Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Alessandro borsós gombaraguja recept

Alessandro borsós gombaraguja recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro borsós gombaraguja hozzávalói:
50 dkg barna csiperkegomba,
1 doboz zöldborsókonzerv,
1 db csípős zöldpaprika,
1 db paradicsom,
2 nagyobb fej vöröshagyma,
5 gerezd fokhagyma,
4 kanál étolaj,
1 kanál darált sózott paprika (édes),
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, csemege őrölt pirospaprika


Alessandro borsós gombaraguja

Az Alessandro borsós gombaraguja elkészítési módja:
A gombákat előzetesen megtisztítottam. Én a mosogató csapját zuhanyra állítva rövid ideig átöblögetem a gombákat.
Sokáig nem szabad a víz alatt hagyni, mert a gombák megszívják magukat vízzel. Ezt követően pörköltalapot készítek
az olajon a megtisztított és aprítógéppel felaprított hagymákból és fokhagymákból. Utána beleszeletelem a paprikát és
a paradicsomot. Fűszerezem és a darált paprikát is hozzáadom. Néha megkevergetve fedő alatt párolom kis lángon kb.
15 percig. Majd beleteszem a felszeletelt gombát. 20-25 perc párolás után mehet bele a zöldborsó, amit elég néhány
percig kicsit átmozgatni és már el is készültünk.


Köretként barna rizst, vagy a kedvenc kifőtt durumtésztánkat ajánlom.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei

A receptet beküldte: , máj. 21. 16:48
Az alessandro borsós gombaraguja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook