Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

2016. febr. 21. 13:01
Ez olyan mint a Hifu, akikről itt tudunk, náluk nem lett jobb az arc, sőt volt akinek rosszabb lett, de nem beszélhetünk több ezer ember nevében, akik megcsináltatták, de nem tudunk róluk semmit. Mindenkinek a rendelkezésre álló infók alapján kell eldöntenie, hogy megcsináltathatja-e vagy nem. Gondolkodhat úgy, hogy neki az itt olvasott visszajelzések elegek ahhoz, hogy eltántorítsa a kezeléstől de mondhatja azt is, hogy lehet, hogy sokkal több, aki elégedett, csak azok nem fórumoznak.... így belevág. Mindenki a maga bőrét viszi a vásárra. Én egyet tudok javasolni: ha valaki nem biztos valamiben, akkor inkább ne.
6257. lion18 (válaszként erre: 6256. - NNelly)
2016. febr. 21. 12:02
Ezzel egyetértek, egy független páciens tapasztalata a leginkább mérvadó. Épp ezért bízom benne, hogy valaki itt a fórumon volt már a lentebb említett 3 kezelések egyikén leginkább, és véleményt tud mondani. Egy ismerősöm ugyan volt a Scarlet RF-en, tetszett is az eredmény, de ugye 1 ember az nem biztosíték.
6256. NNelly (válaszként erre: 6255. - Lion18)
2016. febr. 21. 11:05

Ez jó kérdés.

Szerintem minden kezelésnél ott a kockázat, ami a bőr mélyén hőhatással (kb 65 C) mikrosérülést okoz és ezáltal kollagéntermelést indukál.

Krasznai Fraxel kezelését nem ismerem.

Egy kezelés akkor mondható jónak, ha az ígért hatás bekövetkezik, kitart a tervezett ideig, majd a hatás elmúltával nem lesz rosszabb a kiindulási állapotnál. És mindezt egy független páciens saját tapasztalatából tudod.

6255. lion18
2016. febr. 21. 10:14
Ezek után, melyik az a kezelés ami a kollagén termelést fokozza és nem károsítja az arcot? Drakula terápia esetleg? Scarlet RF-ról sok jót hallottam, annak ellenére, hogy az is rádiófrekvencia. Illetve a Krasznai által használt Fraxel lézert is sokan istenítik. Tapasztalatok ezekkel kapcsolatban?
6254. lion18 (válaszként erre: 6253. - NNelly)
2016. febr. 21. 10:07
Hűha, ez nem hangzik túl jól. Köszönöm a választ!
6253. NNelly (válaszként erre: 6252. - Lion18)
2016. febr. 21. 06:27

Elképzelhető.

[link]

Csak óvatosan!

6252. lion18
2016. febr. 20. 23:35
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata az Infini kezeléssel kapcsolatban? Ezen gondolkodom egy ideje..elképzelhető, hogy a rádiófrekvencia is okoz zsírvesztést mint az ultrahang?
2016. febr. 20. 19:12
Kérdezzétek Liza62 ő is volt hifun úgy olvastam. Neki is zsír vesztesége lett az arcán..
6250. NNelly (válaszként erre: 6249. - Negi)
2016. febr. 20. 12:37
De legalább nem romlott. Ez is valami! :))
6249. Negi
2016. febr. 20. 10:42

Na egyet biztosan tudok, azt, hogy a krémek a ráncok és megereszkedés ellen semmit nem érnek, hidratálásra jók. Viszont ma kipróbáltam az élesztős pakolást és olyan pihe-puha bőröm lett.:)) Köszi a tippet!:)

Egyébként én is voltam anno hifun-n de szerencsére csak tokakezelésen, nekem semmi eredménye nem lett.

6248. zefex (válaszként erre: 6246. - Noralux)
2016. febr. 20. 07:58

:D :D :D

Ennél értelmesebbet nem tudtam kipréselni magamból, de ez nagyon kikívánkozott!

6247. Gordonka (válaszként erre: 6246. - Noralux)
2016. febr. 20. 06:07

:) bölcs a más kárán, okos a sajátján, hüle a sajátján sem :)

Anyud bölcs!

6246. Noralux (válaszként erre: 6245. - Cumus)
2016. febr. 19. 19:16

Este beszéltem drága jó édesanyámmal :)

Mondom neki, valószínűleg megyek haza, de most nem szépülgetek, más a program.

Erre ő : Képzeld van egy fantasztikus kezelés, már itt nálunk is van a városban, nem kell Pestre menni, jajj, gyere próbáljuk ki együtt, akcióznak is, huhúúú, de jó lesz...

Kicsit csendben maradtam, majd nagyon félve megkérdeztem, drágma, mi ez a kezelés??

Hááát, nem jut eszébe a neve, olyan furcsa....

Anya.... csak nem Hifu??????

Jaaaajjjj, hát honnan tudod?????

- zárszó: lebeszéltem. Nem megy... Kb. 5 mondat után megértette. Pedig ő is szeretne hinni a csodában :)

6245. cumus (válaszként erre: 6244. - Makrancoskata)
2016. febr. 19. 18:35
....gyere el hozzám egy kávéra:) Ùgy kell röhögnöm. éppen a "klubból" jövök :)
2016. febr. 19. 18:25
HÚÚÚÚ-HA ez már sok(k) nekem a mai napra...
2016. febr. 19. 17:18
Hat persze. Egy L´Oreal krem a ranctalansag titka! :::)))
6242. kékucika
2016. febr. 19. 15:05
Biztos nem vagy még 40 sem. :)
6241. Kikkawa (válaszként erre: 6228. - NNelly)
2016. febr. 19. 14:42
Szia, nekem hétfőre van időpontom hifura a revbe és most láttam maggie naplóját és az jónak tűnik, neked mi a negatív tapasztalatod illetve a napraforgónak, ha jól láttam a revbe volt ő is?
6240. szomorka56 (válaszként erre: 6239. - Aff181865e)
2016. febr. 19. 14:22
Jutka eddig se szóltál hozzám ,ezután se tedd!!!!!!!!!
6239. aff181865e (válaszként erre: 6237. - Szédült-napraforgó)
2016. febr. 19. 10:41
Na végre! Hatalmas türelmed van az biztos.
6238. szomorka56 (válaszként erre: 6235. - Szédült-napraforgó)
2016. febr. 18. 22:11
Mit mondott az orvos ??? Reklamáltál??? Gondolom Ő nem hibás....csak a bőröd!!!
2016. febr. 18. 22:10
Ünnepélyesen megfogadom, hogy ki fogom bírni, hogy ne reagáljak többet Szomorkának, mert teljességgel reménytelen eset. Újraolvastam magamat... szerintem nem kínaiul írtam.... Bocsi Szomorka....
6236. szomorka56 (válaszként erre: 6233. - Szédült-napraforgó)
2016. febr. 18. 22:10
Most látom orvos csinálta, és nem lett jó. Kiben lehet bízni???? Láttam már fillérekért hifuznak!!!40 000-50 000 ft..
6235. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6234. - Szomorka56)
2016. febr. 18. 22:08
Szomorka, most komolyan az neked pozitív, ha nem hozza a kezelés a várt eredményt? :)) Nálam nem indította be a kollagéntermelést... ugyanis ez a kezelés lényege. Nem az, hogy 2-3 hónapra összekapja a bőrödet.
6234. szomorka56 (válaszként erre: 6232. - Szédült-napraforgó)
2016. febr. 18. 22:05
Akkor neked legalább pozitiv!!! Ezek után már annak nevezhető,vagy nem értett hozzá aki csinálta.Köszönet jár neki...gondolom!!!
2016. febr. 18. 22:04
Korrekt az orvosom is, elismerte, hogy nem vált be a kezelés. Csak remélni tudom, hogy nem lesz rosszabb és tényleg megáll ezen a szinten: azaz a kiindulásin. De sajnos nem mindenki volt ilyen szerencsés..... sok rémes dolgokat olvastam külföldi oldalakon. Ott már évek óta csinálják ezeket a kezeléseket. Szomorka, ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne csináld. Tudom, hogy el vagy bizonytalanodva, de így nem szabad belevágni semmilyen kezelésbe,csak akkor, ha teljesen hiszel benne. Ha előbb olvasom én is, amit most, nem mertem volna még kockáztatni sem. Nem ismered a kozmetikusod gépét. Látod orvosi gépekkel is meglehet a baj, pedig azok a legjobbak. Nekem elég pár ilyen rémtörténetet elolvasni , már az teljesen el tud tántorítani. Orvosok sem egyformán kezelnek. Az én orvosom mindenben óvatos, finoman kezel, és a folyamatos építkezés híve. Ezért nem lett súlyos baj. Én tényleg nem mondom, hogy tuti mindenkinél eredménytelen, mert nem tudhatom. Viszont nagyon szépen körvonalazódik, hogy a vékony arcúaknál sokkal nagyobb a kockázata a zsírvesztésnek. Lehet elég, ha csak egy kicsit erősebben kezelnek egyes területet, már sérül a zsír. Valójában nem látják, hogy hol a zsír és mennyi. Hiába állítják be, hogy mondjuk 4 mm.... vagy 2 mm.... ha egy jó és bőséges zsírszövet állományút kezelnek, még jól is jöhet, ha megy el a zsírból, mert pl csökkenhet a toka. Ugyanakkor azt senki sem tudja garantálni, hogy pár hónap múlva beindul-e a kollagéntermelés, vagy miután elmúlik a kezelés elsődleges hatása, szépen visszaereszkedik-e az egész. Nálam ez történt. 3-4 hónapig nagyon szép volt nekem is. Ha az megmaradt volna másfél évig, elégedett lettem volna, de 3-4 hónapig hatott csak.... úgy, hogy másfél hónapra teljesedett csak ki... így valójában kb 3 hónapot élvezhettem. így nem érte meg.
2016. febr. 18. 21:41
Szomorka, nekem nem tette tönkre, hanem nem hatott. Visszaállt az eredeti állapot fél év alatt teljesen.
2016. febr. 18. 21:35
Napraforgó téged nem igazán értelek,fotóidat látva gyönyörü szép az arcod,nem látszik,hogy a Hifu tönkre tette????!!!!!
6230. szédült-napraforgó (válaszként erre: 6228. - NNelly)
2016. febr. 18. 18:28
Pff Nelly, igazad lehet... sőt, nem is kellett volna a Hifu, csak a krém és a masszázs....mi nagyon hülyék vagyunk. Ilyen banánhéjon elcsúszni.... Amúgy biztos, ami biztos alapon ,minden este le kellett volna menni pár órát alfába, vagy jógázni, meditálni, segítségül hívni a lelki béke öngyógyító erejét. Azt hiszem letöltök a youtube-ról egy kis vízcsobogást és madárcsicsergést. 1 hónap és telt mosolygós képpel mosolygok rátok.
6229. szomorka56 (válaszként erre: 6213. - Velvet67)
2016. febr. 18. 16:43
Csak azt szeretném mondani neked,nem érzem,hogy feleslegesen kérdezősködök,hiszen érdekel a véleményetek!!! Azért jöttem ide!!!! Lehet,hogy hisztinek tűnik,mert megszeretném kapni azt amit szeretnék,de itt sokan megcsináltatták,vannak vélemények és mérlegelek-Orvos által végzett kezelések sem jobbak ,mint amit kozmetikus csinál,ezt is olvastam itt,mivel soknak doki csinálta,tehát akkor a géppel lehet a baj....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook