Akik babát szeretnének (beszélgetés)
Én szerintem van spontán peteérés. Zéténynél nagyon messze voltunk az ovutól és pont akkor jött össze :)
Holnap szerintem már elmegyek az orvoshoz, mert alig kapok levegőt, kérek valamilyen orrspray-t.
Tudós nem vagyok :D
Én is sokat olvastam róla, és elvileg van is. De ezt hogy ki tudja bizonyítani, arról már fogalmam sincs :D
Sok olyat is hallani, hogy nem is peteéréskor jött össze a gyerek, pl menstruáció alatt, után, stb. Szerintem az ilyenek is ezért vannak. Állítólag orgazmus hatására is lökődhet ki petesejt a petefészekből.
Sziasztok!
Én pl csak kb 5 hónapja érzem az ovulációt, előtte sose éreztem. Ilyenkor mindig vagy a bal oldali petefészkem görcsöl, vagy a jobb. De mondjuk múlt hónapban mindkettő görcsölt egész nap, ez azt jelenti, hogy mindkettőből szabadult ki petesejt.
Állítólag azért van ez a fájdalom, mert egy folyadékkal teli burokban van maga a tüsző, és az, hogy megrepedjen, fájdalommal jár (már akinél). Amint elmúlt a fájdalom, az azt jelenti, hogy sikeresen kiszabadult, elvileg másnapra megváltozik a folyás is. Totál átlátszó lesz, és nyúlós, ez 1 napig tart, akkor kell keményen ráfeküdni a témára :)
De ez mind csak elvileg, meg a nagy könyv szerint.... közben meg vannak "csodák" :D
sziasztok!
igen errol en is hallottam. allitolag ezt csak ugy lehet eszre venni, ha a megszokottnal sokkal hosszabb ideig, es sokkal nagyobb mennyisegben van meg es remes fajdalmak kiserik vegig a havit. en mar figyeltem meg magamon ilyesmit :(
Sajnálom csajok hogy megjött :(
Mi ezt a hónapot lefújtuk, vagyis inkább a párom :(
Lillus sajnálom :(
Nekem is csütörtökön jött meg, úgy érzem valamennyire kihevertem . . .és azt mondtam ebben a hónapban nem koncentrálok a dologra, de eddig képtelen voltam eltérni ettől :(
Ésigen, sajnos mást nem lehet csinálni mint próbálkozni.
Egyébként mindenki mondja ne stresszelj, de mindig van valami ami miatt idegeskedsz, úgy egyébként is, és ha meg csak a Miért-ek vannak ezzel kapcsolatban is válaszok pedig nincsenek még nehezebb.
Anyósodék nem tudom mennyire vannak rajta a baba témán, kérdezgetik-e, ezzel is az őrületbe lehet kergetni az embert. Ha van lehetőségetek talán nézzetek egy kuckót, hátha a saját lakás nyugalma segít :)
Jobbulást mindenkinek ! :)
Ma reggelre hőemelkedésem lett és hányással kezdtem a napot. A párom azt mondta, inkább a követkző hónapban kezdjünk próbálkozni a tesóval
Úgy látszik mindenkit megvisel a február vége :-(
Nekem a fogam fájdult meg, hétfőn már hívom is a fogdokit, csak addig éljem túl :-( :'(
Jobbulást kívánok lányok, gyorsan tudjuk le a nyűgjeinket, hogy a március tényleg a mi hónapunk legyen...
Hát...én sem ébredtem valami jól. Az orrom egy kicsit kidugult de nagyon hányingerem van :( A számon még herpesz is van szóval alig merem megpuszilni a fiúkat :(
Az én ciklusaim 28 naposak. Február 11-én és 12-én nagyon erős vérzésem volt, 13-tól 17-ig csak barnázás. Mensi utáni napokon még görcsölgetett a hasam. Amikor ovum van nekem is tojásfehérje nyákom van ami tegnap volt. Nagyon félek együtt lenni a párommal nehogy elkapjon valamit.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Cukorbetegek akik babát szeretnének!
- Akik mostanában szeretnének babát
- Vannak olyan szülők, akik nem (csak) egy pici babát szeretnének magukhoz venni, hanem esetleg idősebb(ek)et?