Akin van vagy 10kg plusz és fogyózik, vagy fogyna.. (beszélgetés)
Nekem is 40-es a labam;-)
Engem a fotok szoktak sokkolni. Fenykepezunk nyaralaskor meg pl.karacsonykor stb. Legfokepp az arcom es anno a tokam.
Én a pólóra "hajtok", mert amúgy nagy lábon élek...40esig növesztettem. :-)
Ha lemegyek 70 alá, akkor már szoknyát is tudok majd húzni. :-)
Régebben azért próbáltam, mert felül 38as voltam és a gyerek 176os is jó volt rám, de csak a Takkoban. A gyerek póló sokszor jobb volt mint a felnőtt (meg olcsóbb is).
Egy idő után már én sem ott vásároltam...
A lépcsőházi ajtó sem gáz. :-)
Még mindig jobb, mintha pld a Meki üvege lenne. :-D
Jó neked, én rosszul vagyok a próbafülkéktől:-( és azok tükrétől.
Lehet hülyén hangzik, de a lépcsőház bejárati ajtajában szoktam a lehető legreálisabban látni magamat:-D
Igen, ez érdekes dolog.
Amikor 95 voltam ayum megkérdezte egyszer, hogy én tényleg nem látom, hogy milyen vagyok? Tényleg nem láttam olyan vészesnek a helyzetet.
Amikor 60-63 voltam, akkor meg mindig egy kövér, vastag combú, nagy fenekű csaj nézett szembe velem.
Egy hely volt csak, ahol reálisan láttam önmagam: az egyik ruhabolt próbafülkés tükre. Ha azt akartam tudni, hogy milyen vagyok, elmentem ruhát próbálni. :-)
Örülök, hogy jól vagy, az alkohol megvonás legyen a legnagyobb gondod! :-)
Köszi szépen, rajta leszek. Jó érzés végre beleférni olyan ruhákba, amik 3 évvel ezelőtt voltak jó.
Ha 65 alatt leszek, akkor a 4 évvel korábban hordottak is jók lesznek. :-)
Szia!
Koszonom, mostmar talan rendbejottem. Neha faj a gyomrom de csak ha alkoholt iszom. Egy korty szaraz feherbor is fajdalmat okoz. Igy sajnos barati tarsasagban ez melloznom kell.
Sportolni most kezdtem el. Pilates illetve Norbi torna. A borom szerencsere nem sinylette meg ( ezen en is csodalkozom es az ismeroseim is)viszont kis pocakom igy is van. Erre szeretnek gyurni.
Hajra 65 kg! Sok sikert kivanok!
Szia!
Most már rendben vagy egészségileg?
Gratulálok neked, remélem decemberben sikerül majd legalább a 65öt elérnem. :-)
Sportolsz vmit? A bőröd nem sínylette meg mozgás nélkül?
Sziasztok! En 35 kg-ot fogytam, reszben betegseg miatt reszben diataval. Tobb mint 95 kg voltam meg tavaly novemberben. Nem tornaztam.
Jelenleg megy a kuzdelem a suly megtartasaert. Jo moka ez is:-(
95ről indultam, a cél 61-63kg(ennyi a normál súlyom), most 71 vagyok.
Januárban kezdtem egy 90 napossal, utána némi hullámvölgy jött, majd 07.04én keztem/folytattam a dolgot.
Ami nekem most beválik és tulajdonképp ezzel fogyok a következő: 12ig csak gyümölcs, délután alapvetően a szétválasztó diéta elveit követem. Időnként van kilegés, de kell az ilyen is, mert ez egy vezérfonal a fogyáshoz.
Amit nem eszem: búza alapú dolgok. Ritkán eszem: rizs, burgonya, rendes tej
Kilengés: süti, ha szülinap van a családban, paleo muffin(saját sütés), diétás puding, diétás jégkrém
Mozgás: heti 6x30 perc ellipszis tréner (most még)
Sziasztok!
Jöhetek közétek?
Én már elég sokat leadtam, de még kb 10et le szeretnék adni.
További ajánlott fórumok:
- 80 kg vagyok 173 cm. Valaki fogyózik még hasonló adatokkal?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Aki kalóriaszámolással fogyózik, az számolja a napi ch. mennyiséget is?
- Mit eszik az aki 1200 kalóriával fogyózik?
- Milyen eljárással fogyózik most Liptai Klaudia?
- Aki Norbi féle diétával fogyozik és elég nagy a plusz súly (25-30kg) az melyik Norbi tornát csinálja?