Állandóan kiabál velem a párom (beszélgetés)
Ez a probléma valós. Sajnos nem sikerült megoldania eddig. (Csak jelzem, nem neki kellene külön költöznie, hiszen a ház, amiben laknak, az övé)
Abban pedig szintén igaza van, hogy nem mindig a válás a megoldás.
(Sajnos a közvélemény hajlamos egy olyan nőt le...vázni, akinek 2 gyereke 2 apától van, ráadásul úgy, hogy egyikkel se él már együtt)
Kedves Aniko
Nem ertem mi tart emellett az ember mellett??????Paraszt modjara viselkedik veled,a kisfiadal meg a sajat gyerekevel is,mint irod...Az anyagiakon NEM mulhat 3 ember jovoje raadasul a 2 kicsi fiadat is cserbenhagyod hiszen ilyen kornyezetben ilyen ember mellett felnoni nem lehet egy leanyalom..Neked sem es nekik sem..
Lepj mielott nem keso..Mielott tartos lelki karokat nem okoz a kicsiknek...Sok szerencset neked!!!!!
Ja es amit irtal hogy 2 pasitol 2 gyerek stb..NEM MINDEGY MIT GONDOLNAK AZ EMBEREK ROLAD????Te tudod az igazat a tobbi nem szamit..En ismerek olyan lanyt akinek 4 gyereke van 4 apatol,megsem mondanam ra hogy k@rva..Csak rosszul valasztott 3szor..
Ó! A kis "telhetetlen"!
Úgy vagy vele, mint a levélíró a "Szexológus válaszol"-ban.
(Dr. Veres Pál rovata volt)
Nem nézel ki jól.
A többit nem tudom.
Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Ez butaság!!!
Kicsit egyetertek.
En sem kernem ismeretlen emberek velemenyet ilyenben egy portalon. Aki meg akar tenni valamit, az megteszi. Mondhatunk mi itt akarmit, a forumindito meg nem kesz elhagyni az elettarsat. Ha kesz lesz, nem fog senkit kerdezni, cselekedni fog.
Kedves Fórumindító!
Már az előző téma indításod is nagyon durva volt,amikor azt írtad,hogy 5éves kisfiad sír az apukája után és ezt a párod egy igazi bun-ó ember módjára 0 emberséggel reagálta le..na akkor én már rég elhagytam volna..most meg ez..én nem értem te mazohista vagy?Szereted ha kínoznak?Felesleges itt tanácsot kérni ha úgyse lépsz..hagyd ott a pi-sába ezt az agyatlan parasztot..
Aki előtt kinyílhatok ,és viszont.
Akivel megosztanám az életem.
Aki gyemeket szülne nekem,mert nagyon vágyom rá.
Aki szereti a szexet (velem).
Aki szőröstül bőröstül felvállal.
Aki ad magára,és nem hanyagolya el akülsejét sem,amivel nem aztakartam mondani hogy csaka külső a lényeg ,de nálam igenis számít hogy ne csak a kapcsolat elején adjon mgára haném közben is,egésszen a halálunkig ,mert én örökre akarok magamnak párt.
Tudom hogy most nagyon nagyképű leszek.
Saját lakásom van.
Nincs tartozásom.
Jólnézek ki.
Monogám tipus vagyok,totális potenciális álapottal.
Nem iszom -nem drogozom-nem dohányzom,és jól tudok főzni+mindig ragyog a tisztaságtól a lakásom,és mégsem kellek semmi normális nőnek.:(((
De én mindig ezt adom magamból ,mert a zord külsőm abszólút mást takar.
Én nagyon tudok szeretni ,és ha valakit megszerttem annak a s.....ét is ki......lom,mert én ez vagyok,ja és az életem árán is megvédem ,úgyhogy baja nemtörténhet!!!
látnám? elég ha látom? hallanom nem kell? :D
erre azért kíváncsi vagyok...elárulod hogyan?
Miért?
Eddig hozzájárult valamihez anyagilag?
Úgy tudom, a te házadban laktok és te tartod el.
Az ő cége csődbe ment.
Vagy nem?
Ő beszáll valamibe anyagilag, vagy csupán az ex-barátnőt (az orvost) támogatja?
Vagy őt se?
Inkább ott is csak a pénzért teszi, amit tesz?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mit kezdjek a munkatársnőmmel, aki állandóan versenyezni akar velem?
- A barátom állandóan bajba keveredik... Véleményetek szerint?
- Állandóan magas a párom ureaplazma szintje tudja valaki hogy lehetne csökkenteni?Segítsetek, fontos lenne!!!