Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Na csajok, nincs gépem, most anyuéktól írok. Holnap olyan 3/4 3 felé érek oda a Jeans Club elé a Plazaba!
Remélem mindenki tud jönni!
Pussz
Jajj Tumpika sajnálom ha nem tudsz jönni.
Csajok én késni fogok valószinű, vagy esetleg áttesszük 3-ra? Elég sok vendégem van péntekre, de sietek.
Szerintem legyen a szokásos fél 3 Plaza, a Jeans Club előtt.
Várunk majd, bár addig még remélem beszélünk :)
Én jövök!
Bár balatonon leszek, ebéd után indulunk, lehet, hogy kicsit kések, de mindenképp jövök!
Mikor és hol gondoltátok?
Szokásos pláza?
Szép hétvégét mindenkinek!
Majd szerdán jól megkínozlak, pénteken meg leitatlak limonádéval :)
Csajok ki jön még pénteken a randira?
Sziasztok Csajszik!
Meséljetek hogy vagytok?
Sziasztok lányok!
Köszönöm, jól vagyok, hamarosan kezdem a stimut, ha nem jön meg.
Tumpika: rengeteg a melóm, ki sem látok a fejemből...
Pieta4: Nyugi, vigyél magadnak elfoglaltságot (mp3, újság, stb) és ne foglalkozz senkivel!
Mindenkinek babásodást!
Szia Pieta4!
Nagyon szorítok! Csak magaddal foglalkozz a kórházban. Másnak a HÜLYESÉGÉ-re ne gondolj!!!! Puszi neked!
Sziasztok!
Megvan a műtétem időpontja.Jövő kedden kiveszik a polipot. Arra kérlek benneteket,h akkor szorítsatok nekem!
Nagyon félek, mert csinálnak egy kaprást is. Az volt a durva, hogy amíg vártam az altathatósági vizsgálatra egy csaj mellett ültem, aki meg abortuszra készült...Ilyen az élet...
Bízzunk abban csajok,h idén teherbe esünk és jövőre együtt babázunk!
Fel a fejjel, lányok!
Mindenki babás lesz hamarosan, érzem, tudom!
Csak nyugi!
Köszi Viki! Nagyon oda kell figyeljek magamra, mert képes vagyok túlpörögni!
Te meg ne keseredj el! Fel a fejjel, a barátnőmnek az 5. sikerült! Neked előbb fog!
Vigyázz magadra! Szorítok! Ne hajtsd magad túl!
Én jobban vagyok.:)
Szia! 35 nap. És nem is merek már semmire gondolni. Nagyon félek, ahogy eddig is írtam. Ideges vagyok.
A melóhelyen sok a teendő, a napi feladatok mellett a választási anyagok, így túlóráztam tegnap is és még a következő 3 hétben sokat fogok. Kezdek kimerülni ...
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?