Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Most már tényleg bosszant ez a dolog.
Tudom, hogy nem kellene, de bosszant.
Minden információt, ami a Hifu és társaival rendelkezésünkre, saját, valódi tapasztalatok - ami eddig csak negatív!! pláne több hónapot tekintve!! leírtuk.
Szerintem innentől kezdve kívánjunk sok sikert és ne akarjunk lebeszélni senkit sem, aki ezeknek az információknak tudatában, a Hifu szó puszta említésétől ennyire elvarázsolódik.
Bárki megnézheti a realself.com-on, hogy milyen vélemények vannak a kezelésről az itteni tapasztalatokon kívül.
Mindenki aki itt nyilvánosan felvállalta a kezelését, elmondta már a véleményét, közben én még egy társunkét olvastam, végül is megúszta, mert nem romlott, de javulás sem történt, kidobott egy jó pár ezret.. az ablakon...
Szóval szerintem innentől kezdve, legyen ennyi és nem több.
Lassan már kínosan érzem magam, mintha valakit le szeretnénk beszélni, az örök fiatalság elíxírének megszerzésétől...
de ha mindenhol csak rosszat olvasol, akkor tényleg mi kesztet arra hogy mégis megcsináld?
soha egyetlen szakember és kozmtikus akinek ilyne gépe van nem fog mást mondani csak amit hallani akarsz..egészen addig legalább, mig be nem jön a gépe ára...
kiváncsian várom a pozitiv tapasztalataidat :)
Szia Ráncika!
A válasz röviden: nincs!
Olvass vissza a főrumon, sok infót találsz...
Sziasztok! Új vagyok itt.....ugye befogadtok? :) és nagyon érdekel a hifu kezelés...jobban mondva, eddig érdekelt, de egyre jobban agyalok azon, na, mégsem kell!!! Én kozmetikussal beszéltem, egy kezelés, 3 mélységben, az egész arc, nyakkal 2 óra kb. Persze fél évnél régebbi fotót nem láttam....
van köztetek olyan, aki maximálisan elégedett s hifuval és több hónapja csinálták neki? Köszi a választ!! :)
Csak érdekelne, kihez (bőrgyógyászhoz) mentél információt kérni?
Kolbi
Igen igen jól el lehet tüntetni vele a tokàt..Tehát a zsírt!!
Ez a valami nagyon melyre mehet.. franciaban a prosztata daganatot kezelik vele..ah.. boh.. szerintem ezt jól meg kell gondolni mielőtt bele vág az ember..azt is írták hogy ez a dolog még nagyon kísérletező alapon van..És ne legyünk mi a nyuszik..várjunk pár évet..
Ne csak hifu neéven keresd.
Ultherapy,
Ugyan ezek, fókuszált ultrahang.
Szerintem nem kell semmi. Ennek pont ez a lényege. A lövés belül okoz sérülést a bőr mélyén. A gyógyulással termelődik a kollagén. Elvileg... ugyebár. Meg aztán 2-3 hétig fáj is a bőr, szinte kizárt a masszírozás.
A bibi ott van, hogy a lövésnél a zsírsejtek is sérülnek.
Elkezdtem olvasni a hifu rol olasz fórumokon..az emberek negativ dolgokat írtak. Van akinek semmi nem történt, van akinek rosszabb lett a bőre. Össze esett.. Sőt orvosok plasztik sebészek is hozzá szóltak..azt írták fölösleges penz kidobas. Most elkezdem nézegetni franci forumokon..
Viszont egy új dologra akadtam PLEXR..róla sokan jókat írnak
A referenciáról: az rendszeres, hogy a kezelést követően 2-3 hónappal mutatkozik egy elég látványos javulás. Az ezt bemutató képeket referenciaként bizonyára szívesen megmutatják :)
Aztán sajnos eltelik még 2-3 hónap, amikor ez elmúlik, és jobb esetben visszaáll az eredeti állapot, rosszabb esetben pedig még vacakabb lesz az egész, mint előtte. A realself tele van olyan páciensekkel, akik egyértelműen és indokoltan visszasírják a kezelés előtti állapotot.
Amit mondani akarok: a saját páciensekről készült referenciafotók sem perdöntőek. Ha igaziak is, akkor sem biztos, hogy a végleges állapotot mutatják.
Mi ezen már túl vagyunk.
Még az állítólagos legjobb gép forgalmazójánál is voltunk előadáson, bemutatáson.
Agyaltunk rajta hónapokig.
És mégis...