Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
1 területre nem tesznek egy ampullát. Maximum 10-15 egységet.
1 ampullának minimum 2 hely kell egyébként lebénulsz.
Gondolom te 1 területet fizetsz. Másnak meg beadja ami marad. Vagy te kapod ami mástól marad.
Én is voltam botoxon,kicsit ájuldozok a ti áraitokon :O Nekem egy terület (egy egész ampulla)30000ft pesten...és jó,5-6 hónapig símán kitart(dysport).
Ja és semmi mellékhatás,most nagyon figyeltem magam,se szívdobogás,se fejfájás :)
Pedig itt is rohadt drága a hyaluron! Én Nowinszky dominál vsinaltattam Keszthelyen és 200 körül hagytam ott. Ebben benne volt a nasolabiális, a marionett és a haragos ránc is a honlokon, ott egy kis botoxxal megspékelve. De ami a lényeg, hogy fél év után is szuper egyelőre! Szerintem csak tavasszal megyek vissza.
Tiszike nem tudsz valakit aki saját zsírral jól dolgozik? A szemem alá szeretnék!
Sajnalom,hogy rossz hirt hoztam. :(
Amugy nekem is nagyon bejon az a vagas a fulnel,abszolut nem lathato kesobb. Vajon otthon vag igy valaki?
Magyarországon a hyauluron ani a legjobb arctoltesre az 90000ezer körül van 1ml. Álltalában 2,3ml kell. Nőknek. Férfi nemtudom. De olyan dokit se tudok aki profi pasikban.
Neked mit ajánlott mint töltő anyag?
Hát sajnos annyi, kicsit mellbe is vágott, mert 2x250-ről volt szó :) De ez a legjobb doki Stuttgart környékén állítólag. Meg a hialuronos arcfeltültésért is sajnálom azt a 2x1100 eurót.
Otthon vajon mennyi lehet két terület? Lehet, hogy olcsóbb hazamenni.
Nekem nem fáj nagyon semmim botox után, viszont érzek valami kellemetlent a homlokom körül. Nem tudom körülírni. Nem is nagyon kellemetlen. A jobb szemem viszont tikkel. Kontrollálatlanul mozog, gyorsan pislogok egymás után 10-et, 20-at, aztán abbamarad és újrakezdődik.
Látni a tűszúrások nyomát. A doki főleg férfiakra szakosodott, ezért is kerül sokba (előttem is, utánam is pasi jött).
Egy kérdés: holnap el lehet már menni edzeni?
No, megcsinálta ma a török doki a botoxot. Kaptam 3 területre, 3x250 euró. Azt mondta, hogy minimum 5-6 hónapig húzza az a botox, amit ő használ, az emberek általában fél év után kérnek nála új időpontot. Hialuronos arcfeltöltésre kicsit később kerül sor (a "pofám" környéke). 2x1100 euró lenne. Most erre nincs keretem. Majd később.
7 óra elteltével már látom, hogy a barázdák java feltöltődött (a szarkalábakból még maradt).
Szia Tiszike,
Nezd mit talaltam. A lanyom leforditotta nekem mert en franciaul zero,erdemes elolvasgatni a hozzaszolasokat..
:(
Uhh,hat a te storyd sem egyszeru :(
Ez jo otlet, egy egesz ampulla helyet csak par szuri,lehet kiprobalom csak mar parazok :(
Botoxot hígítani is szokták, legutóbb mikor mentem bosszankodott a dokinőm, hogy elfogyott és nincs ideje ilyenekre, de muszáj, mert aznap sokan mennek hozzá ...
Krónikus migrénre hajlamos embernek terápiaként is ajánlják a botox injekciót....
Igaz is, a fejfájás... szerencsére csak aznap érzem, és nem túl erős.
Botox után könnyen elalszok, de éjjelente a félsztől felriadok, hogy jaj, nem püffedek vajon? Nem feküdtem rá?
Hát igen, mégiscsak egy méreg. :(
A botoxnak sajnos tényleg vannak veszélyei. Érdekes, de beadás után kb 20 perccel nekem is rándul egyet a szívem.
Egyszer olyan rosszul adta be a doki, hogy kb egy hétig volt püffedt az arcom, alig láttam, a bal szememet meg vagy két hónapig nem bírtam lehunyni. A beadás után éreztem, ahogy a cucc óráról-órára terjed centinként lefelé, zsibbadt tőle az arcom, majd a nyakam is, és én bepánikoltam, hogy mi lesz, ha eléri a szívemet?
Szerencsére ez nem történt meg. Elmúlt lassacskán a zsibbadás, a tompultság, a püffedés. Szerintem rossz helyre lett adva, de ezzel az orvos nem értett egyet (naná), szerinte allergiás reakció lépett föl. Nem tudom... a lélegzéssel nem volt gond.
A tiéd sokkal inkább hasonlít allergiás reakcióra. Van olyan, hogy nem az első alkalommal jelentkezik az allergia, az bármikor kialakulhat, a testnek egyszer csak elege lesz, mert besokall.
Nálam az segített, hogy kihagytam kb egy évet, majd ráálltam arra, hogy egy rendes adag helyett inkább megyek többször, kisebb adagokért. Így nem árt meg. I)gaz, nem is annyira hatásos, mint egyben beadva, de valamennyire mégis.