Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

9498. Velvet67
2018. ápr. 20. 23:21
ha jól halottam a reklámot, fókusz- szombaton: elrontott plasztikai műtétek, veszélyes töltőanyagok
9497. bebike78
2018. ápr. 20. 21:36

Sziasztok!

A szem alatti karikákat szeretném eltüntetni.Illetve a szarkalábakat.Kit tudnátok ajánlani?A Botoxclinic-nél járt már valaki?

9496. Velvet67 (válaszként erre: 9495. - Pitypang05)
2018. ápr. 20. 21:02
hova tölt??? arcközépbe nekem is töltött már 2x is. Soha nem lilultam be, másnap simám mentem emberek közé...
2018. ápr. 20. 15:34

Sziasztok!

Arcfeltöltéssel kapcsolatosan tapasztalatokra lennék kiváncsi. Voltam Dr. Szőcs Hajnalkánál korábban konzultáción, elmondta a mellékhatásokat és h nagyjából mennyi ideig nézhet ki "rosszabbul" az ember. Ezzel kapcsolatban érdekelne, h mégis mennyire tudja magát az ember vállalni? Mehet emberek közé? Sajnos a drnő csak szerdánként dolgozik du, ami azt jelenti, h a kezelés után 2 napot vállalni kell a fejemet, mire a hétvége elérkezik és elbújdokolhatok :)

9494. vidtami (válaszként erre: 9489. - 8f8f3a827e)
2018. ápr. 19. 10:08

Mielőtt gyógyszeres kezelésre adom a fejem.

Tegnap beszéltem egy újabb kozmetológussal .

Ajánlott egy "utolsó" megoldást a Roaccutan előtt.

A mi a Vio (ózonkezelés).

Gondolkodtam rajta hogy értelmes dolog-e egy újabb "feleslegesnek" tűnő kezelések sorozatát a nyakamba venni.

Igazából semmit sem tudok erről a Vio-rol.

Úgy éreztem mintha lehuznának a kezeléssel.

Jövőhéten kell döntenem,

Elnézve a munkáságodat eredményeidet talán lebeszélhetsz vagy nem. Am. tetszik az oldalad magyar viszonylatban nem találtam hasonló előtte utána fotókat.

9493. Velvet67
2018. ápr. 19. 08:29

Nem arcplasztika, de szépséghez hozzátartozik a egész lényünk karbantartása, a jó kisugárzás...

Valahol olvastam, ha valaki nem edzett 50 éves kora előtt és utána kezdi el, sokkal látványosabb eredményt érhet el. Mindig csodáltam az "ilyen" embereket. Szerintem sokan szeretnénk így megöregedni, ahogy elnézem 80 éves korára Ernestine Shepherdre, aki személyi edző, modell és testépítő. Bámulatos:

[link]

9492. Velvet67 (válaszként erre: 9491. - BoniBonca)
2018. ápr. 18. 16:44

egyébként bármelyik gyógyszert megnézzük, (pl. algopyrin, neo citránról ne is beszéljünk) olyan az összetevője, mellékhatása stb. hogy használati utasítását olvasva minimum 1 km-re eldobnám szíven szerint.

Egyébként jókat hallottam a roautanról, nyilván akinek problémái vannak mérlegelnie kell...

9491. BoniBonca
2018. ápr. 18. 14:16
Ha már Roacutan a téma... 48 éves vagyok, tinikoromban 2 hetente jártam kozmetikushoz tisztításra, nem nőttem ki, 23 évesen fordultam bőrgyógyászhoz aki kiírta. Az előírása alapján szedtem és teljesen megszűntek a pattanások miteszerek, azóta elvétve ha akad egy pattanásom. Az időmúlása persze meglátszik az arcomon de pattanások nincsenek. Nekem nem volt semmi problémám tőle.
9490. kira2424 (válaszként erre: 9489. - 8f8f3a827e)
2018. ápr. 17. 16:40

Én is próbáltam a Roacutant, de csak addig volt jó, míg szedtem. Akkor ezek szerint nem volt megfelelően akkalmazva. Én 36 évesen tini fejjel rendelkezem (no itt nem a szép, probléma mentes bőrre gondolok😂😂)

De, nagyon szívesen kipróbálnám a te segítségeddel. (Természeten nem ingyen)

Van lehetőség ezt valahogy megoldani privát ban, vagy ahhoz kell a személyes konzultáció is

9489. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9488. - Vidtami)
2018. ápr. 17. 16:07

A Roaccutan (isotretinoin) nekem nagy szívügyem. Negyedik fázisú gyógyszerkipróbálásra kaptuk meg a szert 1985-ben. Igen, jó a dátum. Magyarországon 1989-ben jelent meg. Az ott szerzett tapasztalatok az egész életemre kihatottak. Megannyi szerencsétlen embert lehetett visszavezetni a “normális” életbe a szer adásával. A gyógyszerről volt egy leírat, melytől nagyon nagy fokban, az orvosi szabadság, a kreativitás kiélésével el lehetett térni. A több mint 30 év alatt kialakult egy séma rendszer, amiben mozogni lehet. Ilyen esetben így adom, olyen esetben meg úgy….

Rengeteg harcon van az ember túl. Először a kozmetikusok jöttek rá, hogy ez a szer keményen elveszi a nyomkodósdi munkájukat. Aztán a kollégák, akik nem rendelkeztek elég tapasztalattal. Most meg a patikusok támadnak. Rengeteg tévhit, hülyeség, álhír terjeng. Mindenki hallott már horror dolgokat, hogy megszüntették, kivonták, 2 évig nem lehet teherbe esni, nyáron nem lehet adni, tilos vele fél évig lézerezni, meg még egy csomó badarság.

A páciens úgy jön el, hogy segítség kell neki, leírja azt, amit te is vázoltál és hozzáteszi, mindenre hajlandó (én régebben a sexre gondoltam, de attól még pattanásos marad…) Aztán vázolom, hogy mi a megoldás, mindenre hajlandó, de Diánét nem szed, mert nem szed fogamzásgátló tbl-t, pláne ilyen erőset, meg nem szedi be a Roá-t, mert már szedte és csak addig volt, jó, amíg szedte. Nálam szedte-e már? Kérdem. Nem önnél, de azt már nem akarom szedni…

Szóval, ahogy írod, valamit valamiért! Nagy igazság. Erős, hatásos gyógyszer, erős, kemény mellékhatásokkal. Ez mindig így van. Az orvos feladata lavírozni. Én régebben, amikor még vállaltam pattanásos beteget azt mondtam a szülőknek, akik hozzám hozták a gyermeket: ha a gyermek meghal, az egy nagyon sajnálatos dolog. De akkor a családom és én életem tönkre megy és megyek a börtönbe, úgyhogy jobban fogok a gyermekükre vigyázni, mint a sajátomra!

Kolbi

9488. vidtami (válaszként erre: 9487. - 8f8f3a827e)
2018. ápr. 17. 13:49
Egyben nagy lemondással és az életemre is kihatással lenne. Nem beszélve a munkámról.De értem hogy valamit valamiért.
9487. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9486. - Vidtami)
2018. ápr. 17. 13:28

Évekig kell szedni a Roacccutant egy meghatározott séma szerint.

Kolbi

9486. vidtami
2018. ápr. 17. 12:56

Sziasztok!

Tisztában vagyok hogy ez nem az én problémámmal foglalkozó fórum de olvasva előfordulnak hasonlóak is.

Kb 2 éve nem tudok mit kezdeni a zsíros szebós mitesszeres bőrömmel. Ugye ilyenkor a szokásos én már mindent kipróbáltam nálam is megvolt.

Kozmetikus: A kezelések után három nap és újra a régi történet. Persze ez csak tünetkezelés és nem megoldás.

Kozmetológus: Rutin kiépítése a minennapi arctisztitásban. Lemosó radír hidratáló fényvédó. Itt a lemosó ami inkább müködött. az utóbbiak nem használtak semmit . A hidratálót nem bírja a bőröm . Pattanás a vége és úgy nézzek ki mint akinek szétfolyt az arca. A fényvédó dettó. Ezen tapasztalatok 2 hónap után is aktuálisak.

Bőrdoki: Itt jött a recept dömping. Skinoren-től az azelinsavas krémekig. Gyógyszerig nem mentünk el . Mondta hogy nem lenne értelme sokkolni aszervezettem . Meg nem is súlyos aknáról beszélünk. Azért szerintem ez rosszab mert a aknét megtudják szüntetni de az én bőrtípusom más kávéház. Visszont antibiotikumos kúrát felvettem . Itt közel egy hónap után vissza a lépcső aljára. Utána el is magyarázta miért is van ez.

Újabb bördoki: Ipl. társai.Soft lézer stb. Ez volt az utolsó próbám . Ami majdnem sikerült de a hatodik hónapban minden megváltozott . Újra a régi mese. Hiába tartotam be az orvos utasításait az otthoni arcápolásban. Persze ez nem az ő hibája.

Még írhatnék tovább...

Ha van itt valki köztettek aki hasonlón él ezzel a problémával annak szívesen várnám a tapasztalatait.

Kolbit is olvastam. Tőled azt kérdezném mi a véleményed a leírták után. Tehetek még valamit vagy fogadjam el hogy egy életre kaptam és nem ajándékba.

9485. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9481. - Pincopalinco)
2018. ápr. 17. 11:31

Elolvastam a régebbi (2012) kéréseidet is, akkor is plasztikai sebészt kerestél. Meddig jutottál az elmúlt 6 évben?

Kolbi

9484. Velvet67
2018. ápr. 16. 22:16
óóó drága Hoxa olyan jó lenne, ha egyszer majd lehetne szerkeszteni a saját hozzászólásunkat 💝
9483. Velvet67 (válaszként erre: 9481. - Pincopalinco)
2018. ápr. 16. 22:12

az még kimaradt, azért sem érdemes egyszerre csináltatni mindent egyszerre, mert jól beödémásodsz és nagy a hibalehetőség...

nekem is volt liftingnél zsírfeltöltés.... hát egyik oldalon szép kis lyuk kezd kialakulni, ahogy megy le az odéma :(

9482. Velvet67 (válaszként erre: 9481. - Pincopalinco)
2018. ápr. 16. 22:05

huuu, ez hány éven belül szeretnéd, ez már komplett fejcsere :)

ez kb. 3/4-1 éves projekt, egyszerre nem hiszem megcsinálnák, arról nem beszélve nagyon megvisel...

Arcplasztika, másik terminusban száj és szem...

Magyarországon szerintem annyira nem arcszobrászkodnak... lehet jobban jársz, ha külföldi dokit keresel.

2018. ápr. 16. 20:23

sziasztok..teljes arc-nyak plasztikához kit javasolnátok aki profi? alsó-felső szemhéj, középarc, szemöldök emelés, lip lift, toka zsírleszívás, nyak feszesítés..valójában minden :)

valakit aki szépen és jól műt ismeri az új technikákat és akinek a keze alá bátran be feküdhetek..49 éves vagyok..akár külföld is szóba jöhet..előre is köszönöm a segítségeteket..:)

9480. tanti59 (válaszként erre: 9478. - Manó2004)
2018. ápr. 11. 15:07
Viberen+Messengeren próbáld,,,vissza fog hívni,lehet pár nap ,,,de hív.
9479. anyucica45 (válaszként erre: 9478. - Manó2004)
2018. ápr. 11. 12:58
szia, inkább telefonon tudsz tőle időpontot kérni, a facebookot ritkábban használja
9478. manó2004
2018. ápr. 10. 20:24
Sziasztok. Dr. BB-ről tudtok valamit? Vagy nem jó helyen vagyok. Régen jártam nála. Hálás köszönet az útba igazításért.
9477. fiskerkarma (válaszként erre: 9477. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 9. 12:00
Bocsi, nem akartam rossz kezelést ajánlani, nekem nem volt tapasztalatom ebben az érkezelés dologban, csak láttam ennél a dokinál. Remélem egy másfajta kezelés meghozza a várt eredményt. :)
9476. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9475. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 8. 23:16

A micro needing kicsiben olyan, mint a dermaroller. Lukakat képez és a természetes mikrohegesedés révén újrahámosít. A lézer, a fény sokkal egyenletesebben és jobb hatásfokkal dolgozik. A micro needingben az a jó, hogy bármikor, nyáron is elvégezhető. Próbáld ki, és írj, kárt nem okoz.

Kolbi

2018. ápr. 8. 20:51
Nagyon szépen köszönöm. Megnéztem miről is van szó Krasznai doktor bejegyzésében, ez az un. microneedling kezelés. Utána próbáltam nézni hazai és külföldi oldalakon is. Van esetleg valakinek tapasztalata, véleménye erről?Köszönöm szépen:)
9474. fiskerkarma (válaszként erre: 9471. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 8. 17:51
Nem szívlelem Krasznait mert iszonyat drágán dolgozik, de eddig nála láttam ilyen kezelést. Itt Zimány Linda orránál lévő ereket tünteti el. [link]
9473. 16c96cb7a5 (válaszként erre: 9464. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 7. 19:56

Szia!

Írtam Neked privátot. :)

9472. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9471. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 7. 16:35

Az orr körüli ereket nem hívjuk rosaceának, de az orcánál lévőket már igen. Rosacea teleangiectatica (borvirág látható értágulatokkal arcon).

A sebészed valószínű elektromos kauterrel égette ki. Ez is működik, csak mint mondtam, máshol jön ki újból. De sokszor elég jól használható. A dióda és a NdYAG lézer, meg a villanófény is jó rá. KTP lézer is jó, de csak a fehér bőrűeknek.

Nyár előtt komoly hely már nem vállal be ilyen kezeléseket. Ősszel kutass a Google-n.

Kolbi

9471. Kisskalmanka (válaszként erre: 9470. - 8f8f3a827e)
2018. ápr. 7. 15:04

Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Az, hogy nem rozacea az teljesen biztos, egyrészt, hogy több szakember is egyértelműen nevetett a felvetésemen.

Kedves Kolbi:)meg tudnád mondani, hogy milyen lézer jó erre. Dr. Szabó Attila érsebész próbálta kiégetni, de nem használt, bár egyszer voltam nála ismerősként...A rendszeresség nem zavarna, ha tudnám hova menjek....Tudnál esetleg ajánlani Budapesten megfelelő szakembert? Nagyon nagyon megköszönném:)

Egyébként hasonló a kezelése a rozaceának?Annak bevallom egyáltalán nem néztem...

Köszönöm előre is!

9470. 8f8f3a827e (válaszként erre: 9466. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 7. 14:43

Nehéz kérdés…. Az orrcimánál elhelyezkedő erek anatómiai sajátossága nagyban hasonlít például a térdhajlatban, hátul lévő vénákhoz. Az állandó vongálás, az ülőhelyzeti pangás miatt az erek nagy igénybevételnek vannak kitéve, gyakrabban alakul ki visszér vagy csak áttetszővé válnak az erek.

Az orrfújás, dörzsölés, hasonalvás, beszéd, mimikai izmok mozgatása, a hideg-meleg változás és anatómiai hely (sarok, gyűrődés) nagyon nehézzé teszi, hogy véglegesen el lehessen tűntetni lényegében ezeket a kis visszereket. Ha kauterrel egyenként kiégetjük a kis ereket, akkor pár hónap múlva pár milliméterrel arrébb jönnek ki. Ugyanez a helyzet a veinwave kezeléssel, ahol kis tűt vezetnek be rádiófrekvenciát ráadva. A lézer és a villanófény ad jó választ rá, de rendszeresen kell végezni a kezeléseket, sokszor évekig. Olyan ez, mint a visszér kezelés a lábon, itt eltűntetjük, 2 év múlva meg újabb jön ki mellette.

Az orcákon lévőket könnyebb eltűntetni.

Kolbi

9469. aff181865e (válaszként erre: 9466. - Kisskalmanka)
2018. ápr. 7. 13:44
Szerintem ez rosacea, épp a tüneteit írtad le.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook