Akik babát szeretnének (beszélgetés)
Szia
üdv, közöttünk. Annyira szépen összefoglaltad a gondolataidat, valóban így gondolom én is. A baba akkor jön amikor jönni akar, de hozzánk miért nem akar még most jönni?
Türelemjáték ez az egész, de én azt a 4 napot leszámítva amikor megjött és túl kell hogy tegyem magam ezen, bolodgan várom hogy beköltözzön :)
Remélem hozzátok is mihamarabb szeretne már beköltözni :)
És igazad van, hogy a párodat is jobban tudod szeretni, én is azt veszem észre rajta, hogy ő is kivan miatta, és nem ellenkezik ha vitamint szedetek vele, vagy ha majd orvoshoz megyünk- ez jó érzés.
Örülök hogy csatlakoztál:)
Szia
Üdv köztünk :)
Neked is nagyon drukkolok :)
Sziasztok!
Mi a párommal október óta próbálkozunk, nagy reményekkel, de eddig sikertelenül. Az első hónapokban nagyon-nagyon fájt, hogy nem lettem terhes, az utóbbi hónapokban viszont egyre inkább megértettem azt, hogy a baba akkor jön, amikor Ő akar. Hiszem, hogy lesz kisbabánk, a kérdés csak az, hogy mikor. Most már a választ is tudom: amikor a baba jönni akar.
Két énem csap össze. Az egyik a tudatos, "Mindent meg kell tervezni", "Mindent meg kell oldanom.". A másik az elfogadó, befogadó, a "Minden akkor történik, amikor történnie kell.". Kibékítettem őket. Egyszerre vagyok tudatos és elfogadó. Voltam orvosnál vérvételen, általános nőgyógyászati vizsgálaton. Minden rendben van. Ha nem jön össze áprilisig, akkor fogok menni átjárhatósági és inzulinrezisztencia vizsgálatra is. Közben pedig gyakorlom az elfogadást. Azt, hogy ha tetszik, ha nem, úgyis akkor jön, amikor Ő akar, és nem akkor, mikor mi szeretnénk. Azt mondogatom neki, hogy "Bízom benne kisbabám, hogy minél előbb jössz, de akkor gyere, amikor Neked a legjobb."
Annyi egészséges nő és férfi szeretne kisbabát, és mégsem jön össze hónapokig, néha évekig. Mindketten egészségesek, némelyik nő órákig képes szeretkezés után gyetyaállásba menni, aztán egy napon elegük lesz, és éppen akkor jön a várva várt gyermek.
Én kezdetben hőmérőztem, vettem PG53-at, 24 órámból 20-at ezzel foglalkoztam. Mensi előtt jelek után kutattam, minden jel megvolt persze, aztán jött a fájdalmas felismerés:megint megjött...
Nem akarom, hogy a gyermekvárás fájdalmat jelentsen az életemben. Igenis ez szépséges is lehet. Sokan mondják: ne akard annyira. Üzenem nekik, hogy ha már egyszer elhatároztad, hogy gyermeket szeretnél, akkor onnantól már nem lehet visszavonulni. A vágyat nem lehet, és nem is kell kiölni. Maga a gyermek utáni vágy sem véletlenül jelent meg benned és a párodban. A vágynak létjogosultsága van, akár a gyermeknek.
Mivel töltöm a hónapjaimat? Szépséges vágyakozással. Bizalommal, reménnyel, tudva azt, hogy jönni fog, amikor jönni akar. Addig pedig anya máris szereti Őt. Még azzal együtt is, hogy akkor jön, amikor Ő akar. Arra koncentrálok, hogy mennyire fogom Őt szeretni, védeni, babusgatni. Apukája is mennyire fogja Őt szeretni, mennyi mindent meg fog neki tanítani. Nagyszülei, rokonai is mennyire fogják Őt szeretni.
Arra koncentrálok még, hogy mennyire nagyon szeretem a páromat. Már most látom, hogy tökéletes apa lesz. Ami még leköti a figyelmemet: a munkám. Munka mellett egyetemre járok, úgyhogy van mivel foglalkoznom.
Igenis foglalkozom a babás dolgokkal is, már nem tudok visszakozni, és nem is akarok, de megtudom választani, hogy pozitív lelki minőségben várom Őt, nem pedig fájdalommal, szomorúsággal, bánattal és csüggedéssel.
Mindannyiunknak kívánom, hogy minél előbb beköltözzön a baba a pocakunkba. Addig is kívánok mindannyiunknak türelmet, kitartást, hitet és bizalmat.
Pillangóvilág gratu az előrelépéshez és reméljük jó elterelés lesz ez nektek.
Én is remélem az esküvő előtti hajrá nem a stresszt hanem a babát hozza elő nekünk :)
Egyébként én is főzök,teszek-veszek,olvasok,valamivel próbálom lekötni magam de hát a gondolatok csak a babára terelődnek.
Én is ittam előző hónapban málnalevelet,cickafark és palástfű teát. Most a Ferulantot és Ovantot szedjük.
Nagyon jól bírjátok az anyósokat. Én semmi pénzért nem élnék sem az anyósékkal de az én szüleimmel se ( jó persze ha kényszer van az más,az nagy úr )
Szerintem vannak intelligens anyósok, azokkal nincs baj. Sőt, még szeretni is lehet őket! Szerintem embere válogatja, kiből milyen lesz. Apósokra is van egy teóriám, hogy velük azért nincs/ritka a baj, mert bennük nincs az az anyai ösztön, h a fiuknak csak ő tudja a legjobbat..
Zárójelben megjegyzem,a mostani anyós (jelöltem) nagyon ari, bár nem lakunk velük..
Szia!Gratulálok a gyermekedhez!:)
Az biztos, hogy sokat számít a lelki béke, de valahogy ez a kineziológia eddig elég távol állt tőlem. De meggyőzhető vagyok :)
Mi eddig nem görcsöltünk rajta egyáltalán. Mégsem jött össze. Kb. 2 hete vagyok rajta a témán jobban, hát majd meglátjuk, mi lesz :)
Gratulálok az előléptetésedhez! De egyetértek a pároddal, szerintem se hagyjátok abba a próbálkozást!
sziasztok lányok! tudom mit érzetek, több mint három évet vártam a babára. mindent kipróbáltam, amit csak lehetett.... most itt alszik a szobában a pici....
nekem a kineziológia segített. azóta én is az lettem (kineziológus). azt gondolom, hogy fontos a lelki oldalával is foglalkozni, és a lelkünket is áponi....
Ki tudja, hogy mi a jobb :)
Egyébként én most úgy vagyok vele, hogy kipróbálok egy-két dolgot, és hiszem, hogy meglesz a gyümölcse :)
Barátcserjét szedtem egy ideig még régebben, és totál bekavart, azt nem szeretném szedni még egy szer. Pont ezért gondolkodom a teán is, mert attól félek, hogy engem az is megkavar. Igazából minden, ami másnak használ, nekem csak árt. A fog.gátló is engem totál tönkre tett...
Teákat hol vetted? Gyógyszertárban lehet venni?
Köszi :)
Ciklus első felében málnalevélteát, a másik felében palástfű teát. Ez a két tea meg a kapszula nekem jót tett, úgy érzem. Csak ajánlani tudom!
Köszönjük, nektek is sok sikert! :)
Én is gondolkodtam, hogy el kéne kezdenem gyógyteát inni. Te miket iszol?
Köszönöm lányok :)
Én nem szedek terhesvitamint, és nem is fogok. Egyelőre gyógyteákat iszom ill. a barátcserje kapszulát. Tulajdonképpen csak az utóbbi 2-3 hétben merültem bele a témába, mérek hőt meg ilyenek :) De valahogy bízom a márciusban. Megérzés, vagy mi :) A lányom is márciusban fogant, nekem pedig akkor van a szülinapom.
Kíra, jobbulást nektek!
Pillangóvilág, kívánom hogy összejöjjön :)
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Akik az idén döntöttek amellett, hogy babát szeretnének
- Akik nagyon szeretnének Babát:)!
- Cukorbetegek akik babát szeretnének!
- Akik mostanában szeretnének babát
- Vannak olyan szülők, akik nem (csak) egy pici babát szeretnének magukhoz venni, hanem esetleg idősebb(ek)et?