Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én most raktam fel tojásfehérjés pakolást, kicsit macerás a hab, de isteni.
Közben látom, ide leírtad, de ha van valakinek más recept, kipróbálom :) ezt is, csak elrohanok élesztőért :)
Csajok, az élesztő pakolásról többen írtatok, kérlek írjatok receptet is, nagyon izgatott lettem :)
Balázs Klári nem a dr. Kriston Renátához jár?
Nincs közvetlen tapasztalatom Vele kapcsolatban, de néhány ismert személyiség volt már nála: Balázs Klári, Márk (a stylist). Keress rájuk.
Én is kiegyeznék egy ilyen életkorral, az csak hab lenne a tortán ha ilyen fitt és szép lennék. :-)
Nem értem, miért tesznek ilyet magukkal a nők... :(
huhh ez keme´ny..ez az arc amellett még végtelen szomorú is...
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dr Csernus Krisztinával? Engem a vékonyszálas kontúrterápia érdekelne de nagyon kevés tapasztalatot lehet olvasni, főleg külföldi fórumokon olvasgattam de nagyon vegyesek a vélemények. Lehet érezni ezeket szálakat? Engem főleg az orr-száj közötti nasolabialis ránc zavar de nem szívesen töltögetném fel hyaluronsavval. Az úgysem a problémát oldja meg.
A vékonyaknak izom alá teszik, pont ezért.
Kivéve a sportolók, mert ők olyan keményen gyúrnak, hogy egyszerűen elnyomná a mellizom az implantátumot.
Ez attól van, hogy nincs rajta semmi zsírszövet, csak a bőr, így teljesen kiadja az implantátum formáját. A rubint Rékáé is emiatt nem volt természetes. A műcici azoknál a legszebb, akiken amúgy is van mit fogni, és nem csontkollekciók.
Olyanról tudtok akinek Triniti kezelése volt és van esetleg naplója?
Talán Scarlet RF-en volt valaki, de a nevére nem emlékszem. Ha olvassa remélhetőleg jelentkezik majd.
Infini, Scarlet RF, Vivace nagyjából mind ugyan az, mikrotűs rádiofrekvencia.
Ezen a képen erősen tokosodás gyanús a cickója. Legalábbis akkor szoktak ilyen torz formát ölteni.
Úgy tudom, h neki is a Krasznai a dokija.
Persze, 70 évéhez képest nagyon jól néz ki. Egy a baj, hogy nagyon ódivatú a stílusa. Megállt vele az idő 40 évvel ezelőtt és képtelen kitörni ebből. Ezáltal gagyi hatást kelt.
Huh nála a smink is nagyon nem jó. pl az arcpirosítás totál elhibázott.
Szerintem ez a Medveczky még mindig egy elég dögös csaj. Az arca pedig nem is rossz, ahhoz képest, hogy 74. Persze nem tökéletes - nekem főleg az volt benne a visszatetsző, hogy amikor beszél, mozognak az orcájában valami idegen struktúrák :) De annyira nem vészes az se. 74 évesen gondolkodás nélkül bevállalnám a fizikumát, ezzel együtt is.
Nekem a legkomolyabb elrettentő példa Dőry Virág. És az elcseszett műtétek sorozatát még elceszett sminkkel is sikerül tovább súlyosbítani: [link]
A testén csak a műcici necces, azt mondjuk nem kellene mutogatni.
[link]
Persze, h bomba az alakja, gondolom odafigyelt a testmozgásra idősebb korban is és feltételezem, hogy nem is hajlamos hízásra. Az arcra továbbra is azt mondom, hogy nem szabadna ennyire túlvasalni, amikor a nyak olyan. Teljesen természetellenes. Kell az átmenet és az összhang. A szeme szépen meg van csinálva, bár nagyon vastag a smink. A nagyon erős smink sokszor öregít, az áll jól neki, amikor világosabb a rúzsa. Nem irigylem, főleg az életét nem.... elhiszem, hogy vágyik a boldogságra, abból nem jutott ki neki. Most valami pasi kábította a neten, bele is szeretett, aztán nem sült el jól, pedig azt hitte, hogy megtalálta végre a másik felét.
azt nem mondtuk hogy izlése is van...:DDD nekem a ruhai voltak szörnyüek grrr brrr
Jó alakja van, de azért a bikinis medencés fotózás szerintem a fiatalabbaknak való.
Lányok Infiniti kezelést ismeri valaki? Esetleg alkalmazta????
Medveczky korához nagyon jól néz ki. 74 évesen már belefér ha az arc nem tökéletes- sok fiatal örülne ha ilyen alakja lenne..
Tényleg nem vesztette el a karakterét. Visszza néztem milyen volt fiatalon..egyébként hihetetlen milyen alakja van még mindig..
Az arcáról az jut eszembe, amikor egy nylonharisnya ki van tömve vattával.
Nekem is tetszik az arca és a szája is egyaránt, viszont a nyaka és a frizurája katasztrofa. Azért összességében szeretnék igy kinézni ennyi idősen.
nem tudom, nekem tetszett :OO...az tetszett benne , hógy az arc karaktere megmaradt, teljesen olyan mint fiatalon..a száj sem rossz, mert mozgatni is tudta ellentetben a sok kaptafára készült gumicsónakszerü szájtól...nekem elrettentö pelda Szücs Judit aki sajnos már ugy néz ki mint a Jóker a Batman-böl.....a nyak az egy más dolog, azzal ís kellett volna valamit csinálnia...
Könyörgöm!!! mexikói szopóóóóbékááás???? :D
De hát a nyakat is lehet plasztikazni nem?? Jaj...
További ajánlott fórumok: