Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az ösztriol nagyon gyenge ösztrogén, nem kell félni tőle. Nem véletlen, hogy vény nélkül kapható.
Azt hiszem, pont én írtam az ösztriolról egy régebbi hozzászólásban, amit Velvet ír itt alattam. :)
30-40 éves lennék tuti nem használnám. Szerintem idősebb hölgyek akik a menupausa szélén állnak azoknak jó.
Ovestinnél is igaz, hogy fényvédőzni kell.
Úgy tudom az ösztriol az ösztrogén metabolikus végterméke, a szervezetben NEM alakul vissza ösztradiollá, tehát nincs rákkeltő hatása.
Amiből dominancia van a szervezetben, azt nem kell használni.
persze Niveával is megfelel...de bármilyen hidratáló krém is jó, ha azt szereted hidratáláshoz. Egyébként gyógyszertár is kever hidratáló krémeket, amik lehet venni parabénmentesek.
Van amikor azt használom én is, de spec, most a héliának éjszakai krémjét vettem. Érdemes néha váltogatni.
Én nem keverem össze. Heti 1-2 alkalommal kenem este magamra. Többi napon csak simán kenem a hidratálót vagy valamilyen szérummal.
Kézfejemre nyomok egy borsónyi ovestint, majd spatulával annyi krémet veszek ki amennyi felmegy a fejemre, nyakamra, dekoltázsomra. Kézfejemen összekeverem a két krémet és pici lapogató mozdulatokkal felviszem. Maradékot szétkenem a kézfejemen. Szerintem ezek a területek hajlamosak legjobban ráncosodni.
Szia Zsu,
Ez müködik pl Niveaval is?arcra is jo?
Bocs ,nincs idö visszaolvasni!
1 tégely Helia D Skincare cream (200 ml), ehhez két tubus Ovestin.
Én szeretem...a felét kevertem be egyszerre.
szuper...nagyon kíváncsiak vagyunk, hamarabb túl leszel rajta, mint én! ;)
olyan szépséges vagy, nincs szükséged semmire. Nah jó... max egy hialuronos hidratálás mindig jól jön .)
Szuper:) én szerdán megyek plasmage kezelésre:) pécsre. Múlthéten csütörtökön kértem időpontot:) A sok munka miatt most lesz par napom rá.
A párom is most megy síelni, így tökéletes, hogy gyorsan kaptam ídőpontot. Jó lenne valami kezeléssel összekötni még de gőzöm nincs mi fér az ídőbe még...
Május végén, június elején írok nektek egy összefoglalót tapasztalataimról, mivel min. 3 szükséges hogy az arcplasztika és zsírtöltésem értékelhető legyen. Fájdalmaim egyáltalán nem voltak , pedig nekem egyszerre volt egy csomó minden. A tokaleszívás felesleges bőr kimetszésével nagyon látványos, bármikor megcsináltatnám.
Egyébként engem nem a toka zavart, van akinek fiatalon nagyobb, hanem (szerintem) a hifu kiszedte a zsírt és nem volt olyan feszes, kreppes, ráncos volt az egész. Holott az arcomon korom ellenére szinte sehol nincs ránc, max 1-2 helyen leheletnyi.
Köszönöm szépen a választ. Neked ki az orvosod? Látsz e már változást? Megérte? Fájdalmaid voltak?
Nagyon köszönöm
Huh nagyon jót kérdeztél és megmondom őszintén több órás kutatást kellett végeznem.
Azt mondom mielőtt bárki is ismeretlen kezelésbe fogna alaposan olvasson utána.
Jett plazmánál nincsenek pörkök, nekem erről a hifu jutott szembe. Mentségére szólva az előbbi eljárásnak itt plazmakisülés segítségével történnek a kezelések, akinél olvastam annál az van, hogy bőr mélyebb rétegeibe jutva kezelnek vele! Nah ez nekem már nem tetszik!
A HIFU pedig Rádiófrekvenciás, amit itt ugye többen próbáltunk és senki nem kér belőle.
Ha tovább boncolgatom a dolgot, akkor a JettPlasma generálja a plazmakisülés áramlását., mely hatása a szövetekre rendkívül hatékony szöveti regenerációt, rugalmasságot biztosít és erősíti a szövetek ellenálló és védekező képességét. (kérdés, vajon ez éri el? felmelegíti-sokkalja-? ) Személy szerint nem szeretnék olyan kezelést, ami alsó réteget roncsolja!
Optimista megközelítésből ez a kezelés Splendid plasma LIGHT kezelésre hasonlít, ami kúrában végzendő, 4- 7 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Azt tudni kell, hogy sokkal drágábbra jön ki, mert itt is ugyanannyit kell kifizetni kezelésenként. Ami Splemdid light plazmánál szimpatikus sincsenek pörkök, DEEEE sehol nem találtam meg, hogy milyen rétegekig megy le!!!
Ebből szempontból legyenek pörkök és vállalom 4-5 nap napszemüvegben járkálást, mert ez a kezelés csak a HÁMRÉTEGET ingerli.
Kihez megyek? kozmetikussal csináltatom. Gondolom u. úgy működik szemöldöknél, mint a szemhéjnál... azaz zsugorítja a bőrt. Kb 1-2 évig tarthat, ezt 100%-ra nem tudjuk megmondani, mivel innen a fórumról max kezelések voltak mostanában. Azt tudni kell, egy szemhéjplasztikával nem ér fel, pedig sok helyen azt írják-ez csak marketing fogás- Akinek kevés felesleg van annak lesz jó alternatíva. Majd teszek ki képet nyilvánosba.
Budapesten sok helyen van kezelés, itt a gép forgalmazójánál térképen rá lehet keresni ki van a közeletekben kozmetikusok és dokik is vannak:
kifejezetten orvost kerestek, itt is vannak:
Hogyan működik a spendid plazma?
A levegőben található gázok ionizálásával a készülék hegyén apró, úgynevezett plazmatikus vakuívek keletkeznek, amelyek segítségével a bőr felszínén mikro-milliméter nagyságú pontokat párologtat el, összehúzó hatása azonnal érvényesül anélkül, hogy a környező szöveteket roncsolná, vagy túlságosan felmelegítené. A pontok mátrixszerű elhelyezkedése azonnal csökkenti a bőrfelesleget. A kezelés helyén vékony kérgesedés jelentkezik, amely 5-7 nap alatt gyógyul, helyén új, feszesebb bőr keletkezik.
mini facelifting, tehát az alsó részre korlátozódott. Középarc nincs benne!
vágás fülben, fül mögött és pici halántéknál.
Ha valaki ilyenre vállalkozik minimum 2 hét otthon léttel számoljon, nem árt ha hosszabb hajat növeszt, amivel lehet takarni a műtéti hegeket.