Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak (beszélgetés)
Örülök, hogy jól érzed magad!
A Várnagy velem sem volt túl kedves amikor az inszemem volt, viszont a Kovács nagyon jó fej, és tényleg odafigyel az emberre. Ha szeretnéd megadom az elérhetőségét.
Néztem az adatlapodat, egy idősek vagyunk :)
Neked van már gyermeked?
Én is tanácstalan vagyok. Én is nehezen találtam olyan orvost, akiben megbízom. Erre tessék...
Két orvost ajánlottak nekem, Kovács Kálmánt és Arany Antalt. A Kovács telefonszámát és rendelési idejét sikerült kinyomoznom, de a másikat még nem. Így kizárásos alapon megpróbálom Kovács doktort majd néhány hét múlva. Úgyis előbb még integrált tesztre kell mennem, gondoltam majd annak az eredményével megyek első alkalommal.
Sziasztok!
Hát mit ne mondjak! Nagyon elkeserítettetek! Végre megtaláltam azt az orvost, akiben maximálisan megbízok, meg meg vagyok elégedve, erre elmegy! :((((
Hát nem tudom, hogy hova tovább! A Várnagy nálam kizárt, mert a múltkor nagyon bunkó volt velem, s nekem ez nem hiányzik! Renáta maradt? Mert szerdán megyek le, s akkor majd konzultálok Vele! De lehet megkeresem a Mánfait is, hogy ő mit ajánl!
Amúgy megvagyok, Pesten dolgozom, minden nap megyek 6-kor és ilyenkor érek haza! Meló tetszik, most jól érzem magam a bőrömbe, mert sikerült jó sokat fogynom is, pedig nem is akartam! :)))
Én úgy tudom, hogy Pécsen lesz a Kaáli Intézet egy kihelyezett része, és hozzájuk megy át dolgozni a Mánfai is, és a Wilhelm is. Nekem ezt mondta az egyik nővér a klinikán. Úgy mondta, hogy helyileg a klinika területén lesznek, de csak Kaáli Intézetes betegeket fogadnak a 12. hétig, és szüléseket sem vezetnek.
Ha téves az információ, elnézést kérek, senkit nem akarok félrevezetni, de én így hallottam.
Szia!
Szerintem az nem fog változni, mert a Várnagy meg a Kovács marad.
Én hozzájárok, nagyon rendes, lelkiismeretes, és kedves (nekem ez is nagyon fontos). Mondjuk nekem nem a lombik sikerült (spontán baba lett), de ez nem az orvoson múlt, ő mindent megtett amit csak tudott.
Eddig hova jártál?
:))) Holnap megismered közelebbről is :D
Írj majd reggel egy üzit, hogy mi volt az uh.-on!
Kaposvárra,de nem költözik oda.A magánrendelése megmarad,csak átköltözött a Nagy J.26-ba. Szüléseket már nem fog itt vezetni Pécsen.
Hogy vagy?
Szia Drága!
De régen láttalak! Hogy vagy?
Én úgy tudom, hogy Pécsen a klinikán már nem lesz májustól, de erről V.Vicky tud többet mesélni.
Sziasztok!
Hova ment a Mánfai?????:(((((((((((((
Egyáltalán nincs már?
Szia!
Én már többször találkoztam az Arany doktorral a klinikán, de sajnos nem tudok segíteni, nem tudok a magánrendeléséről, de nekem is "aranyosnak" tűnt :)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Pécsi Szülészeti Klinika-mennyi a hálapénz?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Van tapasztalatotok a pécsi szülészeti klinikáról?
- A pécsi szülészeti klinikára hány órára kell menni terhességi diabétesz gondozásra?
- I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára szükséges beutaló, ha járó beteg rendelésre mennék?