Állandóan kiabál velem a párom (beszélgetés)
4. Meghallod és holnaptól csak pépeset tud enni.
kimaradt
Nem olvastam a többi hozzászólást!
3 lehetőség van:
1.) Meg se hallod.
2.) Meghallod, de nem teszed szóvá.
3.) Meghallod és túlkiabálod.
Aniko nem tudom az anyagi helyzeted de ha egyedül is eltudnád látni a 2 babócádat akkor ne habozz és inkább élj a 2 gyerkőccel egyedül mint kiszolgáltatott alárendelt emberként.
Nyilván ha tudod, hogy egyedül képtelen lennél anyagilag helyt állna z bizony nehéz és megértem, hogy nem lépsz ezért.Az a fontos, hogy a 2 gyerkőc szeretetben békességben nőjön fel és lehet ez megadódna neki ha elhagynád párodat.Senki sem mondaná rád, hogy k.. vagy ez nem az na és ha mondanák is nagy ívbe tegyél rá nem adnak neked és a gyermekidnek kenyeret egyik sem.
Kedves Aniko , tudom nem könnyu de megy ! en atmentem hasonlon de den orditott vagy mas hasonlo csak szimplan nem volt jo szamomra hogy fuggjek valakitöl ( meg ha a parom is ) igy asztan elhatarosztam azt hogy saoha de soha ne keljen senkitöl sem sehogy fuggni.
Inkab eszem a sajat kenyerem ha kökemeny is de az enyem!
Ma mar nem igen fiatalon mondhatom azt hogy nem fuggtem senkitöl sem , csak a sajatomban laktam , es ha ajandekrol is volt szo akkor avval is nagyon ovatos voltam.
Tehat megegyszer ne hadd megad nincs nö ki megerdemli azt hogy egy ferfi ra uvöltcsön vagy meg valami rosszat ....
Igen, total igazad ( igazatok )van el fogok gondolkodni rajta, csak anyagilag fog nagyon nehezen menni.
:(
Psychikailag total sajnalatos egyen a parod.
Annak dacara hogy van egy közös gyerköc is en azonnal lepnek tovab .
Ne hagyjad magad leneglizsalni ehu ilyen primitiv alaktol.
Nem lehet veszelyes fyzikailag ? ha igen akkor segitsegre lesz szukseg.
Dehogy vagy k...., ezt verd ki a fejedből.
Csak hát pont "beválasztottál" mind a kétszer, sajnos.
Ugyan már...!
Miért lennél azért k.va, mert nem találtad meg a megfelelő partnert?? Nehogy már azért maradj ezzel az idegbeteggel, hogy mások ne mondhassanak rád rosszat!
Megnéztem a kiírt fórumtémáidat...
A legtöbb alkalommal a párodra panaszkodsz.
Kell ez neked? Jó így?
Én már a fele tettéjért elhagytam volna!!!
Te meddig bírod még??
nem kell vele élned hagyd el a könyörög nézz át rajta
Ez nem állapot.
nem kapcsolat hanem kínzás.
Ha megkerdem miert teszi a valasz az hogy mert " Mert neked hiaba magyarazok, nem figyelsz arra amit mondok"
Hulyeseg, mert ez megeshet egyszer vagy ketszer de nem allandoan, es o allandoan ordibal.
Par napja kerdi tolem este az agyba meddig akarok meg TV-nezni, erre veszem a lapot es kikapcsolom a keszuleket, erre elkezd orditozni velem, hogy most miert kapcsoltam ki, azt akarom hogy rossz lelkiismerete legyen ? Mindezt kiabalva !
Ez nem jó az okot kell megkeresni,mert ha ő is elkezd kiabálni,akkor mi lesz ott és hogyan élnek majd?
Abból csak nagyobb baj lehet!
Ezt meg kell beszélni és nem kiabálni egymással az nem vezet sehova.
Ez ugyanaz a ferfi akirol nemreg irtal, hogy gyakran raformed a kisfiadra, ha az az edesapajt hianyolja? Es aki napokra elment otthonrol, mikor megkerted,hogy pelenkazza at a kisfiad??
Ha igen, es nem ertek semmit felre, akkor en bizony eleg komolyan elgondolkoznek, hogy valoban o e az idealis ferfi, kisfiad mostoha apja...
Aztan valoszinu arra jutnek, hogy nem, nem akarom hogy a kisfiam meg en igy eljunk, es elbeszelgetnek vele. Aztan ahogy alakul esetleg uj, boldogabb, nyugodtabb eletet kezdenek. De persze konnyu kivulrol okosnak lenni.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mit kezdjek a munkatársnőmmel, aki állandóan versenyezni akar velem?
- A barátom állandóan bajba keveredik... Véleményetek szerint?
- Állandóan magas a párom ureaplazma szintje tudja valaki hogy lehetne csökkenteni?Segítsetek, fontos lenne!!!