Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem is mély gödör van a szemem alatt,ami húzósabb időszakban egészen sötét.
Erre nekem azt mondta Kovács dr,hogy egy alsó szemhély plasztikával megfeszíteni,és akkor sokkal kisimultabb lenne. Kipróbáltam,és sztem igaza lehet. Én most ebben gondolkodom egykis saját zsír töltéssel kombinálva megfelelő helyeken ,azt mondja nagyon szép eredménye lenne...
Igen porból is csinálják. És hígítják.
Aztán van kész anyag is de azt jobb azonnal felhasználni. Nem rakosgatni.
Szia! Nagyon kevés időm, van, de gyorsan bepötyögöm neked: általában többféle eljárás kombinációjával végzik, és van közte olyan, amely pl csak optikailag vékonyítja az állvonalat. Tehát valójában nem lesz vékonyabb, csak látványra úgy hat.
Keress rá a "masseter izom redukciója"-ra vagy angolul "masseter muscle reduction surgery"-ra. Itt pl botoxszal blokkolják a rágóizmot, amelynek mérete használat hiányában csökken. Már hazánkban is csinálják.
Emellett csökkenthetik a toka méretét különböző zsírbontó injekciókkal /kybella, belkyra stb/.
Plusz az állcsúcsba hialuront fecskendeznek, amely így megemeli, felhúzza azt a területet. Kissé csúcsos-hegyes lesz tőle az áll, olyan, mint Zimány Lindának. Ha a járomívre is töltenek, akkor a fordított háromszög alak miatt még ennél is vékonyabbnak hat az arc.
Rengeteg kép és video van róla az instagramon.
Instagramon: simonourianmd1
Az ázsiai nőknél a fordított háromszög alak a szépségideál, ők még műtétre is hajlandóak érte, lefaragnak az állcsont két végéből, és a pici csontokat beültetik az állba.
Remélem jól értettem a kérdést, és ilyesmire gondoltál.
Én nem vagyok ennyire profi :)de nagyon kíváncsi;)végig kérdezgetek,és nézelődök :DDD
az ampullába por volt,azt hígította föl,és szívta ki belőle a cuccot fecskendővel kétszer és azt szurkálta :DDD ez így nem profi leírás csak a tapasztalatom :)
Az a lényeg,hogy nekem így jó :D
Sziasztok,most hivtam dr Balint Beatat (o a BB ugye akit sokan dicsertetek itt?) a teloja ki van kapcsolva az e-mail pedig nem megy at. Tud valaki valami rola?
Koszi aki valaszol :)
3 hely létezik.-Szarkaláb, -haragos ranc a szemöldök között és -homlok.
Ezek a különböző zonak. És ezen belül vannak különböző pontok ahova szúrnak.
Egy egész ampulla 70-120 ezer között mozog.
1 területért 30-40ezret kérnek.
Az orvosoknak kb 20-30ezer forintba van az anyag. Ami max 3 területre jo. Van amelyik doki szét bontja van amelyik nem .