Amikor villámcsapásként ér a felismerés... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
"A dologba az volt a szépséghiba, hogy útiköltséget nem fizettek és ebből kifolyólag >>>>most együtt, közös kasszán maradtunk.<<<< "
a 84. hszból
nem azt mondtam h csak a feleség hibás,hanem mind2. a félrelépő spec azért mert ahelyett h otthon oldaná meg a problémákat,félremegy. ha a másik miben,azt meg a félrelépő mondhatná meg.
ha egy férfi nem akar félrelépni,100 nőstény is ráugorhat,akkor sem fog
ettől függetlenül bárki megszédülhet,de az sem attól függ h hányan nyomulnak rá
Sziasztok!!
Na, ismerek én, nem egy olyan fiatal "lánykát"-(itt a jelenlevők kivételek), akik direkt a nős pasikat szemelik ki maguknak!!
Persze, hogy egy sokszor 2-3 műszakban dolgozó nő, aki munkaidő után, gyermeket nevel, és még háztartást is vezet, nem veheti fel a versenyt ezekkel a nőstényekkel...
Persze ami esetünk nem erről szól:)
Ezt csak azért írtam le, hogy ilyen is van.
Egy pasinak nem "kell" feltétlenül rossz házasságban élnie ahhoz, hogy megcsalja a feleségét:(
Ilyenkor nem a feleség a hibás, vagy tévedek?!
miért ringyó mindig a 3. fél!!! jajjajajajjaj!!
sosem a 3. a hibás hanem az a 2 aki a kapcsolatban van.
én sem hiszem h ki kéne valakit dobni mert félrelépett.
neki is és a pasinak is jó most így. mit számít más?
én drukkolok nekik.
Viccesnek tartom, hogy akik hőzöngtek itt, hogy ők bezzeg lapátra vágját/vágták, mert fúúúj megcsalt, átvert, becsapot, megalázott bla-bla-bla, azok most hol vannak, hogy azt mondják ez sem épp szép dolog. Mármint az, hogy valaki csak azért dekkol a társával, hitegeti hogy van tovább, játszik az érzelmeivel, mert a nyers anyagi érdek hozzá köti. Még nem jött el a pillanat? Mert mikor fog eljönni? Mikor lesz más, akivel a költségeken osztozz? Mikor már kicsit megszedted magad?
Én sok mindent elnézhetőnek tartok. Ezt is, meg azt is. De valaki válaszolhatna a lapátos csapatból.
Szia!!
Örülök jelentkezésednek és annak is amiről szól!
Szerintem egyetlen félrelépés után még nem kell szakítani, persze ez így nagyon sommás megállapítás. Egy új kapcsolatban sem lehet 100%-ig biztos az ember, esetleg ott még van illúzió. Persze az ember szereti az illúziót.
Sok sikert!
Gondjaink voltak hasonlóak, mi együtt költöztünk tovább, együtt maradtunk, és vagyunk is.
Te döntésed, én nem nézlek h... nak.
Nem egy házasságba történtek csalások, és mégis együtt maradtak a felek. Biztosan nem felejtik el könnyen, de van bocsátás is. Vérmérséklet, habitus kérdése mi az amit elnézünk egymásnak.
egyáltalán nem vagy hülye!!! ha olyan ok miatt lépett félre,ami orvosolható mindkettőtök részéről,és szeretitek is egymást miért ne próbálnátok meg?
sok szerencsét!
Sziasztok!
Nem is hittem volna,hogy ennyi hozzászólás érkezik a cikkemhez,nagyon jól esett! :)
Hihetetlen,hogy már lassan két hónapja történt ez a dolog,azóta annyi minden történt nem is tudom hol kezdjem! Először is együtt maradtunk,tudom most azt fogjátok gondolni rólam,hogy egy akaratgyenge hülye p..-a vagyok,de olyan fordulat történt az életembe,ami ha nem jött volna,akkor most már biztos nem lennék vele! Szóval találtam magamnak munkát,megoldódott egy hatalmas nagy probléma az életembe,aminek nagyon örültem. Mikor a legnagyobb lelki bánatba és kétségbeesésbe őrjöngtem szóltak a leendő munkahelyemről,hogy fel vagyok véve! A dologba az volt a szépséghiba,hogy útiköltséget nem fizettek és ebből kifolyólag most együtt,közös kasszán maradtunk. Amúgy mi nem laktunk együtt,hol nálam hol nála voltunk,mert pont az anyagiak miatt nem tudtunk megállapodni,mert én nem várnám el senkitől,hogy eltartson,meg egyedül egy fizetésből nagyon nehéz megoldani. Szóval elkezdtem végre dolgozni,megismerkedtem sok új emberrel,lelkesen járok be dolgozni és ez nagy örömmel tölt el,hogy végre hasznos embere vagyok én is a társadalomnak,ezáltal a napjaim nem csak ő körülette forognak,van elfoglaltásgom és most ezt helyezem előtérbe nem pedig őt. Látom rajta,hogy tetszik neki is ez az új felállás,de igazából úgy érzem,hogy nem fogok már tudni úgy megbízni benne,nagyon megbántott és nagy csalódást okozott.Érdekes,hogy ez a meló most jött,én hiszek abban,hogy mindennek megvan a maga oka és létezik ok okozat. Érdekes volt a mi találkozásunk,nem tudom miért de valahogy még ezek után is úgy érzem,hogy ez nem véletlen volt.
szóval röviden tömören ennyi történt,ez számomra is nagyon hihetetlen,mert mikor írtam a cikket,erre a fordulatra pont nem számítottam!
legalább őszinte vagy :-)))
jó sörözgetést
Lassan át kell adnom a helyet a komolyabb hozzászólóknak mert mindjárt lejár a munkaidőm.
Este buli a cégnél. (Biztos nem akad senki a horogra....:(
Vagy mert negatív a hozzáállásom? Nem. Ez a realitás. Így valószínűleg csak holnap tudok visszanézni. De sörözgetni lehet.
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Olyan szép, amikor...
- Egy nap, egy pillanat, egy felismerés
- Alkoholizmus felismerése
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Mi alapján mérik fel a villámcsapás okozta károkat?