Állásinterjú utáni értesítés (beszélgetés)
Tudom!
Lehet témaköröket is meghatározni. Pl. ápolási munkát végzők számára felkészítés a várható szókincsből. Vannak már szakmacsoportonkénti tankönyvek, netes oldalak, egy átlagos ismeretekkel rendelkező tanár is gyűjthet szakkifejezéseket.
És állítólag családbarát ország vagyunk, na így már még jobban durva.
A tények nem hazudnak.
Ez egyáltalán nem arról szól, hogy te milyen vagy. Gyerekeseket nem szívesen vesznek fel. Itt ez a szokás.
Én is írtam javaslatot.
Szerintem, ha valakit nem akarnak felvenni, akkor nem is fogják.
Érdemes próbálkozni, csak máshol.
Néha nem árt, ha az ember tudja, mi a nagy helyzet...
Nem is kell feladni semmit, de tudni kell a rossz dolgokról is, mert sok van belőlük.
Sokat változott a világ...
Én biztos, hogy nem adnám fel ilyen könnyen. Persze a mai világban sok minden megtörténik, mert engedik, hogy megtörténjen.
De ha még bátorító szót sem adunk a keresőnek, hanem rögtön ilyen példákat nyomunk az orra alá, azt sugallva, hogy felesleges minden erőlködés...
Engem nem ilyen fából faragtak. Én nem adnám meg magam a körülményeknek ilyen könnyen. Kérdés, hogy Tirát milyen fából faragták.
A két béka példája, amelyek bele esnek a tejfölös csuporba. Az egyik megadja magát és elmerül, a másik elkezd rugkapálni, a tejfölből túró lesz és kimászik. Lehet választani!
Én nem vagyok olyan pozitív ebben az esetben.
ÍGY RÚGTAK KI A GYEDRŐL VISSZATÉRVE AZ ELSŐ MUNKANAPOMON
2019. MÁRCIUS 13.
Szülésből visszatérve korábbi munkahelyemre, minden előzmény nélkül kirúgtak
Mégpedig az első napomon.
Minden szó, amit leírtam, igaz. Pontosan így történt.
Ezt olvastam, és a lányom sem talált másik állást. ( a régire visszavették, de...)
Nem családbarát... :(
Valamikor én dolgoztam közszférában, onnét tudom, hogy vannak ilyen hülye jogszabályok. Nem vesztel vele semmit, ha ismét beküldöd a pályázatodat.
Vagy újra behív, és nyerő leszel, vagy adtál egy fricskát az orra alá! :))
Taníts angolt magánban! Jobban járnál sokkal!!!
Vizsgára is felkészíthetsz diákokat.
Jobb, mint bármelyik állami iskola.
Lépd meg!
Ha betöltötték házon belül, akkor egy másik álláshely maradt üresen, és most arra írtak ki pályázatot. Meglehet, hogy óraszámban, munkabérben, egyéb feltételeknél van eltérés, és nem pont olyan lesz, mint amiről eddig tudtál.
Másrészt én úgy tudom, hogy a közszférában minden megüresedett helyet "kötelező" megpályáztatni, meghirdetni. Jogszabály szerint nem tehetik meg, hogy ne tudják igazolni a pályáztatást.
Küldd be, ne haragudj a dirire! Ha ugyanaz a munkakör, akkor mosolyogj, és mondd, hogy neked nagyon kell az a munka. Ha pedig egy másik, hasonló munkakör, egyáltalán nem fognak csodálkozni azon, hogy ismét csak jelentkezel.
Tedd félre a haragodat, nem láthatunk a dolgok mögé. Tedd meg, és próbálkozz újra! :))
Főiskolai diploma, biológia szak.
Angol felsőfokú nyelvvizsga.
Lehet hülyén hangzik, de kb undorodom az egész helytől.
Amúgy ezt kellene tenni valóban.
Nem rossz ötlet, csak kb látni se akarom...
Kedves vagy!
Hát tanári álláslehetőség a közelben nincs, ami a szakomnak megfelelő.
Valami másba vágom a kis fejszémet.
Most várok szeptember közepéig, ugyanis a kisebbik fiamat szoktatok be az óvodába.
Utána meg majd meglátjuk.
Szemétség!
Tudod mit csinálnék a helyedben?
Ismét csak beküldeném a jelentkezésemet, már csak azért is, hogy tudjanak róla, látod-tudod, mit művelnek.
És ha most sem találnak nálad jobbat, és úgy döntenek, hogy ha már ilyen kitartó vagy, akkor mégis csak felvesznek téged!! Mit veszítel, ha ismét megpályázod? Semmit! Lépd meg! Volt már ilyen az életben. :))
Azért másik helyre jelentkezel? Hátha ott több sikered lesz!
🍀🍀🍀
Amíg be nem mentem az interjúra, több emailt is váltottam az igazgatóval.
Bementem, úgy tűnt jól sikerült az interjú.
Azt mondta, hogy majd értesít...igen, az iskolatitkàr írt helyette emailt. Most már biztos nem ért rá válaszolni.
Írhatták volna azt, hogy nem feleltem meg ...és akkor nem esik ilyen szarul a kamuzàsuk után, hogy fent találom online újra az álláshirdetést.
Bocsi, befejeztem 😅
Szerintem letojják. Nem értem már, mit is akarhatnak vajon? Mert ez már hihetetlen...
Csodálkozom, hogy van még, aki tanítani akar itt...
Én is végzett tanárként jelentkeztem az állásra.
És még (állítólag) sokan mások.
Mégsem felelt meg senki, hisz újra fent van a hirdetés.
Ez nekik nem ciki?!
Ez az egész álláshirdetési rendszer, és az elbírálása is tisztességtelen. Versenyeztetnek. Aham. Vigyáznak, hogy a HR-eseknek legyen munkahelye...
Itt mindent meg lehet tenni az emberekkel...
Ez nem nevetséges, felháborító! Állítólag pedig hiány van...
További ajánlott fórumok:
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Rákszűrésről értesítés: Tu Cyt 3072 mond valakinek valamit?
- Érdemes-e elmennem erre az állásinterjúra?
- Voltatok már olyan állásinterjún, ahol IQ tesztet is kellett kitölteni?
- Telefonon ismeretlen állásinterjúra hívtak. Átverés lehet?