Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Igen,ezt én is néztem. :-)
Voltunk Dudaron. Majd elájultam olyan jó ruhát találtunk. Egyáltalán nincs benne hasam. Szexi vok benne. :-D az ára nagyon sok,de ez álmaim ruhája! :-) Teszek fel róla képet.
Enyhe depi,meg idegesség van rajtam. Tegnap végig jártam az esküvői ruha szalonokat veszprémben,mindenhol azt mondták,hogy túl nagy a hasam,és nincs olyan ruhájuk,ami jó lenne.
Felhívtam már Fehérváron,Zircen és dudaron is a szalonokat. Ma délután kiderül,hogy mit tudnak kezdeni velem. tök röhely,mert van,aki 7 hónapos terhesen megy férjhez,arra mit adnak?
hehe, akkor a Ők is úgy reagáltak mint az Én pöcsösöm :DDD ,hát istenem azért csak gondolj bele hangos zene , nem látnak ki hát igen ijesztő lehet bent :DDD De legalább nyugodt voltál, mert érezted hogy jól vannak :D
Egyedül nem buli a színház :(((
Egyébként minden oké? jól vagytok?
Szió!
Ma jó korán keltem. :-( Nem tetszett a színház se nekem se a babáknak. annyira ordítoztak,hogy végig rugdosták az egészet,ráadásul este is aktívak voltak. Jól kiszúrtam magammal. :-)
Párom túlórázott,úgyh.nem tudott eljönni. :-(
jajj az nagyon jó ki is kell mozdulni egy kicsit , majd kiváncsi leszek neked ,hogy viselkednek majd a babák , nekem a pöcsös ki akart törni mikor mi voltunk, szerintem hangos volt neki a móka :DDD
Én meg ma dolgozok :((( nagyon rossz és még hol a vége , már most haldoklok xDDD na nem baj ezt az egy napot kibírom :DD
Ma művelődünk kicsit. :-) Este színházba megyünk.
A szentivánéji álom lesz. Kaptunk ismerősöktől ingyen jegyet. :-)
Én pár napja regisztráltam rá. :-)
Mindenképp nyári esküvőt akartam,csak nem gondoltam,hogy ruha ügyileg ilyen nehéz lesz.
Jobb is,hogy nem jó rám a ruha,mert párom kinyögte,hogy neki nem tetszik. :-(
hááátt... :) mondjuk elég merész vagy, hogy a második felére hagytad az esküvőt :))) mert hát pocaklakókat ez nem érdekli :DDD
Van fészbukkotok?? :))
Látod paráztál az elején mekkora pocim van neked meg nincs :DDD Hát most beelőztél rendesen :P
Csinálok ma majd Én is :))
Szép nap volt ma :)
Remélem mindenki jól van :)
puszika
hihi , azért csak óvatosan :) bár mindenki azt mondja ne punnyadjunk be ,mert akkor a baba is lusta lesz és nehezen fog kijönni , bár ez rád nem vonatkozik :)))
Tegnap Mi is pörögtünk , ilyen falu napok vannak itt nálunk , végignéztük a műsort , de alig vártam már h haza érjek nekem is nagyon fájt a lábam :S
ám itt ez a link: [link]
azt mondják nagyon jó ilyen ingyenes dvd kismamáknak...csak regizni kell kb 2percet vesz igénybe , van aki pár nap alatt megkapja van aki csak 2hét, regiztem ma kiváncsi vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?