Amikor egy "merész álom" valósággá válik... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor egy "merész álom" valósággá válik...
Tudom, hogy izgultatok értem, de már minden rendben van, - döntöttem!
Andi csak így tovább, remélem igazad lesz! Gratulálok!
Drága Lányok!
Nagyon szépen köszönöm kedves soraitokat, - boldog vagyok, hogy ismerhetlek Benneteket!
Drága Andrea!
Öröm volt olvasni a soraidat!Sok szeretettel gratulálok Nektek!De legfőképp az ünnepeltnek!A versikéd is nagyon tetszett!
A fogadtatás nagyon kedves volt, a vendéglátás figyelmes. Sajnos esett az eső, így csak rövid sétát tudtunk tenni, - de kárpótolt a Galéria látogatása, ahol megtekinthettük Csók István gyönyörű festményeit, - sőt találkozhattunk Szabó Krisztián nemzetközi sakkmesterrel, aki az egyik lakótársunkkal folytatott le egy partit a Galéria egyik termében.
A FOTÓK megtekinthetők, ha begépelitek a KERESŐBE:
Várkert Bazár "Mint meseországban".
Egy szép őszi napon (ha nem esik az eső és nem pörköl a Nap) majd kettesben újra elmegyünk, hogy mindent láthassunk.
Aznap délben rengetegen voltak a recepción, hogy láthassanak minket és a limuzint, - állítólag csak két embernek kellett titokban megsúgniuk, de már tudta az egész ház. DDD
Most már itthon kaptuk a "visszajelzéseket": volt ki meghatódott és törölgette könnyeit, viszont jó páran elsárgultak az irigységtől.
Az egyik lakótársnőnk mondta, hogy inkább legyen 100 irigyünk, mint 1 sajnálónk.
Aki irigy, az nem miattam lett irigy, hanem már úgy született, - ez egy másik lakótársunk véleménye volt.
Olyan is akadt, aki azt mondta: szívesen kezet rázott volna a férjemmel, hogy gratuláljon, - Neki, milyen klassz felesége van!:))))
Lám, lám, - szóval a "titok" is elterjedt, - s még szerencse, hogy nem jutott a párom fülébe!
Az egészet összevetve igazán azt mondhatom, hogy JÓ KALAND VOLT!
Fantasztikus:)
Nagyon jó verset irtál:)
Mesélj, milyen volt a limuzinos séta?
Nagyon aranyosak vagytok!
Mindenkinek köszönöm, - kaptok tőlem egy szál virágot!:)
Andrea!
kivánom,hogy minden álmod, amit még nem öntöttél versbe ,valóra váljon!
örömmel olvastam az irásod!
puszi neked és a párodnak!
hannababa13 (Zsuzsó)
Az a versike de aranyos:)
Gratulálok:)
Mert megérdemled ;) És természetesen, Ketteske is :))
Még nagyon, nagyon sok szép és boldog évet kívánok nektek.
Ez szívmelengető történet volt. :)
♥
Volt egy titkos vágyam: a férjem közelgő születésnapjára szerettem volna egy limuzinos rövidke körutat, de azt egyedül megoldani képtelenségnek tűnt...
Ugrás a teljes írásra: Amikor egy "merész álom" valósággá válik...
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Irjunk férjünkről barátunkról, feleségünkről, barátnőnkről, itt merészen
- Internetes élet szemben a valósággal
- Milyen fordulat kéne az életedben? ha merészen gondolkodol...
- Nem túl merész ötlet, ha nála töltök pár napot?
- Mellnagyobbítás - egy álom valóra válik