Akin van vagy 10kg plusz és fogyózik, vagy fogyna.. (beszélgetés)
Akkor arányaiban azonosak vagyunk. :-D
Én 170 - 40.
Ez így legalább paraktikus. :-)
Nálunk most már nincs XSes pasi. A fiamnak már 42,5es kb a lába (a 42kicsi volt, a 43 meg nagy, de a 43 mellett voksolt...hátha még nő egy kicsit...), amúgy meg kb 178-180cm.
Most már legalább rájöttek, hogy nem mindenkinek 37-40 a lába. :-)
A Deichm.ban szoktam látni 42es cipőket, de azt hamar elkapkodják. Bevallom 34 még nem szúrt szemet.
A két véglet: babszi és vikka.
Egyikőtöknek sem egyszerű, bár 34es legalább a gyerek osztályon van...
Vikka79, te hány cm vagy?
Bocs, vagyok.
Fitnessterembe járok 5 hónapja. :) Alakformáló, zsírégető tornákat nyomok, aerobicot, spinninget, szóval nagyjából mindent. :) Most kezdtem el azon gondolkozni, hogy elkezdtek tényleg "gyúrni". :D Súlyokat emelgetni meg ilyesmi, hogy jó feszes, izmos legyek. ;)
Ebben az évben egyszer kötelező jelleggel vettem fel szoknyát és most, hogy fogytam ruhát vettem fel nem oly rég...végre nem volt dirzsi-dörzsi....először nem tudtam mi a furcsa, de ez volt az, hogy nincs:-D
34-es a lábam:-D
Nekem csak azért nem, mert nadrágot hordtam (így volt olcsóbb).
Szerintem mindenkinek dörzsölődik, kipirosodik, akiknek a combján belül háj van. Azt pedig a legnehezebb ledolgozni - nem is mindig sikerül, még a "soviniszták"on is láttam.
További ajánlott fórumok:
- 80 kg vagyok 173 cm. Valaki fogyózik még hasonló adatokkal?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Aki kalóriaszámolással fogyózik, az számolja a napi ch. mennyiséget is?
- Mit eszik az aki 1200 kalóriával fogyózik?
- Milyen eljárással fogyózik most Liptai Klaudia?
- Aki Norbi féle diétával fogyozik és elég nagy a plusz súly (25-30kg) az melyik Norbi tornát csinálja?