Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szomorka, kozmetikushoz ne menj semmiképpen sem. Az a legbizonytalanabb, az tehet a legnagyobb kárt benned. Gondolj bele mennyibe kerül majd rendbe hozatni. Amúgy visszakérheted a pénzt. Amúgy ilyet nem is hallottam, hogy előre kell fizetni.
sajnos kifizettem...nevessetek csak ki nyugodtan!!!!
70?! Ki ne hagyd !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha leolvad az egész arcod, akkor is megéri.
Hát nem egyszerű....szeretném is meg nem is... nagyon sok a kétely bennem- most mérges is vagyok,mert újabb akciót csináltak most 70 000 ft- lett!!!!
Igen, ez a lényeg. A rombolással kollagén termelést indukál. A baj csak az, hogy a bőrben vannak zsírsejtek is. Azokat gyakorlatilag leolvasztja. És a zsír nem termelődik újra! Soha!
Ha van elég a bőrödben, sikeres is lehet a kezelés. Az elégedett páciensek többnyire a zsírosabb toka csökkenéséről számolnak be.
Már annyiszor leírtuk itt, az a probléma, hogy eleinte nem veszed észre a zsírvesztést, mert
1. a hőhatásra összeugranak az alsóbb rétegek, és már ez ad némi tömörséget.
2. majd beindul a kollagéntermelés(szerencsés esetben) és az feltölti a bőröd
De ez nem tart örökké. Max 1 év és elmúlik minden. És akkor derül ki, mennyi zsírt vesztettél.
Szomorka, nekünk nem volt ilyen mázlink, mint neked, hogy a kezelés előtt olvashattunk volna magyar oldalon negatív beszámolókat. Figyi.. csináltasd meg. Végül is arra is van esély, hogy jó lesz... A remény hal meg utoljára. Rengeteg kezelést csináltak, nem ismerjük az eredményét. Nem jelenthetjük ki, hogy úgy ahogy van car... de azt sem, hogy jó (csak mert ilyet sem láttunk) Csak azt, ami tény, hogy itt a fórumozók közül senkinek sem jött be. Tudod, mit? Törd meg a sort, őszintén kívánom:)
Tulajdonképpen először a hadipar kísérletezte, használta, aztán pedig az orvostudomány rájött, hogy eredményesen kezelhetőek a jó és rosszindulatú daganatos problémák. Romániában, Ausztriában, Franciaországban a prosztata problémáktól a miómán át a tüdőrákig eredménnyel használják. A lényege:rombolja majd aktiválja az öngyógyulási folyamatokat.T
Szomorka! Mennyiért csinálja neked a kozmetikusod a háromszori kezelést a teljes arcra?
Mert itt súlyos százezrekről beszélünk ám!
Arcplasztika minőségű hatást ígérnek arcplasztika árban.
Csak egy kicsit szépulni szeretnék, megfogott ,hogy 1-2 évig van hatása- de már nem vagyok biztos benne ,hogy akarom-
Hittek. Nem volt tapasztalat. Voltak képek előtte utána amiket mutogattak nekik. Lehet a kezelteknek is volt egy olyan pont, amikor jónak tűnt, az ödéma miatt, de az ödéma elmúltával még inkább rosszabb lett a bőrük mint volt.
Eddig
itt
SENKINEK
sem lett jó.
Ha igen, akkor már itt ünneplő néptömegeket látnál, akik pénztárcától függően vagy a 400e forintos Ultherapy gépekkel, vagy a kozmetikusok 40-120 e forintos copy of made in china gépeivel végzett kezelései nyomán, a kezelőszemélyzet kezeit csókolva lobogó hajjal csárdásozna az utca kellős közepén...
Fórumok nyílnának ezerrel és még a talpunkat is azzal kezeltetnék...
Ja, most olvastam, hogy Németországban,Dachauban fókuszált ultrahanggal semmisítenek meg miómákat..
Gondolod,hogy irigykedve titkolják akik megszépültek a Hifutól, hogy másnak ne legyen, és helyette azt mondják, hogy vacak?
Nem lett az arcuk sokkal rosszabb??????
Kifizetsz súlyos pénzeket és örülsz, hogy nem lett sokkal rosszabb???
Nézőpont kérdése...
és itt most megveregetem a saját vállam...
Szomorka, próbáld ki! lehet, hogy neked tényleg bejön.
Tulajdonképpen mit vársz tőle? Min szeretnél javítani? Nyilván az arcodon, de pontosabban?
Szia neked volt Hifud????
próbáld ki,végül is nincs veszteni való-D
Akkor miért vágtatok bele ennyien???? Csak hittetek benne !!! És az arcotok sem lett azért sokkal rosszabb!!! Én nem látom senkinek a naplóját,vagy nem tudom megnézni, vagy nem tesztek fel képet!!!???
Ez az, hogy a fórumozók közül senki....:))
makacska56.. az itt beszélgetők között jóformán csak te nem vagy az...
és olvasd el még egyszer Kolbi írásait...
Keresgélek okoskolbász írásai között....nem Hifu ellenes!!!!!!!
Ó bocsánat, igazad van! :-)
Ki érzi úgy, hogy sikeres volt a Hifuja?
Szerintem pillanatokon belül fogod :)
Az egyetlen jó eredményt az itteni kb 2 tucat fórumozóra értettem, aki megcsináltatta.
Revitalmednél volt az tavaly, hogy akkor volt kedvezmény, ha vittél még1 kuncsaftot. K. R-nél 700 ezer a nyak, dekoltázs, arc HIHU, és benne van a pakliban, HOGY fél év múlva rosszabb lesz mint volt. Az, hogy ez igenis valós kockázat, az biztos. Egyetlen egy jó eredmény sem született. Az Revitalmednél van képernyő is, aminek a segítségével állítólag tökéletesen be lehet paraméterezni a lövéseket. Mégsem hozta az eredményt. Az előtte utána képek csalókák. Közvetlenül a kezelés után készültek. De az nem a kollagéntermelődést mutatja, hanem azt, hogy miként reagált az arcbőr egy durva impulzussorozatra . Összerántotta a bőrt, de ez nem tartós. ha ezt nem követi kollagénképződés, akkor visszaesik az egész. Azt pedig előre senki sem garantálhatja, hogy az a kollagén beindul. A kozmetikai gépek a legveszélyesebbek, mert abból rengeteg a hamisítvány, fillérekért meg lehet venni az alibabán. A kezelés olcsó, mindenki számra elérhető, el is mondja a kozmetikus, h ugyanazt tudja mint az orvosi... te persze elhiszed és hagyod megfőzni az arcodat.
Amikor egy 10 milliós nagyságrendű gépet vesz az ember, akkor az nem úgy megy, hogy bemegy a boltba és kér egyet, hanem sok-sok utánjárás előzi meg. Ennek egyik pontja a megtérülés. Itthon nincs erre a kis számok miatt táblázat, marad a külföld. Németországi bőrgyógyászok általában akkor vesznek meg egy gépet, ha 15 hónap alatt visszahozza az árát. Nekem 4 komoly gépem van és a tapasztalatom az, hogy nálam ennek a duplája idő kell a megtérüléshez. Menjünk vissza a Hifuhoz. Van egy 15 milliós gép, melynél a legolcsóbb kezelés 150 ezer, míg az arc és toka 600 ezer Ft alkalmanként. Ha másfél év alatt több száz (200) kezelést végeznek, az 200x150/600 ezer, ami 30/120 millió Ft-ot jelent. Nem rossz bevétel!
Azért veszélyes ezt a lódítást kiírni, mert csak egy valaki (sic) hiszi el, ez pedig a NAV…
Kolbi
Nekem csak bepirosodott, kicsit kiszívta a bőrömet, amikor 2 órát rajta volt, de az is elmúlt pár óra múlva. Biztosan van, akinek érzékeny a bőre ehhez.
Szoktam az élesztő alá kenni....várok pár percet, amíg picit megköt, aztán mehet rá az élesztő vastagon.
Próbáltam ezt a fajta pakolást pár éve, csupa viszketéses kiütéses lett tőle az arcom.
Csak én nem értem ezt az anagrammát?
Regény a szárnyasban :) kéretik a vélemény!
További ajánlott fórumok: