Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A 4,5 mm-es valóban fájhat, de nem is minden lövésnél. Szerencsére csak egy pillanatig tart, égető érzés a bőrben belül. (70-80 fok)
A 3 mm-es már jóval enyhébb, az 1,5-öst én nem is éreztem.
szia,
a szemhéj projektnél már találkoztunk, írnál a kezelésről pár szót? mennyire volt kellemetlen és fájdalmas ?
sziasztok,
átolvastam amiket írtatok, döntöttem - kedden megyek HIFU - Utims a1-re
picit tartok a dologtól, nekem alacsony a fájdamomküszöböm, akivel beszéltem eddig, annak fájt. 1 hetes eredményt láttam (élőben- nem fotón) az jónak tűnt.
a dermarollert is túléltem, remélem azért ezzel sem lesz nagy gond.
Kedves sz-napraforgó!
Szeretném megnézni hifu naplódat, örülnék ha megengednéd.
Köszönöm
Szia!
Egyelőre elégedett vagyok, de valódi hatásról még nem beszélhetek, mert kell 2 hónap hogy a kollagéntermelés annyira beinduljon, hogy látványos legyen a "fiatalító" hatás.
Szia Nelly!
Megkérdezhetem, hogy hol voltál hifu kezelésen, teljes arcot csinálták, és mennyibe került? Pár nap után írtad, hogy máris látsz eredményt. Azóta is változott valami? Elégedett vagy? Köszönöm
Hát bizony, véletlenek nincsenek... :D :D
Csajok, elégedjünk meg ezzel a hiteles kijelentéssel:
"nagyon elégedett vagyok. Nekem főleg a nazolábilis redők voltak már zavaróak az arcomon, azok szinte teljesen eltűntek és ezzel nem túlzok."
Ilyesmit a teleshopban szoktam hallani... :D
Sziasztok!
Nekem nagyon nagy a dilemmám! Szeretném megcsináltatni a hifu kezelést, de totál tanácstalan vagyok. A fórum szabályzattal sem vagyok teljesen tisztában.Ha jól tudom itt nem lehet megnevezni a szalonokat, és nem tudom, hogy árakat lehet-e írni. Időhiányban szenvedek, ezért visszaolvasni sem tudok nagyon. Olvasgatok, de kérdezni se nagyon merek, mert volt rá példa, hogy olvass vissza volt rá a válasz. Szóval nem egyszerű! Én nagyon örülnék, és előre is köszönném, ha akinek van bármilyen tapasztalata, vagy hallott konkrét infót, az megosztaná velem. Telefonáltam több szalonba. Az egyik drágább 4 körül van és 8-900 impulzust mondtak, 3 mélységben. A kuponos 450 impulzust, szintén 3 mélységben, és azt, hogy ő ettől többet nem is fog csinálni, mert az már roncsolhatja a sejteket. Persze az ember nem akar 100e-t kidobni az ablakon, de ha jó a 100e-s, akkor meg minek 4-et kiadni. Várom a válaszotokat, legyen az negatív vagy pozitív ezzel vagy azzal kapcsolatban, a döntést úgy is az enyém:) Köszönöm
Sziasztok! Új vagyok itt, üdvözlet mindenkinek.
Én voltam kuponos HIFU kezelésen két hónapja. Egyelőre nem tudom, hogy ez- e a végleges eredmény, amit most látok, de nagyon elégedett vagyok. Nekem főleg a nazolábilis redők voltak már zavaróak az arcomon, azok szinte teljesen eltűntek és ezzel nem túlzok. A kezelés egyáltalán nem fájt, bár az én fájdalomküszöböm elég magasan van. Egyedül az orrom és a felső ajkam között éreztem, máshol talán kis szúrásszerű érzés. Ha valakinek van kérdése nagyon szívesen válaszolok.
Szia! Sajnos sokkal, de sokkal többe kerül.
Kuponos dolgok max. relaxálásra jók...ez ahhoz túl drága. Google-ba rákereshetsz, érdemes inkább a bőrgyógyászok oldalain informálódnod. Régiónként lehet kérni... nyak, arc, homlok, dekoltázs....
Sziasztok Lányok,
a szemhéjplasztika fórum után ide is beköszönök. Egyelőre nem magamnak, hanem a tesómnak keresek valami bejövős megoldást a száj-állvonal körüli rész meglógására (bár idővel majd nekem is kelleni fog); szóval elindultam visszaolvasni és információt gyűjteni :)
Néhány naplóba is kopogtatok