Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Olyanról nem tudok, aki megcsináltatta és fél év után is elégedett lenne.
Én 5-6 emberről tudok aki csináltatta és nem lett jó. Vagy egyáltalán nem volt eredmény, vagy volt pár hónapig, aztán látványos visszaesés. Orvosi géppel végezték , nem kozmetikai géppel. Orvosival nem is lehet többször kezelni csak 1szer. Itthon három félével dolgoznak, amelyek állítólag a jelenleg eléhető több milliós csúcsgép: Van az eredeti Ultherapy, a Hifu Utims A1 és a Hifu Dioblo.
Igen, garanciát adnak, hisz azt mondják, ha nincs látható eredmény megismétlik a kezelést. Na de ha egyszer ellövik, még egyszer megpróbálod, még mindig hiszel benne?
Különben nagyon érdekelne hány személy panaszkodott hifu negatívumokról itt a fórumon és ismerőseitek körében és azoknak túlnyomóan orvos vagy kozmetikus végezte a kezelést?
Alapfeltétel, hogy mindnek legyen erre képesítése és minimum egy éve ezt nyomja, különben nem lehet komolyan venni. Na és a referenciák. Én megkérdeztem mikor vásárolta a gépet, mert ez az első milyen gép, mit tud, stb, majd megkérdeztem mióta játszadozik vele, aztán meg fotókat bizonyítékokat...
Ha nem tud referenciát mutatni, valami nem stimmel.
Kozmetikusom így tanulta,nála minden vendég ezt a kezelést kapja- nagyon remélem sikeres lesz- állítja semmi féle negativ visszajelzés még nem volt-
Szomorka szurkolok neked, tiszta szívemből, remélem tényleg hatásos lesz. Ránk férne egy pozitív tapasztalat.
Ezt a háromszori bontást még nem is hallottam. Lehet, hogy pont ettől lesz jó.
Sziasztok!!! Az én Hifu-kezelésem a következő képpen fog történni...első alkalommal a mélyebb kezelés,majd 28 nap múlva a következő ,megint 28 nap múlva az utolsó- kozmetikusom nagyon megnyugtatott ,bízzak benne, minden rendben lesz!!! Én bízok!!!!
Igen, aztán a Hifu rátett még egy lapáttal.
mamár sajnos nem vállalnak garanciát semmire, alá kell írnod a papírt, hogy saját felelősségre csináltatod a kezelést vagy ép az életmentő műtétet.
Napraforgó is egy kozmetikus gépének köszönheti, hogy most mindenféle módszereket kénytelen kipróbálni a volumenhiány pótlására. Ez a borzasztó.
Egyszerű képlet: garanciát kell az orvostól kérni, hogy nincs zsírvesztés, ha elmúlik a lifting hatás. Ha biztos a gépében, adni fog.
Az a tapasztalatom,az orvos éppen úgy ígér, hiteget mint a kozmetikus ,drága gépekkel dolgoznak valahogy meg kell térülni a befektetésnek-
Akkor mi Duracell (elem) kísérleti nyuszik vagyunk? A dokik meg jót nevetnek.
Ez olyan, mint a mosópor reklám. Amikor mondták, h pl: az Ariel minden foltot kivisz és hibátlan tisztaságot ad. Azóta lett félévente egy újabb Ariel, ami állítólag még jobb. De akkor minek is, ha az eredeti Ariel tökéletesen mos?!:)))
így van... mindenki az újdonságra hajt, mert azt hiszi, az jobb... mert ezt tolják a hirdetésekkel a képedbe. Egy eljárás, ami ma fejőstehén, holnapra lomi.....addig ki kell termelnie az árát + a hasznot.
nincs visszacsatolás. elmész hozzá 1x megcsináltatod, aztán otthon rágod a kefét, a dokid pedig nem is tud róla. Ez a jobbik eset. A rosszabbik ha tud... de már ott a gép.... Érted...
Vagy csak simán átírják a hirdetés szövegét :
Itt a legújabb,legjobb, leglegebb ultra-extra-hiper-szuper-mega-über hatású zsírbontó kezelés....
Nem orvos vagyok és sose fektettem ilyen készülékbe, de okoskolbász már írt ebben a témában néhány okosságot.
Nagyjából úgy képzelem, hogy az orvos is kénytelen a gyártó állításaira, ígéreteire hagyatkozni egy új gépet illetően. Persze várhatna is pár évet, amíg minden létező hatásra és mellékhatásra fény derül, csakhogy ez egy piac, ahol verseny is van többek között. A piacon gyorsabbnak kell lenni a többieknél, és a páciensek is az újdonságokra vadásznak, úgyhogy az bizonyára nem úgy működik, hogy "évekig várok és nézelődök, aztán majd meglátom".
Nem is annyira az orvosok, hanem a gyártók felelőtlensége ez az egész.
A dokinak pedig fizetnie kell a számláit, úgyhogy aligha teheti meg, hogy megvesz (gondolom kölcsönből) egy 10 milliós gépet, aztán 3 hónap múlva kidobja. Felteszem, addig használják legalább, amíg veszteség nélkül ki nem tudnak szállni a buliból. A kevésbé lelkiismeretesek még ezután is.
És még egyszer HIFU...Értsem azt, hogy elismert orvosok több milliós készüléket vásárolnak és nem tudják mit tud ez produkálni? Hol éri meg 3 milliós készüléket venni azzal a gondolattal, hogy az 30 milliót fog termelni egy év alatt és rájönni mehet a szemétbe és kár 33 millió? Az orvos, mielőtt megvásárol valamit sokkal körültekintőbb kell legyen... széppé teszem azt az arcot vagy roncsolom azt? betartom igéretem vagy csalafintáskodom? hírnevet szerzek vagy számkivetetté akarok lenni? vagy csak arról van szó, hogy bebolondítom a rendelőbe a pácienset aztán ha nem sikerül az amit szeretne miután persze jó nagy összeget legombolok tőle ígérek másik megoldást ismét busás összegért?
Valóban sutba vágják a Hippokrateszi esküt és csak a pénz érdekli őket?
Nem tudom, sosem próbáltam.
Igaz.... a teámba is az van.))
Én külön erre nem szedtem, mert folyamatosan szedek c vitamint és béres cseppet, rengeteg mézet iszom. Professzionális biokozmetikumokat és koncentrátumokat használok régóta. A bőröm szerkezete nagyon jó, ezt több orvos is megjegyezte a konzikon. Sajnos nem ezen múlik a Hifu hatása. Egyszerűen arról van szó, ha zsírt érnek ezek a nagy erejű impulzusok, egészen egyszerűen szétbombázza, ami aztán szépen alattomosan elkezd sorvadni.
Apropó hifu... A kezelés előtt hogyan készítettétek fel az arcbőrötöket? Szedtetek speciális vitaminokat vagy krémeket vagy szérumokat? T
Ráhibáztál, van már ilyen nagytestvér...
HIFU BODYSHAPE
Tehát akkor mégiscsak bontja a zsírt, nem?
Ez nem vicc mert alakformálásra használják a zsírbontó képessége miatt:))
Olvasva a negativumokat a hifuról arra gondoltam briliánsan leszedhetné a hasi zsírpárnákat...na jó viccnek szántam, T
További ajánlott fórumok: