Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Amikor egy "merész álom" valósággá válik... fórum

Amikor egy "merész álom" valósággá válik... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor egy "merész álom" valósággá válik...

1 2
2015. jún. 9. 14:25

Tudom, hogy izgultatok értem, de már minden rendben van, - döntöttem!

Andi csak így tovább, remélem igazad lesz! Gratulálok!

2015. jún. 9. 14:18

Drága Lányok!

Nagyon szépen köszönöm kedves soraitokat, - boldog vagyok, hogy ismerhetlek Benneteket!

15. ronka
2015. jún. 9. 00:17

Drága Andrea!

Öröm volt olvasni a soraidat!Sok szeretettel gratulálok Nektek!De legfőképp az ünnepeltnek!A versikéd is nagyon tetszett!

14. Bártfai Andrea (válaszként erre: 13. - 4b6a2525df)
2015. jún. 8. 17:15

A fogadtatás nagyon kedves volt, a vendéglátás figyelmes. Sajnos esett az eső, így csak rövid sétát tudtunk tenni, - de kárpótolt a Galéria látogatása, ahol megtekinthettük Csók István gyönyörű festményeit, - sőt találkozhattunk Szabó Krisztián nemzetközi sakkmesterrel, aki az egyik lakótársunkkal folytatott le egy partit a Galéria egyik termében.

A FOTÓK megtekinthetők, ha begépelitek a KERESŐBE:

Várkert Bazár "Mint meseországban".

Egy szép őszi napon (ha nem esik az eső és nem pörköl a Nap) majd kettesben újra elmegyünk, hogy mindent láthassunk.

Aznap délben rengetegen voltak a recepción, hogy láthassanak minket és a limuzint, - állítólag csak két embernek kellett titokban megsúgniuk, de már tudta az egész ház. DDD

Most már itthon kaptuk a "visszajelzéseket": volt ki meghatódott és törölgette könnyeit, viszont jó páran elsárgultak az irigységtől.

Az egyik lakótársnőnk mondta, hogy inkább legyen 100 irigyünk, mint 1 sajnálónk.

Aki irigy, az nem miattam lett irigy, hanem már úgy született, - ez egy másik lakótársunk véleménye volt.

Olyan is akadt, aki azt mondta: szívesen kezet rázott volna a férjemmel, hogy gratuláljon, - Neki, milyen klassz felesége van!:))))

Lám, lám, - szóval a "titok" is elterjedt, - s még szerencse, hogy nem jutott a párom fülébe!

Az egészet összevetve igazán azt mondhatom, hogy JÓ KALAND VOLT!

2015. jún. 8. 06:15

Fantasztikus:)

Nagyon jó verset irtál:)

Mesélj, milyen volt a limuzinos séta?

2015. jún. 7. 17:33

Nagyon aranyosak vagytok!

Mindenkinek köszönöm, - kaptok tőlem egy szál virágot!:)

2015. jún. 4. 02:16

Andrea!

kivánom,hogy minden álmod, amit még nem öntöttél versbe ,valóra váljon!

örömmel olvastam az irásod!

puszi neked és a párodnak!

hannababa13 (Zsuzsó)

2015. jún. 3. 19:24

Az a versike de aranyos:)

Gratulálok:)

2015. jún. 3. 15:39
További sok boldogságot nektek
8. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Bártfai Andrea)
2015. jún. 3. 14:31
Andi ez nagyon nagy ! Jó példa vagy a fiatalabbaknak is hogy merjenek egy kicsit álmodozni...
2015. jún. 3. 14:28
Köszönöm, hogy olvashattalak! Csodás volt a lelkemnek, és igen, csodák márpedig léteznek! Merjünk nagyot álmodni!:)
6. michelle.r (válaszként erre: 1. - Bártfai Andrea)
2015. jún. 3. 14:19

Mert megérdemled ;) És természetesen, Ketteske is :))

Még nagyon, nagyon sok szép és boldog évet kívánok nektek.

2015. jún. 3. 14:16
Ámen! ♥
2015. jún. 3. 11:15
Álmodj még...és valósítsd meg őket!:)
2015. jún. 3. 10:58

Ez szívmelengető történet volt. :)

2015. jún. 3. 10:44
Ó, de jó:)))
2015. jún. 3. 09:08
Most ismét egy romantikus történetet szeretnék megosztani veletek az idősek otthonából. Ezúttal a főszereplő én vagyok!
Volt egy titkos vágyam: a férjem közelgő születésnapjára szerettem volna egy limuzinos rövidke körutat, de azt egyedül megoldani képtelenségnek tűnt...

Ugrás a teljes írásra: Amikor egy "merész álom" valósággá válik...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook