Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Alessandro csípős steakburgonyája recept

Alessandro csípős steakburgonyája recept

Elkészítési idő 45 perc

Az Alessandro csípős steakburgonyája hozzávalói:
1 kg burgonya,
kevés étolaj,
1 tk. chili,
Ízlés szerint fűszerek: patikasó, őrölt színes bors


Alessandro csípős steakburgonyája

Az Alessandro csípős steakburgonyája elkészítési módja:
A burgonyához nagyobb darabokra aprítjuk a meghámozott burgonyákat, majd egy tepsibe tesszük, egyenletesen rászórjuk a fűszereket, párszor átforgatjuk, hogy mindenhova jusson. Öntünk alá egy kevés vizet és egy kis olajat is majd 220 C fokos sütőbe tesszük. 20 perc múlva átforgatjuk a tepsiben a burgonyákat. Még 20-25 perc és gyönyörűen megsül.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei

A receptet beküldte: , máj. 25. 23:33
Az alessandro csípős steakburgonyája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook