Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mit mond az orvos,mitől van?
Igen,ez tűrelem,tűrelem
Fekete nadálykrémmel kenjed+ a túrót
Györgyi!
Ne ess kétségbe! Az a legrosszabb, amit elkövethetsz!
Véleményemet tartom, bármilyen kellemetlen is, én ezt megmutatnám egy másik orvosnak. Ami engem nagyon zavar, hogy az egyik szemöldököd jóval fentebb van. Szerintem már itt nem okés valami.
Kérlek, fogadd meg a tanácsomat és -ahogy már egy korábbi hsz-emben is írtam- menj el egy másik orvoshoz! Ha fel kell vágni, kitisztítani, a felesleges felgyűlt váladékot eltávolítani, akkor vágják fel! Jobb, mintha valami komolyabb bajod lenne! De azt már csinálja egy igazi szakember!
A másik orvosról (ha ezek után annak nevezhetjük) a gatyát leperelném!
Ez az orvos választás dolog nagy lutri... teljesen tutira senkivel sem mehetünk. Abban is biztos vagyok, hogy minden plasztikai sebésznek megvannak a maga csontvázai a szekrényben, kinek nagyobb, kinek kisebb. A rossz eredmények nagyon kis arányban kerülnek nyilvánosságra, sokkal kisebb arányban, mint ahogy az megesik. Megértem, mert ilyenkor mindenki inkább elbújna egy sötét lyukba,hogy ne is lássa magát, nem hogy még meg is ossza másokkal. Viszont emiatt hatalmas az információhiány. Bizony, hogy vannak hirtelen felkapott , és agyon sztárolt orvosok. Az is lehet, hogy egy orvosnak van egy rosszul sikerült műtéte, és a betege nem hagyja annyiban, hanem kiveri a balhét, akár nagy nyilvános fórumokon is. Az ilyen aztán terjed, mint a futótűz és az orvost leírják, holott emellett lehet, hogy egy csomó csodás munkája volt és van is, tele elégedett páciensekkel. És ott a másik sebész, aki lehet, hogy már jópár páciensét "elintézte" de valahogy mákja volt, és nem kapott nyilvánosságot. Ott a csili vili honlap.... szuper referencia fotók...egy sztároló hátszél a fórumon... Kell ennél több? Ömlenek a páciensek hozzá. BIZTOS sosem lehetsz, csak REMÉNYKEDHETSZ, hogy jó kezekben vagy és azt kapod, amit szeretnél, legyen szó bármelyik orvosról. Ők nem Istenek, emberek, akik hibázhatnak és hibáznak is. Mi visszük a bőrünket a vásárra, vállaljuk ennek a kockázatát és aztán tényleg a remény hal meg utoljára.
Györgyi írtad a belső megérzésedet. Én magam már sokszor megtapasztaltam számos területen, hogy érdemes arra hallgatni.
Rekabeka türelemre való intése teljesen jogos. nagyon sokan bepánikolnak idejekorán.
Reméljük, hogy itt is csak erről van szó: azaz, egyszerűen te lassabban gyógyulsz. Ami aggodalomra ad okot, az az orvosod által diagnosztizált gyulladás. A fene sem tudja, hogy mi a jobb megoldás a te esetedben, ha nem hat az antibiotikum. Mi tudja, mi okozza a gyulladást? Fertőzés? Az a jobb, ha hagyod, hogy a szervezeted próbálja meg legyűrni? És ha nem tudja? Mi van, ha emiatt további szövődmények lépnek fel vagy nagyobb baj lesz? A másik oldal viszont az, hogy biztosan nem a legszerencsésebb megoldás feltépni egy frissen rögzülő arcot. Ez az, amikor azt kérdem: melyik kezemet harapjam meg?! Talán szerencséd lesz és az antibiotikum megteszi a hatását és azt követően beindul az öngyógyulás. A szemöldököd állását nem értem. Összefügg a szemhéjműtéteddel? Annyira fel van dagadva, és azért áll így? Milyen módszerrel csinálták az arcodat? Endoszkóp vagy sima? Jobbulást és kitartást kívánok!
Ezt igazán sajnálom, ezek szerint ő sem olyan aranykezű, mint ahogyan megénekelték errefelé.
Ez a nyilvános fórumok átka, hogy ami kikerül az csak a gondosan átszűrt tartalom, a valóság szépen megszínezett lenyomata.
Emlékszem annak idején amikor a először megjelentem a Szemhéjplasztika fórumon 2011-ben mindenki egy bizonyos doktornőről áradozott, így mintegy láncreakcióként követték egymást nála az újabb páciensek, akik felbátorodtak a fórumokon olvasott lelkesedésen. Miután privát levélben is felvettem a kapcsolatot a legtöbbjükkel, kiderült, hogy maradt hiányérzet bőven mindannyiukban, senki nem volt olyan elégedett, mint azt első lendületből a fórumra pötyögték, de az elégedetlenségnek már nem adtak hangot, ami nagy hiba volt, mert ugyan nem kötelező a fórumra írni, de ha már megtesszük, ne hagyjuk, hogy ferdített képet kapjon a gyanútlan érdeklődő, inkább ne is írjunk semmit, az kevésbé ártalmas!
BB doktornő biztosan nem fog hitegetni, azt nem tudom, hogy képes -e orvosolni a problémád, de mindenféle ellenszolgáltatás nélkül kezeli majd az ügyed, ez biztos. Eleinte vele is úgy voltam, hogy gyanús és túlzó a személyét övező állandó ajnározás, gondoltam, hogy hasonló szindrómáról lehet szó, mint a fent említett doktornő esetében, DE jelen esetben a privát levelezésekből is ugyanaz rajzolódott ki, ugyanaz az a elégedettség fogadott. Nála nem volt szó mondvacsinált magyarázatokról, ha éppen úgy érezte a páciens, hogy maradt még egy kis bőrfelesleg, a doktornő szó nélkül kimetszette, vagy éppen ő ajánlotta. Nem misztifikálja a beavatkozást, csakhogy bonyolultabbnak tüntesse fel, mint amilyen,ahogyan a legtöbb plasztikai sebész eljár, egyszerűen csak elvégzi a munkát magas szinten, és még a markát sem tartja érte, remek ember, tényleg örülök, hogy őt választottam! Amikor felvetettem neki, hogy nem utaznék fel varratszedésre, megoldanám magam, akkor is rugalmas volt, még ő hívott fel, hogy érdeklődjön mi újság! Mindegy, ezek csak adalékok, semmit nem számítanak, ha az eredmények nem megfelelőek, mert teszek rá, ha kedves a sebész, ha a alkalmatlan a feladataira, de ez esetben hál'istnnek szó sincs erről.
Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a szemedre, bár nem is igazán értem, hogy még mindig hogy állhat el a szemgolyótól a szemhéj miután 2 alkalommal is műtötte K doki, mondjuk az biztos, hogy egy elbaltázott műtétet nem olyan egyszerű korrigálni.
Menj bőrgyógyászhoz,DE jó legyen!
Nekem anno TETRÁnt írt fel,az volt az igazi, a sok sz@r után,mert ahány dr-hoz mentem mind mást mondott, vagy semmit csak látni akart 1 eltolt
Szemészt,ha gondolod tudok ajánlani bp
Nem!!!javított rajta,de megint kicsit eláll a szemhéj ,au mint volt
azt mondta,....még 1x megcsinálja,mert így....így kellett volna,.....szerinted vissza mentem?....nem!miért nem csinálta +rendesen 2x műtött!
Most BB -hez készülők.
Ebben 1-et értünk!én nem hagynám felnyítni!nekem is ráműtöttek az 1hónapos szememre,ami nagy hiba volt:(
3-6 hónap után!ezt mondta utána minden dr,.....még a Te dr is,nála is voltam.
Nem, ezt rosszul gondolod, az alsó szemhéjműtét rizikója nagyobb, vagyis úgy mondanám, hogy ha ott hibáznak, az sajnos nem korrigálható, vagy nem olyan könnyen, mint más beavatkozásoknál. Ha túl sok bőr kerül kimetszésre, a szemhéj kifordul, ezzel elindítva problémák sokaságát....
Orvosolni lehet, de általában nem egykörös a projekt, és soha nem lesz a régi.
Egyrészről valamiért elkerülte a figyelmemet a dokid által felvázolt "felnyitás-megtisztítás" művelet lehetősége, ami érthető módon ijesztően hangzik számodra, másrészről más problémája felett könnyű higgadtnak maradni, elismerem, szóval valahol nyilván megértem az aggodalmad, de továbbra is azt mondom, hogy minden rendben lesz. Nagyon remélem, hogy az antibiotikum hatékonynak bizonyul, ugyanakkor a helyedben semmilyen körülmények között nem hagynám, hogy hétfőn újra felnyissák a sebeket. Ez ugyanolyan műtétnek számít, mivel éppen regenerálódik a szervezeted, így a szövődmények lehetősége, és a kockázatok is hatványozódnak, mi a biztosíték, hogy egy újabb beavatkozás nem vált ki még komolyabb gyulladásos folyamatokat?!Persze könnyű tanácsokat osztogatni a nagy távolból, de szerintem hagyd, hogy a szervezeted leküzdje a problémát, tudja mi a dolga, jobban jársz ha rá bízod magad, mintha egy újabb traumának teszed ki.
Persze nem vagyok orvos, de én azt hiszem így járnék el.
Nagyon drukkolok neked!
Én 4 éve szenvedek 1 rosszul sikerült alsó szemhéjplasztika miatt,mai napig piros ,heges a szemem alatt,...
nekem sem mondta az orvos,h nem tudja megcsinálni,....(pénz)8korrekciom volt,de alakulok,
a jobb hogy nem hagy magadra:)