Állásinterjú a Match-nál (beszélgetés)
Hát ez az:)
Ezeknek a teszteknek semmi köze a valósághoz.
Vicces!
Kiváncsi leszek, hogy megfelelsz e. Mert persze nem azt fogják nézni, hogy szakmai tapasztalatod meg van, hanem, hogy jó képet választottál e.
Ez röhej! Én nem szeretek semmilyen munkát lehúzni, de ha valakinek meg van hozzá a végzettsége, és esetleg dolgozott is benne, akkor mi szükség van még ilyen baromságokra?
Úgy csinálnak mintha az ember atomfizikusnak jelentkezne, nem?
Minden munkánál ezt csinálják. Sok fordulós interjúk, hülye kérdésekkel. Aztán csodálkoznak, hogy azt választották ki, akinek ott lenne a helye.
Az iskola érettséget felmérőn?
Nekem is kellett és rajzolnom is. Ezzel vertem ki a biztositékot:) Bal kézzel kezdtem el a házikót és jobb kézzel fejeztem be:)
Én azért tudtam mindent, mert a bátyám 1 évvel idősebb nálam, igy megtanultam vele mindent:)
számolni nem emlékszem tudtam-e
furcsa
írni én is tudtam és volt amit olvasni is, még nagypapám tanított
habár később nehezen tanultam meg folyékonyan olvasni, akkor az apám kínlódott velem :D
Én voltam már ilyenen, de nem matchban, hanem auchanban.
Ott többféle teszt volt.
Volt számolásos, ahol összeadás, kivonás volt. Kis számokkal és nagyokkal.
Voltak szituációk, ahol le kellett irnom mit mondanék pl. vevőnek kérdésére, ha nem a saját osztályomon vagyok.
Illetve volt egy teszt még, amely már szakma volt (raktározás, árazás, stb.)
Velem:) De ezt gyerek koromban:) Iskola érettséget vizsgáltak:)
Nagyon szótlan voltam, és két kezes, igy el kellett vinni a szüleimnek pszichológushoz, hogy megnézzék iskola érett vagyok e. Csak zárójelben: tudtam már olvasni, irni és számolni:)
A pszichológus nő nagyon unszinpatikus volt, azaz az akkori eszemmel azt mondtam utólag, hogy féltem tőle, igy nem csináltam meg bármit kért. Szerintük nem voltam iskola érett a szüleim szerint igen, igy mentem suliba:)
Szia!
Mi volt a 10 kérdés?
Szia! Én írtam náluk tesztet....kb. 3 éve.
Akkor olyan lap volt, amin képek voltak meg válaszok és a képhez megfelelő szöveget kellett biggyeszteni. Amolyan pszichológiai jellegű, óvodás képekkel. Érdekes volt. Engem felvettek volna, de közben találtam már mást. Ésszel át kell gondolni. Nem emlékszem már pontosan rá, de nem volt vészes. Gyakorlatilag felmérik, hogy adott szitut hogy oldanál meg, hogy bánnál a vásárlóval...ilyesmi....
Nem akarok hülyeséget írni,de egyik ismerősöm mesélte,h Ő volt és valami pszichológiai szerű kérdéseket kell megválaszolni. Aki azon átmegy,azt behívják beszélgetésre.
De elnézést,ha hülyeséget írtam,ez nem 100%-os.
Sziasztok!
Tundna nekem valaki segíteni? Jelentkeztem a Match-nál eladó pénztáros munkakörre. Küldtek e-mail-ben 10 kérdést kellett megválaszolni. Azon tul vagyok. Szerdán kell mennem Írásbeli felvételire??? Komolyan mit kérdezhetnek??? irásban mit lehet kérdezni? vagy valamilyen tesztet kell kitölteni?? Köszi a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Veled milyen fura vagy durva dolgok történtek állásinterjún?
- Sok fiatal jön hozzánk állásinterjúra, kérdezik, van-e home...
- Érdemes-e elmennem erre az állásinterjúra?
- Voltatok már olyan állásinterjún, ahol IQ tesztet is kellett kitölteni?
- Telefonon ismeretlen állásinterjúra hívtak. Átverés lehet?
- IKEA, mint munkahely? Kínos állásinterjúk.