Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Esetleg valakinek van tapasztalata Accor Plasma Pen- ről?
Nemtudom hogy hatásos e de vagy 15 éve biztos csinálom. Youtubon vannak videók. Facegym
Nekem négy-öt évvel ezelőtt még nagyon hatásos volt, csak aztán ellustultam és nem csináltam. A szám mellett van nagyon megereszkedve a bőröm, oda kéne vmi csoda
Kopogtattam,koszonom ha beengedsz :)
Ezt esetleg próbálta már valaki? Az előtte utána fotó sokat ígér...csak nem tudom, hogy az igaz-e?
[link]
Bogika, akkor miért nem teszel fel olyan képet, amin látszik a problémád?
Nekem Bognár Gábor csinálta...
KOszonom mindenkinek aki valaszolt! Tenyleg magam alatt vagyok..
A kep ami kit van rolam 7 evvel ezelotti,azota a helyzet katasztrofalissa valt. :( De tenyleg.
Azt mondta meg nem,de jojjek el feltoltesre,botoxra,ami kb 500 a sok anyag miatt..
A dr Kovacs Ferencrol meg sosem hallottam,csinalt valakit itt?
Bajusz Huba,Paput,Traub,roluk mar olvastam itt,de meg nem lattam munkajukat. Van itt valaki?
Remélem, hogy azért nem gondolod komolyan, hogy annyira katasztrófális az arcod....
Bogika. Neked zsír kell a pofikádba. Az tartós. Egyelőre - a képed alapján- semmi nem indokolja az arcplasztikát, látványosat nem dobna rajtad. A zsírvesztés látszik, ha azt megcsináltatod, az emel is, feszesít is. Bajusz Huba Szeged.
Nézd meg Bogika arcát a nyilvános képen. Ott a válasz!
Kolbi
Szia!
Ha nem titok, mit mondott a doki, miért nem vállalja az arcplasztikát?
Jaj tényleg. Ő is szuper.
Dr Kovács Ferenc is Ágfalván 😉
Eszembe jutott.
Van dr Paput,
És dr Traub is csinál arcplasztikat.
Hú. Nem emlékszem hogy hívják de bb szokta ajánlani liftingre. Nagyon jó árban van. Majd ha valaki emlékszik írja már meg a nevét.
Sziasztok!
Total el vagyok keseredve! Voltam ket dokinal arcplasztika ugyben,az egyik azt mondta,hogy nem csinalja meg,de toltogetni meg botoxolni lehetne..(amiket en nem szeretnek) A masiktol pedig kaptam egy kb 8000 euros arajanlatot,amit sajnos nem engedhetek meg magamnak :(
Konyorgom ajanljatok nekem dokit akirol lehet tudni,hogy jol dolgozik es nem ilyen horribilis aron,mert en igy nem elhetek.. :(
Tiszi es nekem ha buli van, a hashimoto kor miatt vizesedik az arcom is. 👍🏻
Ez az arc torna mennyire hatásos? Tudna vki linket küldeni? Mar keresgeltem, de nem nagyon találtam normslusat.
Én is, én is :( Ma este elkezdek megint arctornázni, csak hogy megnyugtassam magam. De már arcplasztikán is gondolkoztam, csak az tart vissza, hogy félek, megváltozik az arcom.
A francba... vmit kezdeni kell az arcommal, mert amikor fáradt vagyok full le van csuszca😣
Instagrammon látom folyamatosan, hogy Moszkvában ezt adjak mindenhova!
Sziasztok, Lehet, hogy mar volt téma, ne haragudjatok, de az Ultheraphyrol mi a vélemény? Van esetleg tapasztalat?
Én olvastam róla de csak a tokára adják.....
Nemtudom. Én még sose hallottam róla. Átolvasom
Dr. Kárász Tamás végzi a beavatkozást.
Belkyra allergan
Tokába injekciózzák és eltűnik a zsír. Most találtam
További ajánlott fórumok: