Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A hőskorban az arcon mindenhová adtak botulinumot. Aztán, ahogy jöttek a tapasztalatok, eredmények, alakult ki a biztonságos kezelési séma. A homlok és szem köré lehet, de már az orr vonala alá nem. A szájzugba sem adnak. Ennek a legnagyobb veszélye, hogy fél évig olyan izmot is meg lehet átmenetileg bénítani, amit nem szánkékozunk. Ártalmatlan bénulás. Azt mondják, a mai világban jobb hozzászokni egy kis idegméreghez....
Ilyet lehet látni, amikor kancsal lesz a páciens fél évre, vagy nem tud csücsöríteni vagy üvegből inni. De csókolózni sem. Az orális sexről nem írnak...Jópofa dolgok, jót röhög rajta a környezet.
Szájzugba feltöltés.
Kolbi
Szia!
Ultratone-ra jártam, ami sokkal több tappancs, mint a take ten.
Szerintem ez is nagyon szakember függő, mert tudnia kell jól felhelyezni a tappancsokat. Én olyan helyre mentem, ahol volt valaki, és jó is volt neki. Fehérváron voltam amúgy.
Azt nem tudom, hogy a zsírtöltésre hogyan hat, lehet, Én akkor sem merném, de a doki csak tudja, aki tölt..
Take tenre jártál?Valóban jónak tartom az arctornát, de nem az említett kezelések mellett, mármint logikailag:)
Érdekes kérdés lehet, hogy zsírfeltöltés mellett jó-e?Az izmot teszi tónusosabbá és kvázi a testhez hasonlóan azért leégeti a zsírszövetet?Van erről infótok?Tapasztalatok?
Csatlakozom az előttem szólóhoz:)
Én arctornáztam, jó is volt, de amikor jött a botox és hyaluron, abbahagytam, Én gépi arctornára jártam, és a kozmetikus mondta, hogy nem erdemes tovább, mert kiviszi hamarabb.
:( Ajakfeltöltés tapasztalatok topikban szoktak lányok szilikont kivetetni. Mostanában többen is beszéltek róla. Gill, Fészerfalvi vagy Wagnernél próbálkoznék. Azért ez veszélyes terület, nem csodálkozom, ha nem akarják vállalni. Szteoridos injekció puhít. Nekem anno egyik hegembe adtak többször is, hegkimetszés lett a vége.
Soha nem adatnék magamnak szilikont, de gondolom te sem önszántadból vagy ilyen helyzetben. Szorítok neked, hogy megoldódjon. Elárulod kinél voltál???
árat nem tudok mondani zsírfeltöltésre, mert nekem más is volt... attól is függ mennyit kell tölteni, 1-2 helyre vagy teljes arcra, altatnak vagy sem... szerintem 180-300 ft között mozog.
Kozmetikushoz nem járok, magamnak csinálok sok mindent, megvan a napi arcápolási rutinom.
Pár éve komplett glycolsavas hámlasztást is magamnak csináltam 20% Neostrata.
Ha lesz időd próbálj meg innen minél többet visszaolvasni, sokat lehet tanulni...
Arctornát érdemes csinálni, ahogy testet lehet edzeni azt is.
Ez nagyon érdekes. Ha nem implant, akkor mindig utána kell tölteni?!Vagy ez másfajta anyag?Nekem nagy káosz van a fejembe e téren....(miben különböznek a hialuronsavak azoktól az anyagoktól melyekkel arcot formáznak radiesse pl.)
Ha valaki ezt röviden leírná azt nagyon megköszönném:)))
Csináltam naplót:)
Az egész pofiba tölt ahol mélyedés van.3 ml anyagot tervezett, szerdán megyek. Nekem az orca részen van nagy beesés, tavaly 6 hónapig volt nyálkahártya,csonthártya,arcüreg- gyulladásom. Kifogtam egy hentest aki implantátumot nem tudott steril körülmények között beültetni. Az arccsont egy részét mindkét oldalon ki kellett vágni, ami persze nem nőtt vissza a csontállomány nagy része is károsodott. Szokás szerint semmi anyagi felelősség.
Abban biztos vagyok, hogy valami hiba történt. Azt szeretném azért leszögezni, hogy tényleg nagyon jó plasztikai sebésznek tartom. A mellműtétemet fantasztikusan megcsinálta, aminek nagyon örülök. A feltöltések terén történő túlárazásért sem őt hibáztatom, mert tömve van mindig és ha a "kereslet"megfizeti....Nekem, lehet, hogy nem voltam egyértelmű a problémám tényleg az, hogy ezt egy gyakorlott plasztikai sebésztől - ilyen árak mellett -elvárom, hogy felhívja a figyelmem, hogy az általa ismert adottságaim (bőr vékonysága, arckarakter) mellett vannak bizonyos kockázatok (akár göb, egyenletlenség) Az ember ezeket mérlegelve, eldönti érdemes-e vagy sem.
Meglepő tény számomra az is, hogy utólag a volite-nak utánaolvasva teljesen más kezelési szisztéma javasolt (többszöri beadás és más technikával)
Egyszóval nem azért írtam, hogy rosszhírét keltsem, pusztán azért, hogy felhívjam a figyelmét másnak arra, hogy legyen körültekintőbb mg akkor is, ha agyonhypolt orvoshoz, méregdrágán megy. Mindemellett tényleg szeretném hangsúlyozni, hogy mellműtétek terén a legjobbak között kell említeni.
Az árak tekintetében tényleg rendkivül magas - ő a honlapján nem ad árakat -, főként, hogy egységes, amit nem értek, de egy kicsit utánanéztem és a KOEC honlapján is hasonló árak vannak....
Egyszóval köszönöm Nektek, mert sok jó tanácsot olvashattam, bárcsak korábban keveredtem volna ide:)))))
Jaj egyáltalán nem írom le a dokit, sőt a mellműtét gyönyörűen megcsinálta. Azonban úgy látszik, hogy ehhez annyira nem ért. Nem beszélve arról, hogy arctornát javasolt egyik kollegája (aki egyszer megnézett egyszer kontrollon), mint "kiegészítés"......Az anyagot tudom mi volt, volite. Ezt egyeztettük. Próbáltam külföldi oldalakon is utánaolvasni ennek a göbösödésnek......ők a kérdéseimre nem adnak egyértelmű választ, ami egy kissé meglepő....
Szőcs Hajnal nekem is ajánlották...most már sajnálom, hogy mégsem hozzá mentem. Esetleg privátban megírnád a zsírfeltöltés árát, vagy irányárát?Kozmetikushoz egyébként jársz? Jómagam nagyon tudatos arcápoló vagyok, többször vettem igénybe az elmúlt 1,5 évben feltöltést.....de arckarakterem nagyon vékony és vékony a bőröm is, így korán megfogalmazódott, hogy zsírfeltöltés kellene.....Köszönöm szépen a jótanácsokat!
Nehéz megítélni, mert nem tudjuk milyen anyagot kaptál. Lehet más anyaggal dolgozik, ami sokkal tartósabb lesz, mint másnál. Azért előre ne írjuk le a dokit. Mondom ezt úgy hogy több plasztikai sebésznél, bőrgyógyásznál jártam az elmúlt 2-3 évben, tudom a különbségeket.
Azért én bizakodom hogy 1 hét és elmúlnak a göbök és elégedett leszel az eredménnyel. Pici "lapogató" mozdulatokkal lehet érdemes kevés ideig masszíroznod.
A zsírtöltésem még nagyon friss 2 hónapos vagyok, de nekem most a nyakam miatt alsó liftingem is volt. Nem kellett sok zsírt tölteni, alapjáraton kerek, babás fejem van. Utóbbit főleg régebben mondták.
Elégedett vagyok vele. Viczián doktor úr csinálta ezeket. Utóbbi időben Szőcs Hajnalkához jártam töltésekre. Nála a legdrágább anyag is 80-ból megvan.
Szia!Igen plasztikai sebésznél, de ez az árkülönbözet nagyon durva?!Most alig kapok levegőt....Nála mondjuk nincs árlista, hanem ott számolják, de előttem is ennyit számoltak.....Nála a botox is egységre van lebontva, tehát nem régióra.....Tudnál ajánlani esetleg megbízató bőrgyógyászt?
Most már nagyon feltérképezek vagyis igyekszem....
Szia!
Nekem 1 ml volite került 65-be.
Bőrgyógyásznál. Te akkor plasztikai sebésznél voltál..
Régebben volt Nekem hyaluron töltésem, de tuti 100 alatt, és idén is szerintem ennyi.