Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Akinek volt Coli a vizeletében, volt olyan akinek sikerült kiirtani? fórum

Akinek volt Coli a vizeletében, volt olyan akinek sikerült kiirtani? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2009. aug. 8. 23:50

hát ha már szerintem ezt a sok dolgot együtt szeded, nem baj de ne egyszerre.pl reggel iszol teát aztá majd beveszegy a kapszulát de a fog gátkót ált ban este vedd be mindig.anno én is ugy szedtem...de annyi mindent ne szedje egyszerre mert azért Kölcsönhatás lehet..

egyszer igy jártam,nem tudtam mitöl lettem kiütéses és mindent abbahagytam,szedtem egy valag vitamint mellette alga kapszula meg ez az, ez sok volt.

2009. aug. 8. 15:02
mármint milyen gondok?jah hogy sex közbe pisilni kell? nemtudom, nem vettem észre menj el elötte wxre és jó ha elötte utána letusolsz,sötr utána mindig pisilj ez fontos !
2009. aug. 8. 15:01

az áfonya jó...

sztem ne kamillát igyál inkább cickafarkfű teát.

vagy medveszölö teát.

azok jobbak.

hát volt a családban trombózisos ?kövér vagy? van visszered ? ha ez minden nem akkor is megvan az esély de ezek kockázatok...a tabi meg föleg.

föleg ha volt a családba stb.

2009. aug. 8. 15:00
lehet nem Ö a te embered....hidd el sex szerelem nélkül nem minden nönek megy.pasiknak ja, nekem pl nem.
2009. aug. 7. 00:17
a sex sztem...ettöl lehet miért ne,de védekeuu óvszerrel.....mindenképp.
2009. aug. 7. 00:16

2ezret?jó nekd,mindenhol 8 10ek...

ja a teszt szint másnak is magas nyugi ez a fiatalkori hormon ingadozás...nekem is magasabb de sztem több mellékhatása lesz mint hiszed.visszés stb és az nem vicc,mert trombózist is kaphatsz...

2009. aug. 6. 14:44
csak azért ne szedj sztem fog gátlót,egy az hogy felesleges Hormon,kettö meg ha abbahagyod sokkal több minden lesz az arcodon nekem elhiheteted,nagy gülük csomók stb..
106. makrai.lilla (válaszként erre: 102. - E8de926afc)
2009. aug. 6. 14:43
lehet vkinek jó ez mindig attol függ mi jön ki a tenyésztésnél mire érzékeny az a Coli.mindenkinek más-
105. makrai.lilla (válaszként erre: 103. - E8de926afc)
2009. aug. 6. 14:42
ja igen tudom de nekem sem kórházból vettek ,hanem a csöbe kellett ...
2009. aug. 6. 12:40
hát... nem kellemes, de kibírható, és az onnan vett vizeletminta a "legtisztább".
2009. aug. 6. 11:46
Szerintem is urológushoz menj, igaz, hogy megkatétereznek, és elküldik vizsgálatra, de az legalább pontosan kimutatja a kórokozót és az annak megfelelő gyógyszert kapod.
102. e8de926afc (válaszként erre: 100. - Makrai.lilla)
2009. aug. 6. 10:02

Van, akinek azóta nem fázott fel.

Nálam mindig a coli volt a hunyó, ezért sem használtak a felfázás elleni gyógyszerek. Az urológus is megmondta, hogy ne háziorvosomhoz menjek, hanem hozzá, ha érzem a tüneteket. Ő rögtön megkatéterez, és egy hét után, a bacik ismeretében felírja a megfelelő gyógyszert. Korábban én is nyomtam magamba a Nolicint, Ciprobay-t, amik nem is jók a colira.

2009. aug. 6. 09:56

az a baj hogy az antib ideig óráig segit ,a pattanások is visszajönnek.

nem tartósa sajnos.én is szedtem

100. makrai.lilla (válaszként erre: 99. - E8de926afc)
2009. aug. 6. 09:55
és a gynevac jó???
2009. aug. 6. 09:46

Sziasztok!

Én is rengeteget kínlódtam ezzel, ill. néha még most is.

Amit én használtam: 3 hónapig Uro-vaxom gyógyszer, ez megelőzésre jó, és csak orvos írhatja fel és nagyon drága (2 éve volt talán 10-15 ezer ft a 3 doboz)

Most ha van, akkor az Urell-t szedem, ezt a háziorvosm is tanácsolta, vény nélkül kapható, de ez is 5.000,-Ft. Szex után is javasolják a bevételét.

És én beadattam magamnak a Gynavac-ot is. Több fronton is támadást indítottam ezzel a vacakkal szemben, mert a felfázás-hüvelygyulladás sajnos együtt járt nálam és már eléggé megkeserítette az életemet.

2009. aug. 6. 07:02
Másik orvos de gyorsan ehez nemenj többet .Kérdezd meg ismerösöktöl kit javasolnak jóóóó orvost vagy beszélj a körzetissel mondel mia problémád hátha segit
2009. aug. 5. 22:40
még lehet hogy Hónapokig jársz mire tünetmentes leszel sajna..a sok antib. sem jó mert attol meg gombád lesz alul..ismerös.Én már mindenen tul vagyok sajna
2009. aug. 5. 22:38

a colit hol találták???vizelet ?

az más tészta ....

erröl a 2 bacirol amit leirtál nem hallottam de sztem a betadine nemlesz elég..énis használtam,ha meg baci akkor elvileg tenyészteni kéne mint pl a colinál ez azt jelenti hogy megnézik mire érzékeny és kimondottan arra valo antib kapsz...de nagyon macerás én is ugy könyörögtem ki a házidokitol...

elötte majd csak vizelet vizsg lesz és ha abba lesz vmi utána lesz tenyésztés...

de ha maszekba mész ott elvileg elöbb..

javaslom menj maszekba ,nem sokkal többet ér de vmivel.sajna ezeket a köröket már énis lefutottam..

de elvileg elöször nögy bajod van és ha azt nem kezelik ki akkor az terjed feljebb és lesz hólyag hurut stb,gondolom ezt tudod a nöknek a hugycsöve nagyon rövid igy pikk pakk eljutnak a kórokozok.

sztem sose próbálja ovszer nékül én egy életre megtanultam..elkaptam vmit a pasitol és most sem vagyok Ok...Ök csak hordozok,de te meg elkapod és tüneted lesz és sosem jösz ki belöle....

95. makrai.lilla (válaszként erre: 94. - Ódrics)
2009. júl. 31. 16:19
Kitörölték...
2009. júl. 31. 16:12
hova lett az új fórumod, mért nem látom ?!
93. makrai.lilla (válaszként erre: 92. - Ódrics)
2009. júl. 31. 16:06
énis mindig fázok...sztem ez vmi vérkeringési zizi
92. Ódrics (válaszként erre: 90. - Makrai.lilla)
2009. júl. 31. 15:59

Pár éve meglehetősen fagyos vagyok, úgyhogy nálam a meleg cucc a nyerő :)

na meg az alkatom nem igazán engedné meg a derék rucikat. :( nem lennék túl esztétikus látvány...de egy két hónap múlva!!!!!! :D

91. makrai.lilla (válaszként erre: 89. - Ódrics)
2009. júl. 31. 15:57
ok majd veszek vmikor de még Körülnézek más irányban is.
90. makrai.lilla (válaszként erre: 86. - Ódrics)
2009. júl. 31. 15:57
egyébként te télen menyire öltözöl fel?kint van a derekad stb,
89. Ódrics (válaszként erre: 87. - Makrai.lilla)
2009. júl. 31. 15:56
Az is nagyon jó, de ha helyben fejti ki a hatását, szerintem az a legmegfelelőbb. Vagy, fecskendővel juttasd fel, végső esetben így is át tudod mosni.
2009. júl. 31. 15:55
na majd inditopk egy ilyen fórumot is :)
87. makrai.lilla (válaszként erre: 86. - Ódrics)
2009. júl. 31. 15:54
nemtudom...de miért, nem elég ha iszom???
86. Ódrics (válaszként erre: 84. - Makrai.lilla)
2009. júl. 31. 15:52
És, ha csak éjszakára tennéd fel? Az is sokat segít!
85. makrai.lilla (válaszként erre: 83. - Ódrics)
2009. júl. 31. 15:36

a vese is a colitol van basszus sajnos ez szinte minden NÖnek van !

már csak azért parázok ne legyek az ezüstre érzékeny!

84. makrai.lilla (válaszként erre: 82. - Ódrics)
2009. júl. 31. 15:35

Most hálistennek semmi de kb 1 hónapja ügyeletre mentem annyira fájt a hólyag nem tuddtam menni akkor kaptam egy antiibopgyót az jó volt nekem.de utolag kiderült ami kijött ez a coli stb nemis volt rá érzékeny...na mindegy.Kijött h benne van a vizeletbe de nem olyan mennyiségben h gyógyszer kéne,de doki adott...elég hosszu kúra lenne kb 3 hét !

félek beszedni...

Inkább gyógynövény----

medveszölö stb

akkor 1 üveg elég is ?

Bár a tamponos dolgot nem csinálom, nem szeretem nem használok.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook