Amikor villámcsapásként ér a felismerés... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
hát ez érdekes meglátás. mondhatod, h bocsánatos, h a párod elnézi, h "amúgy szeretem", de h nem megcsalás...
ha a párod csinálna ilyet, akkor is így gondolnád?
Ha akarná....ezen van a hangsúly!!!
Nem mindenki AKARJA!De mindenki TUDJA!:-)
Persze, hogy nem. Marad jó esetben az önmegtartóztatás. És mindenki meg tudja tartóztatni önmagát?
... kívánni lehet, de a vacsora otthon van. :))))
Én egy kósza numerát nem számítok megcsalásnak a 10-20-30-40-40 év alatt... mondhatni ennyi idő alatt még 3 kósza numerát se... de az csak arról szóljon, ne hazugságok, titkos randevúk, könnyek és csókok....
Most már érdekelne, mi is a "megoldás"?
Ha én nem tudok mondjuk 40 évig csak kettesben a férjemmel szexelni, akkor egy degenerált állat vagyok? Másik nézőpontból szimplán egy barom, mert fiatalon házasodtunk. Ha későn szülök nem teszek jót a gyereknek, ha korán, akkor nem élem ki magam. Szóval a legegészségesebb mindenki véleményére magasan tenni, és csinálni, ahogy nekünk jól esik.
Előfordul. És ami az érdekes, hogy ha a pasi origiban ilyen, akkor a legtöbb esetben a nő csalja meg :O)))
Az élet vicces.
Persze, de adhatnék neki zöld utat, hogy egyébként, ha szeretnéd, próbálj ki bárkit.
Volt olyan ismerősőm, aki a barátnőjét átküldte a barátjához.
Szerinted együtt vannak még?:O))
Nem árulok el nagy titkot, tapasztalatból beszélek.
Ott is fáj, ha látod a párodat mással. Ha szeretünk valakit ,akkor ez nem hagy hidegen.
Nem működnek ezek a dolgok. Hiába beszélték meg előtte. A képek visszajönnek és nem adnak jó érzést.
Sokmindenen keresztül mentem és rájöttem, hogy a tiszta dolgok felemelőek.
Azóta sokkal boldogabb vagyok.
.... nézd, ne is azért legyen hűséges, mert elvárod... hanem azért, mert ő is azokat az értékeket vallja, amiket Te...
Tehát az elvárás szó ide nem tartozik... választottál egy hasonló értékekkel bíró embert... ennyi.
Az megint egy kompromisszum csak...
Nem elegek egymásnak!
Ha a párod lefeküdne evvel-avval, akkor tudnád őt maximálisan szeretni és tisztelni?
Az önmegtartóztatás erő. Abban van mit tisztelni.
Ha már belehabarodnánk, akkor nem a megfelelő partnerrel vagyunk.
Igazad van...hülyeség!
Valahol szinte mindenki szeretné "magáénak tudni a párját.Persze mekkora nagyvonalúság beszélni a nagylelkűségről,és ha megtörténik a baj mégis fáj!?
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Olyan szép, amikor...
- Egy nap, egy pillanat, egy felismerés
- Alkoholizmus felismerése
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Mi alapján mérik fel a villámcsapás okozta károkat?