Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
valakinek a HIFU naplójába szeretnék betekinteni, de nem tudom, mi a módja. Segítsetek légyszí!
Nekem 3-4 hónapig tartott,, de nem hirtelen ráncul vissza, hanem fokozatosan kezdi. Ha ügyes a doki,szépen megcsinálja. Eddig nekem nem volt vele gondom, viszont láttam már olyat,aki kezelés után pár nappal a jobb szemhéját nem tudta felnyitni rendesen. Nálam annyi volt csak a baj, hogy az egyik tűszúrás helyén elpattant egy erecske, és jól bekékült,lilult. kb. 5 napig csúnya volt.
Sziasztok csajok!(esetleg srácok is) Van akciós HIFU kezelés kupon oldalakon. 99.000 Ft körül. Kérdezem azoktól akik már voltak, hogy amúgy mennyibe kerül? Megéri az árát??
Szerintem azért jobb, mert a bőrt tömöríti zsugorítja, míg a szálaktól nem húzódik össze a bőr.Nincs idegen anyag az arcomban , tartóssága ugyanaz vagy több, árban egál.
Még mindig van bőr a képemen :P :))
Szia,
Engem nagyon érdekelne az eredmény, benézhetek a naplódba. Az FTC nem volt nálad hatásos?
Köszönöm,
Móni
Nálam a közép és alsó arc is emelkedett.
Nálam azonnali volt a hatás és teljesen szalonképes maradtam a kezelés végére.
Szia, sima szál volt. Nekem fájt, kb 2 hétig olyan volt, mintha agyonvertek volna. A szám és állam körül volt megereszkedve, meggyűrödve a bőr. Jobb lett, sokkal. Azt terbezem, hogy esetleg évvégén megint elmegyek.
Rögrön van némi változás, én most 3 napos vagyok, a bőröm határozottan teltebb, ruganyosabb a kiindulási állapotnoz képest.
Azonnal tudsz emberek közé menni, egy kicsit kipirult a bőr, de nem feltűnő.
A 4,5 mm mélység teljes fokozaton valóban fáj, de csak tized másodperces égető érzés a bőr mélyén. Ennyi, utána már nem fáj semmi. A 3 mm-es csak egy kicsit kellemetlen, az 1,5-öst nem is éreztem.
A hosszú távú eredményt én is kíváncsian várom.
HFU-n átesettektől kérnék pár szót, a tapasztalatokról! Fájt e, látványos valamelyest rögtön is/tudom, hogy később lesz csak nagyobb eredmény esetleg. Másnap már lehet emberek közé menni? Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
Beengedsz a naplódba? Voltam konzin HIFU-ügyben,
valahogy nem győzött meg az eredményességéről.
Persze bíztattak, csináltassam meg, biztosan jobb lesz, de hát ugye 60 felett semmit nem lehet garantálni, valahogy ez kevésnek tűnik a közel fél milla kifizetéséért. Tudom, hogy csodát ne várjak,
de azt szerettem volna, ha több konkrét infót kapok, ha tükör előtt mutatják, ennyire javulhat az állvonal, ennyit emelkedhet a középarc stb.
Gondolkodom még a konturszálon, esetleg Paputh?
Kicsit elkeserít az, hogy ebben az életkorban nemigazán tekintenek érdemleges páciensnek.
A szemhéjplasztikán írtam, BB nem vállalt, TT-hez
küldött, akinél most nemrég voltam, ő az egyik szemem műtését vállalná, dehát a másikkal is gondom van, szóval félmegoldás lenne.
Ne haragudj, hogy ezt most Rád öntöttem, rossz hangulatban vagyok. Ha beengedsz, megköszönöm!
Üdv.: Liza62
Ja, írtad, hogy 1 éves.. akkor gondolom még sima szál volt.
Idővel egyre ritkábban kell. Ezt is el lehet szúrni és lehet nagyon szép kezelést elérni.
Milyen volt Móni? Sima szálas vagy horgas?
Botox kezelésre szeretnek menni! Ki mennyire ajánlja? Meddig tart a hatása?
Szívesen megnézném a naplód.
Hát Nekem is jó nagy pofám van:)
Sikerült megnyitni a tikos naplót:)Raktam fel képet a vékonyszálas kezelés utáni állapotról. Csak erősidegzetűek nézhetik meg:)
Sziasztok,
régóta olvaslak Titeket, nekem tavaly májusban lett megcsinálva a vékonyszálas konturterápia, Fehérhajó Revitalban.
Sajnos nem vagyok itt profi, nem tudom ,hogy kell titkosnaplót csinálni, ahova képeket lehetne feltenni. Ha segítettek, akkor megcsinálom.
HIFU-val kapcsolatban azt hallottam, hogy rendszeresen nem szabad csinálni, mert egy idő után pont az ellenkezőjét érik el, mint ami a hőn áhított cél. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy kinél milyn hatást értek el vele.
Sziasztok,
Móni
Itt csak annyit a HIFURÓl, hogy egyértelműen látom magamon a különbséget. A tartósságról természetesen nem tudok nyilatkozni, a doktornő azt mondta, h kb 2 év múlva lesz esedékes újra. Kérdeztem a volumenpótlást az arcomba , arra azt mondta, hogy kb 2-3 hónap múlva meg kell nézni, hogy mennyit dolgozott a HIFU és ha még szükséges lesz pótolni, akkor a Skulptra-t ajánlja, amivel nagyon szép és tartós eredményeket ért el .
HIFU UTÁNI kép a titkosban.
Az első botoxnak mikor múlt a hatása csak az egyik mérgesen jött elő, a másik a pattanás miatt nem tudott eljönni
most a második botoxnál már az ötödik napon kezdett elhalványulni a mérges ránc
egyre rövidebb lett a hossza és csökkent a mélysége minden nap
nekem nagyon kényelemes ez a botox, imádom :)
látványosan jobb a homlokomon
Az egyik eltűnt, de nem a botox miatt, nőtt oda három hónapja egy pattanás, két hónapig nem akart elmúlni, mikor meggyógyult a patti nem jött vissza a ránc :)
azóta még nőtt kettő patti a ránc vonalán, azok is mostanra meggyógyultak, ezek töltötték fel a ráncot
nehéz ezt megértenem és leírni, de szerintem ez a görcsös gyulladás be indította azon a részen a kollagén termelést és ez okozta ezt a sima eredmény
most nincs meg a mérges vonalam :)
Èn is kaptam a mérgesembe, de nálam nem történt változás:))
szió! botoxal kapcsolatban kérdezném, amelyik "mérgesed" eltűnt, az akkor sem jött elő, amikor kiment a botox?
Köszönöm, nagyon-nagyon kedves vagy... :))
Velvet, egy tízest simán letagadhatsz, nagyon szép babapofid van, szépek a vonásaid:) Nyerő párosítás a sötét haj kék szem is:)))
Lányok, megvolt a HIFU. Én már most látom, hogy emelt az arcon. Holnap leírom részletesen és próbálok fotózni is és a naplóba feltöltöm. Ja megvolt a hullámmasszázsos narancsbőrkezelés is az első:)
Narancsbőr kezelés - hullámmasszázzsal és HIFU napló indult.
További ajánlott fórumok: