Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Egy ilyen fogazott szálat nekem is behúzott egyszer a Szőcs doktornő próbaképpen az arcom rosszabbik részébe. 1 v 2 nap után reccsent egy hatalmasat, mikor moskadtam v fogat mostam, nem emlékszem. Megijedtem eléggé :)
Fogazott cog szálakat nagyon, de nagyon nem ajánlják sehol, én ennyit tudok. Azt olvastam,h már bizonyított a szövetroncsoló hatása. Realselfen is sok helyen írnak erről. Más lehet a Silhouette Soft, de erről nem nagyon ismerek személyes tapasztatokat.
Debrecenben volt szálbehúzásos kezelésem, a pontos nevére már nem emlékszem, de tuti nem fogazott szálak voltak. Nálam tényleg volt eredménye, meglátszott, de nem volt drasztikus.
Egyrészről jobbat vártam, másrészt olyan szempontból elégedett lehetek, hogy sokakon semmilyen eredményt nem produkált. A korábbi fotóimat elnézegetve igenis van pozitív változás, sőt, egy kritikus természetű barátnőm is lát rajtam javulást, szóval nem bántam meg, sőt.
Az biztos, hogy egy szikés mutatvány hatásával nem veheti föl a versenyt, még az indulók közül is kizárnák, dehát na, húzzuk ki a kezünket a biliből.
Sziasztok
Szeretnem megkerdezni valaki tul esett-e mar ARCPLASZTIKAn vagy MINI LIFT-en, esetleg tudnatok e DOKIT AJANLANI aki jartas ebben? Az elhatarozas mar megvan, csak a mefelelo szakembert keresem.
Erre is felkészített a dr. nő. Sőt már az elején tisztáztunk minden mellékhatást a nyár miatt.
Igazából ő sem akarta a júni hetet csak így kaptam a nyári szabadságot. Az első hónap 10mg aztán meg eldől hogy reagálok rá. Elvileg ha ok mehet 2hónap 20mg-al.A következő 3hónap meg a javuláshoz igazodik. Vagyis kemény félév. A vérképem rendben van. Havonta azért megyek biztos ami biztos.
Egyenlőre jó kezekben vagyok és a dokinő sok nyáron indított kúrát csinált.
Am. Te is szoktad írni hogy aki nem lép, öngyógyít
gatyázik az megnézheti magát.
Óvatosan mindent betartva folyamatos konz.az orvossal hiszem hogy így nyugodtan lecseng.
Meg ha baj van ott vagy te :))
Azért a Roa-val óvatosan a nyáron!
Jómagam kúrában, a végén, már a nyárba belenyúlva adom a szert, magyarán alacsony dózisban kifuttatom, de nyáron már nem szoktam indítani, mert tényleg nagy galibát okozhat. Kell a páciensnek egy kis idő, míg megszokja, hogy rá "másképpen süt a nap":
A szteroid izgalmas dolog, először gyógyít, majd később jöhetnek a mellékhatások. Én is adom, de csak rövid ideig, és kiegészítésként.
Kolbi
Kolbi!
Már beszéltünk itt a fórumon. Június 7-től jön a roaccutan kúra.
Nemrég elkezdtem kenni az Elocomot az arcomra mert a munka megkívánja.
Lehet-e bármiféle gondom a későbbiekben ? A Dr Nő szerint nem igazán volt jó ötlet a gyulladt pattanást (göböt) Szteroiddal kezelnem. Sokat látott emberként voltál ilyen helyzetben?
Köszi:)
Szia!
Én hétfőn megyek hozzá...:(Mivel töltött és hova?Esetleg van másnak is ilyen tapasztalata vele kapcsolatban? Jómagam egy másik orvostól jövök el, mert nála egységáras a feltöltés és igen drága..Többen ajánlották Hajnalt, de erről még nem olvastam:)Megköszönném az infókat!Köszönettel
:) csak így érdemes, bár nem értem miért nem lehetett az 1 hónapos kontrollnál a botox... szerintem felesleges volt műtétnél... első hónapban nem igazán járkál sehova az ember .. annyival hamarabb kell majd a következőt adni...
nekem minilifting, tokaleszívás és kis zsírfeltöltésem volt a középarcba, mivel az utóbbi még a helyén van, csak a zsír picit kifogyott belőle, ha már szívtak a tokából akkor ne menjen kárba az "anyag" Botoxot most 1-2 hete adattam be megelőzésként nyár előtt.
Megnyugtatlak a fülednek nem lesz semmi baja, nekem is most jön vissza bele az élet, nem fog lepotyogni :D Csak finoman lapogató mozdulatokkal itasd a vizet fürdés után a fejedről. Mivel mást neked nem csináltak szerintem 4 hónapra "beáll" minden, de fél év a tuti... addigra el is felejted hogy műtéted volt.
Napokban megnéztem az előtte fotókat, .. bárhogy is akalul/alakult mindenképp megérte megcsináltatni
Nekem annyira természetes a környezetem semmit nem vett észre belőle, max azt hogy jól nézek ki és kipihent vagyok, kb. 8 évvel ezelőtti önmagamat látom.