Amikor villámcsapásként ér a felismerés... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
Én is ilyesmire. Ha nem kavart be érzelmileg, akkor oké. Én is voltam ebben laza, aztán sokszor beugrott a kép, amikor az akkor párommal egy másik pasi ..
Szóval, pedig én aztán laza voltam :O)))
Nem működik a nyitott kapcslat hosszútávon. Nem érdemes magunkat hibáztatni emiatt.
Teljesen normális és természetes, hogy hozunk bizonyos áldozatokat azért, akit szeretünk és nem az ösztöneink után megyünk és kufircolunk mindehol, ahol ránkjön.
Nem állatok vagyunk. :O)
Nekem ilyen pár nem kellene :O)
Úgysem tudja ezt senki utána semlegesnek érezni, kivéve ha nem szerelmes belé.
Pont egy bizonyosfokú áldozat valamiért, vagy valakiért az, amitől tartalmas lesz és erős.
Az a jó férj illetve feleség akinek a társa bejelentheti, hogy idegennel lenne kedve és az illető hiszti helyett rábólint. Nincs megcsalva mert tud a dologról és akár be is szállhat.
(Valamiféleképpen mem lehetne megszavaztatni ezt a kérdést?)
Bizonyára így történt. Egy ilyen pasi a nők álma és az ilyeneket szokták a feleségek megcsalni.
Az is lehet, hogy a koma nem akart tanúkat az esethez ami nagyon helyes! Persze attól még titokban összejöhet azzal a nővel. De maradjunk annál, hogy ez tényleg így volt, és ez egy rendes ember!
Hát lehet, hogy nem. Csak az ember hiuságának azért csak szokott jólesni, ha valaki futkározik utána.
Hát, ameddig nem fog találni magának valakit, aki leköti, addig valószínűleg nem fogja feladni. Hamarosan már hiusági kérdés is lesz neki, hogy abba haggya.
Amúgy ha nagyon zavar, akkor lehet zaklatásért feljelenteni, szólni neki, hogy feljelented, ha nem hagyja abba.
Hát túl kellene lépnie. Nem talált még jobb kapcsolatot, mert valószínűleg egy kicsit túl is szépíthette már a tiéteket. Erre hajlamos az ember, ha azt érzi, hogy lehet, hogy valamit elszúrt. Akkor még jobban megszépül, ami már nem lehet az övé.
De azért neked picit tetszik, hogy próbálkozik, nem? :O)
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Olyan szép, amikor...
- Egy nap, egy pillanat, egy felismerés
- Alkoholizmus felismerése
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Mi alapján mérik fel a villámcsapás okozta károkat?