Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Alessandro vajon sült újkrumplija recept

Alessandro vajon sült újkrumplija recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Alessandro vajon sült újkrumplija hozzávalói:
30 dkg újburgonya,
5 dkg vaj,
fűszerek ízlés szerint: patikasó, őrölt kömény, őrölt majoránna, fokhagymapor, őrölt színes bors (vagy sült krumpli fűszersó)


Alessandro vajon sült újkrumplija

Az Alessandro vajon sült újkrumplija elkészítési módja:
Az újburgonyát alaposan megmossuk. Én drótszivaccsal enyhén körbe szoktam dörzsölni. Majd egyenletesen
kb. 3 mm vastag szeletekre felszelem és kis lángon egy speciális pároló serpenyőben fedő alatt a vajon
megpárolom. Közben lehet a fűszereket is rászórni. Akinek nincs ilyen speciális pároló serpenyője,
az kerámiabevonatos serpenyőt is használhat. Max 15-20 perc alatt megsül az újburgonya.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei

A receptet beküldte: , máj. 13. 19:32
Az alessandro vajon sült újkrumplija elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook