Akin van vagy 10kg plusz és fogyózik, vagy fogyna.. (beszélgetés)
Az az igazság, hogy én 90%-ban a szétválasztós diétát csinálom a kalóriabázissal, így én nem keverem a joghurtot a zabbal - egyébként engem is hízlal, ha együtt eszem.
+ nekem nem jó a krumpli sem és a rizs sem.
Mielőtt "megdobálna" vki, nekem a szétválasztás azért vált be, mert elmúlt az állandó gyomor fájásom és migrénem is csak akkor van, ha nem alszom eleget vagy nem iszom, esetleg amikor erősebb front hatás van. Szóval ritkán.
Persze az is számítot, hogy tejet havonta 1-2 alkalommal használok és búza alapú dolgot nem eszem.
Nekem akkor állt meg a fogyás, amikor diétás muffint ettem vagy diétás pudingot (mást nem szoktam, max diétás jégkrémet, de az meg hashajtó hatású).
Most csak havonta 1x eszem ilyeneket ill. tegnap a pudingot is 0,1%-os tejjel készítettem el inkább - tuti ami tuti alapon.
A muffin receptet privben megírod nekem?
Kicsit átpaleosítom és akkor ezt a hétvégén meg is csinálom. :-)
Lányok! Stagnáló időszak előfordul. Nálam is megtörtént. Azt is nézzétek mikor mensiztek mert nálam pl előtte már akár 1,5 kg-al is többet mutat a mérleg azután lecuppan. Gondolom víz.
Nálam anno 15 kg 2 hónap!!! alatt jött fel amikor lombikoztunk és elkezdtem hormonozni. Keltem mint a tészta. Szörnyű volt.
Egyszer már lefogytam Reductil segítségével 20 kg-ot.Éhes nem voltam viszont idegbeteg voltam és amikor abbahagytam több jött vissza.
Nálunk a családnak fasírt lesz krumplipürével és almás fahéjas muffint is sütöttem.
Nekem délben 1 kifli volt+ görögdinnye. Estére is dinnye lesz. Tornáznom is kellene de fáj a fejem. Max ma pilates-ezek.
Amugy milyen magasak vagytok? Én 168 cm.
Mióta áll?
Nem szabad türelmetlennek lenni, hiszen ami felment az sem néhány hét alatt történt.
Találj olyan módszert ami neked megfelelő.
Nem szabad így hozzá állni.
3 éve ilyenkor gurultam, alacsony vagyok így majd 70 kilóval én gömböcnek számítottam, most meg lassan annyit nyomok, mint amennyivel középsuliból ballagtam, mint táncos!
2 hónapja több mint 10 kiló volt rajtam pluszba, már csak 3....
Hittem benne, becsülettel végig csináltam...pontosabban még tart..szeretem, élvezem, nem éhezem....
Gratula! :-)
Szerintem én is döcögnék, sose tudtam futni. :-D
Sziasztok!
Képzeljétek mi történt tegnap este! Végre eljutottam futni. Illetve csak kocogni. Vagy inkább ...azt hiszem igen, inkább csak döcögtem :D DE mozogtam. Mostanra már elég nagy izomlázam van. Ma egy kis RR torna, aztán holnap ismét döcögés :)
Én ma spenótot nyomtam a törpékkel együtt :) bár hozzáteszem nem tartozik a kedvenceim közé :)
Jeee, kisütött a nap! :-)
Csajok nálatok mi lesz az ebéd/vacsora?
Hátha kapok vmi ihletet...
Mit/mire tornáztál? :-)
Valdd be, azért jó a lelkednek nem? :-)
Sziasztok!
Sajna nekem végetért a jólét, mennem kell melózni. :-(
9-10 után leszek.
Mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- 80 kg vagyok 173 cm. Valaki fogyózik még hasonló adatokkal?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Aki kalóriaszámolással fogyózik, az számolja a napi ch. mennyiséget is?
- Mit eszik az aki 1200 kalóriával fogyózik?
- Milyen eljárással fogyózik most Liptai Klaudia?
- Aki Norbi féle diétával fogyozik és elég nagy a plusz súly (25-30kg) az melyik Norbi tornát csinálja?