Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A hókuszpókuszról egy angol kozmetikus csaj jut eszembe. Tisztításra mentem hozzá, de az egész kezelésnek az volt a legrövidebb része, nem is ért semmit. Viszont kb ötpercenként ásványvízzel permetezte be az arcomat, mondván, hogy ez milyen jól hidratál. (Ha ez igaz lenne, nem kellene a sok krém, elég lenne mosakodni.)
Egy idő után nem bírtam tovább, megkértem, hogy hagyja abba a permetezést, inkább megiszom azt a vizet.
Na, sziasztok! Bocs, hogy későn válaszolok, de nem volt internetem pár napig (a német UPC is van néha olyan kedves, mint a hazai).
Én is pont úgy vagyok vele, hogy hogyha fél évig kitart nagyjából, az már egész jó.
Aranyos a Szőcs doktornő. Nem rajzolgatott vonalakat, szemre csinálta, de szimmetrikus lett a végeredmény. Szerintem a régi anyag az totál kiürült, szóval semmi probléma nincs a régi vs. új matéria miatt. Botoxra is hozzá fogok menni decemberben/januárban, mert Magyarországon jóval olcsóbb, mint idekint. A német "szúrós szépségszalonok" meg orvosok szerintem egyáltalán nem jobbak a magyar társaiknál tudásban, csak két különbség van:
a) valószínűleg a német plasztikai sebésznek/bőrgyógyásznak egy kicsit több a tapasztalata a ritkább esetekben, mert itt arányában véve több embernek telik szépészeti beavatkozásra
b) a szépségklinikák elég futurisztikusan néznek ki, iszonyat modern berendezéssel, meg sok a hókuszpókusz. Kb. olyanok, mint ahogy egy amerikai filmben vagy sorozatban lefestik őket. Az asszisztens kávéval, teával kínál, van masszázsfotel stb. Szóval csak a hókuszpókusz meg a csinadratta nagy, a beavatkozás színvonala meg ugyanaz. Viszont a németországi szalonoknak/praxisoknak a java megkéri a kétszeres-háromszoros, vagy akár négyszeres árat is.
A minap olvastam egy angol nyelvű cikket arról, hogy hogyha elkezdjük az injekciós feltöltést és botoxolást 30 körül, akkor az arc természetes öregedését le lehet lassítani és az idő múlásával lehet, hogy mindkét anyagból egyre kevesebb kell, no meg a drasztikus (szikés) beavatkozásokra vagy egyáltalán nem is lesz szükség vagy később kell elvégezni őket. Botoxszal és hialuronnal egész természetes marad az arcod.
Én a Pharmafutárral hozatom az Airol-t (0.05 %). Nagyon jó, sokkal jobb, mint a már megszűnt Retin-A volt és fillérekbe kerül. A Retin-A-ban valami irritálta kicsit a bőrömet, az Airol viszont szuper.
Állítólag jó különböző retinoidokat használni, mert mindegyik más receptorokra hat.
Az Infini szerintem olyasmi, mint a Vivace (vagy Venus viva), erről írtam lejjebb.
Nekem van Newa-m. Milyen problémára szeretnéd vásárolni, vagyis mi lenne vele az elérni kívánt cél? Ettől függ, hogy érdemes-e megvenni vagy sem.
Nekem a VenusViva nagyon bejött, van tömörítő hatása is. A neten található képek kábé a valóságot tükrözik, persze nem csodagép. Arra ne számíts, hogy pl volumenhiányos arcnál varázsolni fog és a volument visszapótolja...nem arra van.
3-szor voltam, fokozódó erősséggel csinálták. Nem bontja a zsírt és semmi egyebet.
Közben felköltöztem Pestre, most itt keresgélek hasonló kezelést, valószínűleg a Vivace-t próbálom ki. (Aki Bp-n még VenusVivaval kezel, az egy görög matematikusnő..)
A Venusnak kisebbek a tűi, ezért kisebb sebeket is ejt, hamarabb gyógyul, nincs utána az az ijesztő lyukacsos ábrázat. Persze 1-2 napig így sem lehet emberek közé menni, ha jól van megcsinálva, akkor eléggé vállalhatatlan utána az ember ábrázata.
Szia!
Kopogtatok, beengednél?
Mara
na, én is felbuzdultam, és megyek Szőcs doktornőhoz október végén. én Volumát szeretnék. arcfeltöltés lesz. keresgéltem neten is, hát gyönyörű eredményeket érnek el vele. még ha fél évig tart is az eredmény, megéri, de a voluma elvileg 2 év... amúgy egy picit attól tartok,h nem jobb-e ezt plasztikai sebésszel csináltatni, aki jobban látja az arányokat az arcon - jobban ismeri,h milyen egy harmonikus arc (nekem elég nagy aszimmetriám van...)
Neked rajzolgatott vonalakat az arcodra, meg volt tervezve a menete :) vagy csak úgy ránézésre csinálta, érzésből?
Köszi!
Erősen morfondírozok, hogy bevállaljak-e még némi plusz töltést, és a kedvező beszámoló miatt Dr Szőcsre gondoltam. Korábban nem nála voltam.
Az ilyen rászúrásnak van bármi kockázata?
Tehát, ha még maradt valamennyi anyag bent az előző töltésből, arra lehet még tölteni gond nélkül? Akár más típusú anyaggal is?
Hú, voltam Dr Szőcs Hajnalnál arcfeltöltésen 5 napja. Kaptam 3 milliliter a Teosyal Ultimate-ből az arcomba és iszonyat kisimult az arcom, feltöltődött a betegségem okozta zsírvesztés is. (De az is lehet, hogy alapból a széles pofacsontom miatt van beesve az arcom.)
Kaptam már hialuront egy évvel ezelőtt is az arcomba, akkor két millilitert (csak ott a betegségemre szakosodott orvos végezte a beavatkozást).
Hát, gyerekek, a mostani nagyon jó, rengeteget dobott az arcomon, nincs beesve. És a szerdai szúrás óta mintha még töltődöttebb lenne.
Más: én nem tudom, hogy egy hónapja a török dokim mit csinált a botoxszal, de szerintem a homlokomba keveset adott, mert a vízszintes csíkok ismét megjelentek. Igaz, nem olyan hangsúlyosak. A szemem körül meg látni finom szarkalábakat, ha nem alszom sokat (viszont ezek eltűnnek, ha kipihenem magam).
Még valami olyan kezelés kellene, amely összehúzza a pórusokat és kicsit hamvasabbá teszi a bőrt, hogy olyan üde kinézete legyen, mint egy 18-20 éves fiatalemberé. ÁHH