Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat:)Biztos, hogy volite, mert "mezoterápia"-szerűen kell és azt mondta, hogy ez hidratálja. Sajnos göbös....Kedves Velvet67 megmondanád, hogy hol csináltattad a zsírfeltöltést? Nekem is sajnos hamar "kimegy" a hialuron....de megijesztett nagyon amikor a vékony bőr miatt azt mondta hogy egyenletlen lesz...meg nem szép.....de akkor még hittem is.....Nekem ő csinálta a mellműtétemet a kisfiaim után és nagyon bíztunk benne.....
Esetleg megírnátok, hogy máshol ez a volite mennyibe kerül? Most már abban is kicsit becsapva érzem magam, mert ennél a dokinál egységes minden hialuron 130e/ml..
Velvet67 meg szeretném kérdezni, hogy a zsírfeltöltést milyennek érzed?Mennyibe került?Köszönöm Mindenkinek:)))))
az én böröm is vékony....
vékony bőr szempontjából szerintem tök mindegy, hogy hiauloron vagy zsírfeltöltés... ez jó nagy hülyeség amit mondott. Mindegyiket próbáltam, legutóbb a zsírt kértem, mert tartósabb és jóval olcsóbb (nekem)
Nekem a hialuron pár hónap alatt elszáll.
Volit volt biztos? Mert lidokain van benne szóval nem fáj így.
Esetleg nem volift? Mert abból maradhatnak göbök. Volit meg nagyon folyékony abból göbök nem hiszem hogy maradnak. Mondjuk ha pancserül adta be és sokat nyomott 1 helyre akkor lehet. Ha volit akkor el fog múlni hamar. Mondjuk 2 hét után ott van az furi. Volift meg ott marad jó sokáig. Ú
Szia,
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztaid vannak..:(
Nekem 2 hete volt Volite kezelésem. Arcomba is 1 ml meg a dekoltázsba is.
Az arcomba Nekem is fájt, el is gondolkodtam rajta újfent ott közben, h minek jöttem Én ide?:).
De voltam már Drakula terápián régen, az is fájt. Mondjuk itt több szúrás volt.
Nekem abszolút nem volt göbös. Még bevérzéses sem lett szerencsémre. Lehet, kevesebb szúrással adta be az adagot Neked, és egy-egy helyen sok lett?
Állítólag úgy ajánlott, hogy 1-1 cm- enként rácsosan mezoterápia szerűen. De Nekem mondta a dokinő, h sokkal sűrűbben szúrja, mert úgy vált be.
Szóval Én sem élveztem, de megyek a legközelebbire is, addigra elfelejtem.:)
Mert nem elég egy kezelés..
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni. Kipróbáltam a volite-ot 1ml kaptam az orcáimba. Már a beadáskor meglepődtem, mert rettentően fájt, ahogy 90 fokban iszonyatosan durván adta be az orvos. Amikor megkérdeztem, hogy ezt furcsállom, azt mondta ez amolyan "mezoterápia". Volt már hialuronsavas feltöltésem még soha nem fájt, gondoltam ez más. Nagyon nem akart szebb lenni napokon belüls sem, így jeleztem felé. Azt mondta a kialakult göbök 1 hét alatt elmúlnak. Nos ennek 2 hete és nem múltak el. Sminkelés után nagyon egyenletlen a bőrfelszínem a bal arcomon. Nagyon el vagyok keseredve, egyrészt azért mert soha nem volt ilyen az arcom, másrészt pedig nem ezért fizetünk, hogy "rosszabbul" nézünk ki.....Van esetleg valakinek tapasztalata a göbökről....Az orvos azt mondta erőteljesen masszírozzam. Próbáltam ezt is de nem múlik.
Megköszönök minden segítséget! Saját zsírfeltöltésről vannak jó tapasztalaitok? Nekem sajnos az orvos azt mondta, hogy túl vékony a bőröm és maradjunk a töltésnél.....amit nagyon sokallok....és a fentiek után már őszíntén szólva nem is bízom benne. Egyetértek az előttem szólókkal, hogy lehetnek hibák. Azonban a hozzáállása az orvosnak ilyen esetben nagyon sokatmondó.Abban az esetben ha bennünk páciensekben keresi rögtön a hibát, hogy vékony, érzékeny bőr, stb. akkor ezt el kellene mondani a beavatkozás előtt, hogy ilyen következményekkel is járhat, főként ha több éve ismeri a pácienst...
Köszönettel várom segítségeteket:)
Nekem megvolt a plasmage kezelésem szem környékén, ez a 3. nap ami eltelt.
Még nagyon duzzadt az arcom es tele van apró sebbel. VISZONT ma már úgy látom, hogy pozitív eredmény lesz. Szerettem volna, ha mellé még cog szálakat füzne be a doktornő, de nem akar. Csak sima töltést ajánlott, pedig úgy lóg az államnál, mint egy kiskutyának. Ha meglesz a töltésem is, rakok fel fotókat!!:)
Azok a szálak biztos cog szálak voltak???
mert azokból sokkal többet raknak be, úgy lehet szép eredményt kapni.
Nekem aki csak próbaképp rakattam be cog szálakat, hogy egyáltalán bírom-e, ha allergia vagy valami lenne ne legyen nagy gáz
szóval
4-4 cog szálat tett be oldalanként a doktornő, az állkapocs feletti részre oldalra, amit 6-6 kisebb szállal támasztott meg, ez a minimum. Nekem úgy tűnik valamilyen más felszívódószálas technikát alkalmaztak nálad. Láttad milyen hosszú volt a cérna?
Persze lehet több féle kezelést egyszerre alkalmazni, de érdemes alaposan rákérdezni mindenre, tudd mi az ami használt és mi nem.
Ezen kívül ajánlatos naplózni magadnak fotókkal. Sokszor már én is csak a naplómból tudok felidézni dolgokat pontosan hogy is volt.
Pulykanyakkal nem igazán lehet mit kezdeni. Cog szálakat nem nagyon ajánlanak, mert látszódhat és fél évnél nem tart tovább a hatása. Nekem azt mondta több doki is anno, hogyha szép és tartós eredményt szeretnék arra 1 megoldás van a műtét. Fül mögött vágnak.
Mostanában láttam egyik naplóban aki plazmaege kezelést kapott, gyönyörű feszes lett. Persze ez függ attól is mennyi a felesleg.
fogalmam sincs, hogy az ovestinnel felváltva progreszteron krém hogy szívódik fel, mennyire van jó hatással gazdájára. Van logika abban amit mondasz... de egy orvost kellene megkérdezni. Legközelebb megyek bőrgyógyászhoz kikérem a véleményét, tényleg jó-e így használni, hogy ne alakuljon ki ösztrogén dominancia.
Pár hónapja én is használtam ciklusbarát krémet, a karom belső felére kentem, szép bársonyos, hidratált érzetet adott.
Azért óvatosan használd, feltehetően neked nincsenek még hormon problémáid, lehet várni kellene még vele!
Sziasztok!
A szemeim alatti karikákat és ráncokat szeretném feltöltetni hyaluronnal. Valakinek van tapasztalata ebben? Genetikailag, gyerek köröm óta karikás a szemem, ami mindig is zavart és most jutottam oda, hogy meg akarom csináltatni minél előbb. Tudom, hogy nem végleges csak 1,5-2 év, de ahogy olvastam utána nem kell annyit tölteni, mint először. Budapesti szakemberek érdekelnek, akikhez bátran elméletek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
ha úgy érezte nem tud segíteni, jobb is nem vállalta el. Ebből is látszik ő egy tisztalelkű, korrekt orvos.
Neked meg elég nagy baj ez, hogy így jártál. 8 korrekció után is mindig nyomja a kis lelkedet ezért nem is értjük miért ajánlod őt :(
Ahogy hallottam szerencsére nem látszik, aki nem tudja mi történt veled nem veszi észre.
"dokik mért döntik el helyettünk" ?
mert vannak ésszerű határok. Ha nem vállal el annak is megvan az oka. Számomra ez tisztelendő dolog, mert látszik nem mindenáron akar pénzt szerezni. Jó nálam lent említett doki nem javasolta, csak pár év múlva. Azt is elmondta, mivel nincs még olyan rossz állapotban az arcom a műtét nem lenne látványos és elégedetlen lennék. Nyilván ha nagyon akartam volna márpedig nekem mindenképp kell, akkor megcsinálja. Azt is mondta tapasztalata szerint amit ő nem vállal el, azt a lányok megcsináltatják mással és aztán hozzá mennek korrekcióztatni. Sajnos vannak olyan orvosok, akik nem feltétlen a mi érdekünket nézik. Ezért érdemes alaposan körbejárni a dolgokat.
Jesszusom, nem is tudtam, h ilyen van, ennyit kell utána korrekciózni!:(
Nagyon sajnálom, mekkora tortúra lehetett testileg, /szemileg/meg lelkileg is.:(
Igen,igazatok van,,tudom én is miket csinált+csinál
Iluskát csak TT korrekciózta ,,engem kb 4-en utána.
Na meg a mellplasztikan is nagyon elba..tt egy fiatal lányt mellfelvarras implivel plusz hasplasztika. Szegény lány azóta nem mer levetkőzni. Most gyűjt a korrekcióra. És az a másik szemhejplasztikas akit szintén tönkre tett.neki naplója is van. Láthattuk mit művelt vele. Lehet hogy én jobban megcsináltam volna itt a konyhaasztalomon. Aztán lehet hogy a ti szemeteket valaki más csinálta? Esetleg egy tanuló? Mert így össze kaszabolni...
Persze mindenkinek van elrontott munkája. Olyan nincs hogy nincsen. A plasztika egy orosz rulett. Függ a szerencsétől is. De amikor azt a szemhejplasztikat láttam tőle hogy szinte össze varrta a szemhéj csücsköt és nemtudom hány műtét kellett hogy helyre hozzák...szóval érdekes
Mindennel egyetertek!
Azt mondjuk nem ertem,hogy a dokik mert dontik el helyettunk.. Persze ha valaki 30 evesen akar arcfelvarrast az megertem,de meg olyan eset is van,h vkinek ilyen fiatalon van ra szuksege.
De, a 300.000-es is magandoki,sot innen ismertem meg,de nem volt szimpi.
Szia! :)
anno mikor idejöttem akkor is csináltak már 2mFt-ért arcplasztikát, gondolom fél mft az arcfeltöltés, így jön ki az ár. Az nem ma volt :) Sajnos hacsak nem nyernék a lottón soha nem tudnék ennyit kigazdálkodni. Nekem is volt évekig nem mentem nyaralni, mert ígéretesnek tűnő kezelést csináltamat. A fejemet egész évben nézem, a nyaralás meg 1 hétre szól. Így utólag bizony jobban jártam volna.
A végletektől tartózkodni kell és alaposan meg kell nézni főleg egy arcplasztikai műtétnél, hogy mit adnak érte. Minden egyes részletre rá kell kérdezni. Pl. én sem tudtam hogy alsó arcplasztikánál nincs benne az arcközép, jó hogy rákérdeztem, műtét után igencsak meg lettem volna lepődve. Dokim szerint nem is lett volna szükség rá.
A 300 eft-os gondolom állami kh-ban lett volna, nem nagy nevű orvosnál. Mindig mérlegre kell tenni a "szolgáltatást" és a biztonságunkat ezért kell informálódni az orvosról, a kezelésről. Saját bőrünket visszük "vásárra"
Straub doki nekem is azt mondta még bőven ráérek műttetni magam, hordjak sálat. :)
Töltögetés hialuronnal mondjuk egy ideig jó megoldás, csodaszép eredményt lehet vele elérni, minimális felépülési idővel, max pár nap lehet az ödéma vagy bevérzés, ha van egyáltalán. Mindenképp érdemes kipróbálni, de ha valaki "pechnes" (pm alulműködő vagyok) mint én akkor 2-4 hónap alatt elszáll az anyag, az hosszútávon elég költséges. Szerencsésebbeknek mondjuk egy középarcfeltöltés kitart másfél évig is.
Minden kezelés vagy műtét szerencse kérdése és egyéni tolerancia.
Szia Velvet,valamiert mar masodjara nem megy ki a valaszom,idemasolom,remelem igy sikerul:
Szia :) Remelem ,most masodjara sikerul nem eltuntetnem az uzimet :D Szoval, de igen! Egy Budapesten praktizalo orvostol kaptam 2.500.000 Ft-ot arajanlatot,arcplasztika+zsirtoltes.. Sajnos ez nekem tul sok.. aztan volt egy masik doki aki meg 300.000 Ft-ot kert es azt mondta masfel ora.. na,ez a masik veglet.. Aztan megint egy masik azt mondta,h nekem az nem kell... toltogessek.. Szoval meg keresgelek,remelem megtalalom hamarosan az igazit.. :