Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

8921. Kisskee (válaszként erre: 8920. - Kori54)
2018. jan. 14. 17:21
Igen lehet...de elvileg kombinálható a 2 eljárás. Kecskeméten vagy környékén nem tudtok valakit aki be tud adni ilyen hialuronidáz injekciót?
8920. kori54 (válaszként erre: 8917. - Kisskee)
2018. jan. 14. 16:19
Még ilyenről nem hallottam. Ugyanoda adják be ahol a csomósodás történt, így csak ott fog hatni. Úgy gondolom a szálbehúzás -ha éppen azon a területen történt- az is befolyásolhatta, hogy nem egyenletesen oszlott el a hyaluronsav.
8919. prinz
2018. jan. 14. 15:21

Sziasztok!

Van itt valaki akinek arcplasztikaja Volt?

Nekem 5napja tortent a beavatkozas .

Olyan a fejem mint egy UFO.

Fulek alatt hatalmas duzzanatok.

Ez normalis?? Holnap megyek kontrollra.

2018. jan. 14. 13:25
A kollagénes/hyaluronos étrend kiegészítőkről mi a véleményetek? Collagen Cocktail és társaik, kapszulák, porok stb?
8917. Kisskee (válaszként erre: 8916. - Kori54)
2018. jan. 14. 13:01
Köszönöm,utánanézek ennek ...de ez bontja a saját híaluront is, nincs maradandó hatása, pl hogy utána nem fog termelődni annyi sem mint eredetileg?
8916. kori54
2018. jan. 14. 12:51
Van Hialuronidáz injekció ami 24 órán belül semlegesíti a betöltést. Ha nem javul vagy nem akarsz várni egyéb -bizonytalan eredményű- kezelések után annyit akkor ezt javaslom.
8915. Kisskee
2018. jan. 14. 12:34
Ezt olvastam egy cikkben : " A ráncfeltöltés alkalmával beinjektált hialuronsav felszívódását gyorsíthatják a különböző hőhatásokon alapuló kozmetológiai kezelések! Ráncfeltöltés után 6 hónapig nem ajánlott olyan kozmetikai kezelés, amely a kötőszövetben mélyebb régióiban hőtermelést is kiválthat ( ELOS, Regen, rádiófrekvenciás készülékek, ultrahang)." Lehet ha elmennék ilyen kezelésre akkor gyorsabban felszívódna a csomó?
8914. Kisskee
2018. jan. 14. 12:17
Sziasztok. Szemráncba kaptam hialuronos feltöltést és bizony csomósodik. Az első után csak felpüffedt aztán lelappadt de a novemberben beadott után csomók maradtak.(Valami monalisa a töltőanyag neve és sűrűbb nem soft.)Voltam dokinál s mondta hogy ez az anyag szuperül működik másoknál. Nekem amúgy is nagyon érzékeny a bőröm. Azt javasolta hogy egy lágyabb anyaggal töltsünk rá s kiegyenlítödnek az egyenetlenségek. De félek egyrészt mert nem olcsó másrészt mi van ha rosszabb lesz?? Vagy inkább oldassam fel, vagy egy próbát megér? Volt már valakinek ilyen?Van a homlokomban és a szemhéjaknál bioszálazásom is kb 40 db nem tudom ez befolyásolhatta e. Most egy hétig dalacin 300 mg-os antibiotikumot szedtem , kedden megyek vissza hogy megnézze, de most bal oldalt a szemhéj csonton felülre "mászott s még lilás is. Mit tegyek? Kecskeméten csinálta amúgy egy doki, de szerintem itt fejeztem be a töltögetést. Mit tudok csinálni amivel helyrehozhatom, vagy gyorsíthatom a felszívódást, esetleg megbízhatóbb anyaggal töltessek rá hyaluront, vagy az csak rontana a helyzeten?? Köszönöm előre is a segítséget.
8913. Velvet67 (válaszként erre: 8911. - Sylvia.Lilly)
2018. jan. 13. 18:11

olyan jó neked, hogy sok nyelven beszélsz :) sajnos én egy antitalentum vagyok :)

keresgéltem égre-földre, de alig van erre vonatkozó információ. Sehol sem láttam, hogy lehet ilyen mellékhatása. Köszi hogy szóltál, mindenesetre jobb az óvatosság. Ha sikerült megtudnod valamit ez ügyben légyszi tudasd velünk, engem személy szerint nagyon érdekel a téma.

2018. jan. 13. 17:43
Akinek gondot okoz az Ovestin valamelyik összetevője, próbálkozhat az Estrokad krémmel, ez is ösztriolos, ugyanolyan erősségben.
8911. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 8910. - Velvet67)
2018. jan. 13. 17:39

Az ösztrogén önmagában, UV nélkül is stimulálja a melanocitákat, de azt még nem sikerült 100%-os bizonyossággal kinyomoznom, hogy a gyenge ösztriolnak lehet-e ilyen mellékhatása bőrre kenve.

A hiperpigmentáció inkább májfoltszerű.

Rajta vagyok az ügyön, mert nagyon szeretném használni, és sokat olvastam nőgyógyászokról és más orvosoktól is, hogy milyen jó eredménnyel használják. Egy külföldi ismerősöm van, aki használ ilyet, döbbenetesen fiatalos (60 feletti nő).

8910. Velvet67 (válaszként erre: 8904. - Sylvia.Lilly)
2018. jan. 13. 16:46

azt írod pigmentációt okozhat... ilyenről még nem olvastam. Akkor is fennáll vajon ez a veszély, ha minimális időt vagyunk a napon és fényvédőzünk?

szeplősít vagy májfolt szerű???

8909. Velvet67 (válaszként erre: 8906. - Smoochie)
2018. jan. 13. 16:33

lehet, sőt ajánlott is D3 vitamint szedni, rengeteg jó hatása van, nem tudunk annyi időt a szabadban tölteni. Ha valaki pluszban akarja erősíteni csontjait ajánlott hozzá K2 vitamint szedni.

[link]

8908. Velvet67
2018. jan. 13. 14:04

napsütést én is imádom, már attól jókedvem van... de jobban szeretek árnyékban lenni. Egyébként ott is fog.

Persze kell nyakra és dekoltázsra is egy kevés. Szép sima arc, jó gyűrött nyak, ami egyébként hajlamosabb megereszkedni.

8907. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 8905. - Kori54)
2018. jan. 13. 13:25

Szívesen. :)

A tájékoztatókban minden szörnyűséget szoktak írni, hogy levédjék magukat a gyógyszergyárak.

A lenti hsz-emben esetleg nem egyértelmű, ahogy írtam: a klinikai tanulnányok azt igazolják, hogy a bőrre kent ösztrogénes krémek fiatalító stb. hatása még abban az esetben is látszik, ha az illető egyébként ösztrogéntablettát is szed.

Nagyon kell a szép bőrnek (is) az ösztrogén.

8906. Smoochie (válaszként erre: 8897. - Velvet67)
2018. jan. 13. 07:40

Köszi szépen :)

Akkor most van itt az ideje a retinolos cuccnak, amíg még gyér az UV sugárzás. Nyakra és dekoltázsra is mehet, ugye?

Egyébként a napot nem akarom kerülni, mert a D-vitamin elég fontos. Az arcomat szoktam kenni fényvédövel, de hát nem mindig sikerül 2-3 óránként újrakrémezni. Ezért a szeplök úgyis visszajönnek :)

8905. kori54 (válaszként erre: 8904. - Sylvia.Lilly)
2018. jan. 12. 21:20
Köszi! Több okból is ki fogom próbálni :) A leírás alapján kicsit megijedtem tőle, mert annyi minden ellenjavallatot írtak róla. Főleg nőgyógyászati és keringési téren. :(
8904. Sylvia.Lilly (válaszként erre: 8901. - Kori54)
2018. jan. 12. 20:08

Pedig nem csoda. :) Az Ovestinben ösztriol van, ami egy gyenge ösztrogén, az ösztradiol metabolikus végterméke, nem alakul vissza ösztradiollá a szervezetben. (A 17-beta-ösztradiol a legerősebb ösztrogén, az ezt tartalmazó krémek mind vénykötelesek).

Azzal nem kell törődni, hogy hüvelykrém, oda kened, ahova akarod. :) Sőt, ha a sokkal áteresztőbb hüvelyfal sem gond, akkor még kevésbé lehet problémás a külsőleges használata. Nincs szisztémás hatása, minimális ideig mutatható ki a vérben.

A bőr nagyon hormonérzékeny szerv, tele van ösztrogénreceptorokkal: klinikai tanulmányok sora bizonyítja, hogy még akkor is látszik a pozitív hatása, ha valaki pl. tablettát szed/hormonpótlásban részesül. Menopauza után nem kis részben ösztrogén hiányában zuhan meg a nők bőre, hullik, vékonyodik a haja. Apropó, ösztrogénes hajszesz hatásos lehet ellene.

Engem egyetlen dolog tart vissza: tartok az esetleges pigmentációtól... Lehet, hogy feleslegesen. :)

8903. kira2424 (válaszként erre: 8902. - Velvet67)
2018. jan. 12. 20:02
Igen 😁😁
8902. Velvet67 (válaszként erre: 8899. - Kira2424)
2018. jan. 12. 19:36

hahaha :)

több helyen olvastam ovestinről, talán 2 éve itt is beszéltünk róla.

BB kicsit örült, de nagyon aranyos :)

8901. kori54 (válaszként erre: 8900. - Anyucica45)
2018. jan. 12. 19:04
Azon csodálkozom, hogy recept nélkül kapható....
8900. anyucica45 (válaszként erre: 8899. - Kira2424)
2018. jan. 12. 18:28
Elolvastam az Ovestin ismertetőjét, hát.... tudom az a dolga, hogy védje a gyógyszergyárat
8899. kira2424 (válaszként erre: 8897. - Velvet67)
2018. jan. 12. 18:03

Bálint Bea dokinő is azt ajánlja(ovestin)

Amúgy ő mindent magán tapasztal ki. A botoxtól kezdve a töltésen át.... 😂😂

Mesélte egyszer ki próbálta a botoxot x helyre és kb 3 hónapig nem tudott mosolyogni.

8898. Kanae11 (válaszként erre: 8883. - Sylvia.Lilly)
2018. jan. 12. 18:01
Nagyon koszi az infokat! 😊
8897. Velvet67
2018. jan. 12. 16:17

mint 8884.sz hozzászólásomnál is linkeltem többek közt ezt használom:

[link]

Borsónyit kell csak használni, eleinte hetente 1x, majd 2x. Pár hét után megpróbálhatod gyakrabban.

Lehet leviszi a szeplőd, szerintem az olyan bájos tud lenni... nem sajnálod? ha meg szeretnél szabadulni tőle, akkor ebben a webáruházban van C vitaminos szérum. Az is fehérít.

Évente 1x2x rendelek innen. Kis termékminta ajándékokat is szoktak hozzá rakni.

Ha büdzsé engedi akkor válasz utána Esszenciát és hidratálót, mondjunk a MIZON csiganyálas kencéiből.

COSRX és Mizon vagy CHICA Y CHICO termékek parfüm és parabénmentesek.

Általában megnézem az Ebey.comon is, van amikor árilag jobban jövök ki még akkor is, ha több eladótól szedegetem össze a cuccokat. Legtöbbször pl. pár dollárral olcsóbb és ingyenesen szállítják... itt is raknak hozzá termékmintákat. Kedvességből van aki magyarul rá is írja egy papírkára, hogy: köszönöm :) smileyval. Szerencsére soha nem vágtak át, pozitív tapasztalatim vannak webes vásárlásokkal kapcsolatban.-Ha féltitek a kártyátokat, akkor ingyenesen lehet PayPal kártyát kapcsolni hozzá.- Most néztem sajnos ebayen nincs raktár készleten, szerintem karácsonyra kifosztották, meg egyébként is ezeknek most van itt az idejük (használatra gondolok)

RETINOLOKNÁL, vagy SAVAKNÁL VIGYÁZZATOK A FÉNYVÉDELEMRE. Aki nem fél a naptól, az április végétől ne használja.

Általában addig kenem amíg el nem fogy, de én képes vagyok a buszon is az árnyékosabb oldalra ülni :)

Életem legkellemesebb fényvédője is innen van.

[CIRACLE] RED SPOT SUN CREAM

Fizikai fényvédő, gyulladáscsökkentő hatással. Aknés bőrre is ajánlják, szép INCI-vel rendelkezik.

Könnyű, mint egy hidratálókrém, hamar beszívódik, nem hagy fehér réteget az arcon, nincs ragacsos érzet. Nagyon kis cukker csomagolása van, szerelem első látásra. A "nagyok" szerint legjobb antioxidáns krém a fényvédő mivel a bőröregedésért 80%-ban az UV sugárzás felelős.

Egy SPF 30 96,6%,

egy SPF 50 fényvédő 98%-át szűri ki az UVB sugárzásnak, tehát mindegy melyiket veszitek.

Neten több nagy nevű blogger is van, akik elhívattak ebben a témában és nagy rajongói a retinolnak, savaknak... ezeken kívül (is) sok márkát kipróbáltak és tapasztalataikat megosztották.

Ha nincs időtök kutakodni egy-egy termék iránt, akkor érdemes megnézni az összetevőket a krémmánián, valamint a kommenteket elolvasni.

Jótanácsként ajánlanám napló vezetést. Minden kezelésről, akár krémről vagy csak szempilla-nővesztőről feljegyzem a tapasztalataimat, sokszor fotóval dokumentálva.

Tavasszal hidratálókrémbe akarok majd ovestin krémet keverni. Kíváncsi vagyok a hatására, mit csinál majd a bőrömmel.

8896. Smoochie (válaszként erre: 8882. - Sylvia.Lilly)
2018. jan. 12. 12:50

Mit tanácsolnátok, Sylvia.Lilly és Velvet67, egy teljesen zöldfülű kezdőnek, akinek az érdeklődését felkeltettétek a retinolos krémek csodálatos világa iránt? :)

Szóval még soha nem próbáltam ilyesmit, orvossal felíratni nem szeretnék, csak vennék valami belépő szintű, de azért nem gagyi krémet, amit minden különösebb ceremónia nélkül meg lehet vásárolni Magyarországon vagy megrendelni a neten.

Érzékeny, fehér, száraz, szeplős arcbőröm van.

Köszi, ha segítetek lécike :)

8895. Velvet67 (válaszként erre: 8894. - Zsú1965)
2018. jan. 12. 10:33

próbáltad a Curiosat? kis hyaluron is van benne.

Lehet száraz és azért viszket, próbáld meg valamivel hidratálni. Te már nyugodtan kenegetheted, akár az arckrémeddel...

8894. Zsú1965
2018. jan. 12. 10:15

Viszketésről jut eszembe: márciusban lesz egy éves az arcplasztikám, de a fül mögötti hegek durván viszketnek (nem kenem semmivel). gyönyörűek, halványak, nem keloidosak, de nagyon zavaróan és gyakran viszket...

Tapasztalt valaki hasonlót?

8893. Zsú1965 (válaszként erre: 8890. - Fewyta)
2018. jan. 12. 10:13
Tényleg nagyon vékonyan kend csak, mert viszkedni fog...
8892. 2af282e602 (válaszként erre: 8890. - Fewyta)
2018. jan. 11. 23:57
Mikor már rendes heg van. Varratszedes után mikor minden seb meg semmi véres heg nincsen. Tehát a heged szép tiszta.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook