Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
ha nem értelek félre és csak sajátzsír feltöltésre gondolsz arcba, arra nem kell 2 hét.
Bioptron lámpázással a zöld foltok hamarabb elmúlnak, meg egy jó alapozóval.
Gyúrok egy kis BH-s saját cuccos feltöltésre :D
Csak ahhoz két hétre otthon kellene lennem... de csak egy hetet akarok, aztán lelépek Angliába egy hétre... BB-nél októberben lesz megint olyan dolog mint a múltkor, nem tudom, hogy kiírhatom e, de akiknek kell azok tudják... szóval arra is tervezek egy hazafutást :::))) Hűségesen olvasom a naplódat és minden nap rájövök, hogy szeretem az életed :)
Kedvesem :) megvagyok, sajna Istvánnál még mindig nem jártam, pedig nagyon kellene, állandóan be van megint gyulladva a fogam... csak nem fogom kihúzni - szó szerint - Magyarországig.
Nincs sajna időm mostanság :) pedig ígértem képeket, nagyon szép szerintem a hegem, meg is fogom mutatni a naplómban :) de nyáron, ha megyek haza, fogok rá tetováltatni, mert fehér a csík és egy kis testszín kell rá, mert ha felfogom amit mondanak, meg a hajam :) akkor látszódik és le kell alapoznom, amit már unok...
Ha ráérsz itt lógicálni és nincs más dolgod kedvesem, igazán tájékoztathatnál a Hifusokról mert rendszerezni kellene már a fejemben a tényeket:) Kellene nekem is és tudni kellene, hogy kinél a legjobb!
Puszi minicicis :)
Július végén egy hét otthon, olyan 24-30-ig, addig nem lesz plastic-party ?
igazad van, én rémtörténeteket is hallottam, a három mélységből nem volt meg csak jószerivel 1, a legalacsonyabb, 3-as , 4-es hiányzott, lövésszám pedig 200 körül - mindez 200 ezerért !
Ez az, ami szinte hatástalan, de jó sokba kerül.
nem szabad szemérmesnek lenni, meg kell kérdezni a gép tipusát, a lövésszámot, a lövés mélységét, az árat (telefonon is megmondják) - és akkor tudjuk az árat megítélni.
ahogyan én láttam, a teljes arc 300 - 500 e Ft között van, attól függően, hogy hova mész, törzsvásárló vagy-e stb. (a honlapokon fel van tüntetve az irányár)
ilyen listát nehezen fogsz összegyűjteni - az ár az érzékeny dolog, és ez a kezelés kifejezetten bizalmi kérdés, akkor sem mentem volna máshova, ha sokkal olcsóbb.
hát, ha havonta kellene - soha nem vállalnám :)
de, azt mondták, hogy 1 év múlva lehet csak a következőt - ugyanarra a helyre
addig meg még sok víz lefolyik a Dunán
ahol én voltam, az egy 10 milliós gép, ennek megfelelő a kezelés ára is.
Idióta pasik találják fel ezeket a gépeket és elfelejtkeznek arról, hogy mekkora fájdalmat okoz.Bezzeg, ha rajtuk kellene megcsinálni - már lenne fájdalommentes megoldás is .
Ahol én voltam, nem is vállalnak pasikat :)
Tündér vagy :) de én már az elsők között láttalak ám és szerintem meg is dicsértelek!
Az a helyzet, hogy abban reménykedem, valaki átlátja a mostani Hifus helyzetet és gyorsan leírja, hogy x volt y-nál és ennyiért, valamint az ábc többi betűi... és akkor nem kell átlapoznom mindent, mert el vagyok havazva :) és mindez egy posztban, hűűű de király lenne :)
megjöttem a sebészetről, fekvőgipszet kaptam :(
nagyon megjártam, egészen magam alatt vagyok
hétfőn megyek vissza kontrollra. A bokámban a szalag(ok?) elmozdultak, feküdnöm kell vele. még ötletem sincs, hogy mankóval hogyan lehet mosakodni -zuhanyozni.
hogy meddig tart a szemhéjplasztika, azt hiszem személyfüggő.
Alsót csak 1-szer lehet,legfeljebb 2-szer ebben az életben , a felsőt sokszor.
Nem értem, piacra dobnak szinte sorozatban jobbnál-jobb, drággábbnál-drágább gépeket a fejlesztők. A kezelés is igen sokba kerül és elfelejtették a fájdsalomcsillapítást. Tényleg így kell ennek lenni, a szépségért ennyire kell szenvedni? Ami hat, mind fájdalmas, miért? Talán csak nem azért, mert általában férfiak a feltalálók, fejlesztők, a kezelést pedig többnyire (szinte) csak nők veszik igénybe.
Ha valaki kifejlesztené a normális fájdalom csillapítást ezekre a fájdalmas szépségkezelésekre, szerintem aratna vele. De az ezzel foglalkozó orvosoknak, szepségguruknak sem ártana, a kezelésekért megkapott jelentős pénz egy részét, visszaforgatni a fájdlomcsillapítás kutatás-fejlesztésére. Utánna csodálkoznának mennyi ember veszi igénybe ezeket a kezeléseket, mert bizony a fájdalom elrettent.
Sziasztok szép lányok, most egy kicsit le vagyok maradva, néhány percet tudok csak olvasgatni.
Milyen jó, hogy hirtelen többen is megHifusodtak :)
Valaki összeszedné nekem, aki képben van, hogy ki és hol volt ilyen kezelésen?
Megköszönném :)
Sziasztok és szép nyarat mindenkinek!
Hát ez remekül hangzik :(
Pár éve kaptam pár IPL kezelést, annak is volt egy olyan fajtája, ami baromira fájt, értelemszerűen a homlokon, orr és száj körül a legjobban. Mintha varrógéppel estek volna az ember fejének.
Ilyen lehet ez is, vajon?
A leírás alapján rosszabb :) Ami elég kár, mert akkor nem merem bevállalni. Alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező, beszari hisztis tyúk vagyok
igen, 4-essel.
úgy emlékszem, hogy a szemöldökcsontnál, az orrom tövénél (a 2 szemöldök között) valamint a szemhéjat is kezelte úgy, hogy a felső szemhéjat erősen felhúzta a csontra és akkor lőtte.
de, ezen az egész területen végigment a 3-assal és az enyhe fokozattal is - befejezés képpen
a szájat és a száj körül nem lőtte (mert töltve volt) csak közvetlenül az orrcimpa alatt
szerencsés vagy, hogy Neked magas a fájdalom küszöböd, nekem ez olyan volt, mint maga az invizíció, - csak azért tudtam végig csinálni, mert nagyon fegyelmezettre neveltek.
nem, sajnos ennél a kezelésnél nincs semmi.
a felszíni lidokain krém nem segít, mert nem a bőr felszíne fáj (mint a dermarollernél) hanem mélyen belül. A területet injekciózni nem lehet (mint a fogorvosnál) altatásban lehetne (?) csinálni , talán...kórházban stb. de az alapból veszélyes, ilyenről még nem olvastam.