dolgozik nekem is ezzel csinálta. HA csak szemöldök közötti ráncok akkor 40 000, ha a homlok is 50000, ha a szemkörnyék is, akkor 70000. Én eddig csak a homlokomat csináltattam. Vistabel-t is lehet kérni az azthiszem kicsit drágább. Nekem soha nem volt semmi kellemetlen tünet és kb 6 hónapot bír ki.
Köszönöm BoniBonca!
Mit hasznàl? Botox,Dysport..? Nem làttam az àrlistàjàn a botox kezelès díjàt. Megkèrdezhetem hogy milyen àrakkal dolgozik?
Én Dr. Mészáros Anikóhoz járok egyelőre még csak botoxra. Én megvagyok elégedve vele. Az arcfeltöltést most tervezgetem.
Sziasztok,
gyerekkorom ota karikasak a szemeim, az utobbi nehany evben azonban a szemem alatti godor egyre csak melyebbe valt. Utanaolvastam a lehetosegeknek (hyaluronsan vagy sajat zsir) es nekem az jott le, h a sajat zsirral valo feltoltes a tartosabbn. (Szoljatok, ha nem igy van :) ) Nagyon sokat tanakodtam a dolgon, es ugy erzem raszannam magam, viszont sajnos az anyagi lehetosegeim nem engedik meg, h egyik naprol a masikra megcsinaltassam. Magyaran kicsit sporolnom kell. :) A sporolashoz viszont tudnom kene, h kb milyen intervallumban van ennek a beavatkozasnak az ara. Mert arakat sajnos eddig nem igen lattam. Tudkm, h az egyedi adottsagoktol is fugg, de jo lenne latni vmit magam elott, h kb mi az az osszeg, amit felre kellene tennem. Szoval ebben kernem a segitsegeteket, h ha valakinek volt mar tapasztalat, az legyszives tudna nekem arat mondani? Nagyon-nagyon megkoszonnem!!!
További ajánlott fórumok: