Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát, igen, nem elég, hogy az ember elszánja magát és kifizet egy csomó pénzt, még így is zsákbamacskát vesz. de hát reméljük, hogy minden jó, ha jó a vége! : )
Köszi!!
Közvetlen a száj alatti és fölötti résszel még nekem is kezdeni kell valamit, de eddig csaj a hyaluronsav van a tarsolyban. Olvasgatom a hozzászólásokat hátha akad valami tartósabb megoldás erre a területre is.
A halántékemelés a szemöldök külső harmadával egy vonalban a hajba rejtve végeznek egy metszést és a felesleges bőrt kivágják. Így a szemöldök, főleg külső része megemelkedik és a ráncok tompulnak. A képfeltöltés valamiért nem sikerül??
Szia!
Na most megleptél! Teljesen azt hittem, hogy a fény csak amolyan "halottnak a csók", mondjuk ezt mondta a kozmetikusom. Azt otthonra is lehet akkor, ugye? Te hogy használod?
Végre egy 30-as, aki a jövőre is gondol!
A bőr nem felejt, első lépés a kulturált fényvédelem, a második az álandó, de nem túlzásba vitt külső védelem. Szolárium, meg csak egy kis színem legíen, elfelejtve örökre! És csak ezután jöhetnek a praktikák. Ha megteheted, csak a fényt válaszd a roller, meg pen helyett. A fény mindenhová leér, hatásosabb, kímeletesebb, lassabb, de hosszabb távon csodát tesz.
Kolbi
nekem a dermaroller nagyon drasztikus volt, bőröm minőségével nem volt baj. Ha nincs bőrproblémád ajánlom a retinolt (bár pattanásra is kiváló) és a hámlasztást, plusz valami jó hidratáló krém. Ezeket a napi rutinba be kellene építeni. Kellő fényvédelemre is oda kell figyelni.
Szuper, h már ezzel foglalkozol, így remélhetőleg nem lesznek problémáid 50 fele.
Több magyar szépségblogger van, érdemes kutakodni, olvasgatni őket, amíg tájékozott leszel a témában.
Ilyen ő is:
és nála is több cikk olvasható:
Köszönöm szépen, benézek oda.
"Állagmegóvás" lenne a cél, 30 vagyok..
dermapent használtam anno, jobban szerettem mint a rollert. Van ezzel foglalkozó csoport, ott jó páran szép eredményt értek el vele, attól függ mi acél:
4-es keresztkötésű volt, azt hiszem voluma vagy annak megfelelő Teosyal. Nálam kombináltuk, hol ezt, hol azt kaptam, nálam a Teosyal hatásosabb. Doki nőnél van a kartonon pontosan felvezetve. Sűrűbb anyag mindig tartósabb.
Aki klimaxol, sportol esetleg pajzsmirigy alulműködése vagy immunbeteg, annak gyorsabban bontja a szervezete a hiauront...:(
Pár hétig szaunába, szoliba ne menj vele, 1 hétig megerőltető edzésre se menj és igyál sok folyadékot.
A keményebb anyag alatt a volumát, vagy ennek megfelelő, tehát a legkeményebbet érted?
Nekem tuti olyat csak a pofiba pár éve, amikor nagyot fogytam, és az arcom behorpadt kicsit..
Azóta közepes és sztem lágy a száj felé..
naja...
nekem 45 után kezdett romlani a bőröm. Pár évig gyűjtöttem a tapasztalatot, utolsó két évben bátrabb voltam és próbáltam műtét helyett alternatív megoldásokat találni. Több kisebb sikerrel, de rá kellett jönnöm hogyha tartós javulást akarok, akkor csak a szike és zsírfeltöltés segíthet. Sajnos a hialuron nálam is pár hónapig tart. Persze ez nem jelenti azt, hogy a két zsírtöltés között néha nem lesz egy kis hialuron töltés mondjuk a szájban. 5 hetes múltam, nekem nem volt halántékemelés. Hogy csinálták? Jó lenne tennél fel képeket. Ha kitakarod a szemed nekünk úgy is jó ;)
Igen, emlékszem, hogy ezt írtad, mikor utána jártál ennek. A dokinőt ezért is kérdeztem, még az elkezdés előtt, mit mond.
Azt mondta, hogy az első után 6-8 hétre kell a második, és utána 4 hónapra, vagyis az első után 6 hónapra megint. Aztán fél évente, vagy ahogy tudok visszajárni. Én, mivel már nem a fiatalabb korosztály vagyok, gondoltam 6 havonta kell majd, és nem 9, mint egy 30- asnak:)
De az is jó lenne, mert hiszen a hyaluron töltés is fél évente kell.
Úgy látom, mintha a Skin Booster kezelés olyasmi lenne, mint a Juvederm Volite.
Valaki próbálta már az előbbit, ezt a Skin Boostert? Mas a hyaluron azt hiszem, de ugyanaz az elv. Megtaláltam, Restylane a hyaluron:) itt mondjuk kanüllel legyező szerűen oszlatták el.
Jó, vagy nem volt az, és azért nem terjedt el?
Szia!
Anno tavaly év elején Én is így kerültem ide a fórumra, h az Ultratherapy érdekelt, de senki sem próbálta itt. Ellenben HIFU-n többen voltak, elborzadva láttam a véleményeket, tapasztalatokat, ahogy visszaolvastam.:(
El is ment a kedvem tőle. És külföldi, azt hiszem amerikai oldalon Tiszike talált is olyan képet egy pórul jártról, akinek igencsak sokkal rosszabb lett a végeredmény a kezdeti szép és bíztató látvány után. Te akkor szerencsés vagy, hogy nem jártál úgy.
Most itt csak az lesz, amit vársz, mielőbbi jó felépülést, és szépülést Neked:)
Köszönöm a jókívánságokat! Már készítettem néhány igen amatőr fotót : ), és ha már kibontakozott a körübelüli végeredmény / kb. még 6 hét/, akkor szívesen elküldöm privátba, dátummal és megjegyzéssel, annak akit érdekkel. Holnap megyek varratszedésre, már egy kicsit közelebb leszek a célhoz!!
válasz: anyucica45nek. Igen szerintem is ua, bár nekem az Ultherapysok nagyon szidták a Hifut, mert szerintük az egy gagyi utánzat. Nem tudom, hogy így van-e, de hát valahogy meg kell fogni a gyanútlan érdeklődőt.